H... μητέρα των μαχών την Κυριακή στο ΣΕΦ!!

Ο Τσιόκα
Τα ψέμματα τελείωσαν και όλοι οι φίλαθλοι του πινγκ πονγκ ετοιμάζονται να δουν το ντέρμπι των ντέρμπι. Τη μητέρα των μαχών του ελληνικού πινγκ πονγκ, την τιτανομαχία ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οταν μιλάμε για Α1 μόνο ένα παιχνίδι έρχεται στο μυαλό μας. Ενα ματς που όποιος προβεί με σιγουριά σε προγνωστικά μάλλον έχει άγνοια κινδύνου!

O Λαγογιάννης
Το Πέρα αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Από την μία ο δευτεραθλητής Ευρώπης Κώστας Παπαγεωργίου, ο άνθρωπος που δεν την χάνει με άμυνα Κώστας Λαγογιάννης και ο άνθρωπος που για να περάσει η μπάλα από το μπλογκ του πρέπει να έχεις κάνει τάμα Λευτέρης Μάκρας.

Από την άλλη ο Τάσος Ρηνιώτης που με τα δυνατά του χτυπήματα μπορεί εύκολα να κάνει δύο. Ο Ντάνιελ Τσιόκα, που δεν χρειάζεται συστάσεις και φυσικά ο παιχταράς Ένιο Μέντες. Ο Πορτογάλος που θα είναι και το πρόσωπο της αναμέτρησης και θα δώσει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς. Το greektabletennis θα σας αναλύσει τα πιο σημαντικά παιχνίδια με εκτενές ρεπορτάζ του ντέρμπι που κόβει την ανάσα!!! 


Αναλυτικά τα καλύτερα παιχνίδια του διημέρου:

Ολυμπιακός - Πέρα 

O Ρηνιώτης
Ο Ολυμπιακός έκανε τις μεταγραφικές κινήσεις που ήθελε, προκειμένου να χτυπήσει το Πέρα και να τον... ξηλώσει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την Κυριακή θα δείξει λοιπόν αν μπορεί. Από την άλλη η γνωστή τριάδα του Πέρα έχει δώσει τόσα πρωταθλήματα στον σύλλογο και περιμένουμε να δούμε κι εμείς αυτό το ματς με μεγάλο σασπένς. 
Το 50% του παιχνιδιού θα κριθεί στην κλήρωση. Είναι δεδομένο ότι ο Λαγογιάννης και ο Παπαγεωργίου παίζουν πολύ καλά με άμυνα και θα κυνηγήσουν να... πέσουν πάνω στον Τσιόκα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ο Ντανιέλ να πέσει πάνω στον Μάκρα.

Αν το Πέρα καταφέρει να αποφύγει τον Τσιόκα ο Μάκρας το παιχνίδι θα είναι σαφώς με το μέρος των Πολιτών. Από εκεί και πέρα έχει μεγάλη σημασία να δούμε πως θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ο Μέντες. Εχει παίξει ξανά στην Ελλάδα και είχε χάσει από τον Παπαγεωργίου για το Λιγκ, ενώ για την ίδια διοργάνωση ο Πορτογάλος είχε κερδίσει στη  χώρα του τον "Πάπα". Είναι δεδομένο ότι είναι παιχταράς, αλλά όταν παίζεις πρώτη φορά σε μία ξένη χώρα ενδεχομένως να έχεις κι άγχος!
Ο Μάκρας
Αμφίρροπα παιχνίδια με το διπλό να παίζει πάλι τον πρώτο λόγο και να αποτελεί ερωτηματικό αν ο Μέντες δέσει με τον Ρηνιώτη.

Προγνωστικά φυσικά δεν μπορούν να γίνουν σε ένα ντέρμπι σαν αυτό, αλλά αν είμαστε πιο κοντά σε ένα αποτέλεσμα αυτό θα ήταν το διπλό. Πάντως αν υπήρχε στο στοίχημα δεν θα το ακουμπούσαμε!!

Οπως και να έχει οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να δουν μεγάλους αγώνες:

Είναι τόσο σημαντικός αγώνας που αν ήταν... μπάσκετ θα γινόταν αναλυτική παρουσίαση, κατά την είσοδο των αθλητών στο γήπεδο! Γι αυτό κι εμείς στο... τερέν του greektabletennis θα σας τους παρουσιάσουμε έναν προς έναν. Ξεκινώντας από τους γηπεδούχους:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 

Τάσος Ρηνιώτης: Ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στην εμπειρία του και στο πάθος του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Εχει την δυνατότητα να κάνει με την ίδια ευκολία δύο νίκες, αλλά και δύο ήττες. Ενδεικτικό το πόσο αμφίρροπα είναι τα παιχνίδια. Τις τελευταίες 15 μέρες βρίσκεται στην Γαλλία για προπονήσεις και αγώνες και θα μπει στο ντέρμπι με άλλον αέρα! 

O Ενιο Μέντες
Ενιο Μέντες: Είναι ερωτηματικό η απόδοσή του, μιας και παίζει πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στην Ελλάδα και μπορεί να έχει άγχος. Η αξία του είναι μεγάλη κι αν πιάσει απόδοση μπορεί εύκολα να κάνει και δύο νίκες. Οι φίλαθλοι του πινγκ πονγκ τον θυμάστε από το Λιγκ όπου η Εθνική μας αντιμετώπισε την Πορτογαλία. Είχε χάσει δύσκολα από τον Παπαγεωργίου, ενώ στην πατρίδα του είχε βγει αυτός νικητής. Ενδεικτικό του πόσο αμφίρροπα είναι τα ματς!

Ντάνιελ Τσιόκα: Δεν είναι τυχαίος παίκτης, αλλά δύσκολα θα κερδίσει τον Λαγογιάννη. Παράλληλα είχε χάσει από τον Παπαγεωργίου στο αμειβόμενο πρωτάθλημα me 4-1. Στόχος του είναι να κυνηγήσει τον Μάκρα, όπου το ματς είναι ντέρμπι. Πάντως κανείς δεν πρέπει να τον υποτιμάει γιατί αν κάνει προπόνηση μπορεί να κάνει κηδείες. Ο Τσιόκα είναι, δεν είναι κανένας τυχαίος.

Προπονητής Γιώργος Χριστοφοράκης: Με το πάθος του ζει περισσότερο από κάθε άλλο προπονητή στην Ελλάδα τα ματς κι αναμένεται με τις φωνές του να δώσει άλλη αίγλη στο ντέρμπι!


ΠΕΡΑ

Κώστας Παπαγεωργίου: Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι είναι αφεντικό στην Ελλάδα και δεν χάνει εύκολα στο ΣΕΦ με όποιον και να παίξει. Αν πιάσει απόδοση και παίξει ελεύθερα είναι το φαβορί για να κάνει δύο νίκες!! Ο Βλοτινός αναμένεται να στηριχθεί πάνω του ώστε να βγάλει δύο νίκες και να οδηγήσει το Πέρα σε μία σημαντική νίκη
Ο Παπαγεωργίου

Κώστας Λαγογιάννης: Αναμένεται να "σκοτωθεί" με Ρηνιώτη και Μέντες και ειδικά με τον πρώτο θα εξαρτηθεί από το ποιος το θέλει περισσότερο το ματς, μιας και η προϊστορία δεν λέει και πολλά σε τέτοια παιχνίδια. Οσον αφορά τον Τσιόκα αν παίξουν είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Πάντως φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς κέρδισε τον Γέφτοβιτς!

Λευτέρης Μάκρας: Σίγουρα τον βολεύει να παίξει με Μέντες και Ρηνιώτη. Στο αμειβόμενο πρωτάθλημα μάλιστα είχε κερδίσει τον δεύτερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να παίξει με Τσιόκα. Οχι γιατί δεν μπορεί να τον κερδίσει, αλλά γιατί οι άλλοι δύο τα πάνε καλύτερα με άμυνα.

Γιάννης Βλοτινός: Σε τέτοια παιχνίδια μάλλον θα ήθελε να παίξει ο Βλοτινός παρά να κοουτσάρει! Είναι το πρώτο του ντέρμπι σαν προπονητής, καθώς πέρυσι το Πέρα έπαιζε μόνο του και θέλει να το συνδυάσει με νίκη.

Αυτά λοιπόν για το μεγάλο ντέρμπι! Την Κυριακή στις 13:00!!! 

Αρης Βούλας - Ηράκλειο 1

Ντέρμπι από τα λίγα με το παιχνίδι να έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Αρης Βούλας λογικά έχει δύο νίκες από τον Μαλινάκη, αλλά υστερεί σε λίγο στον Τσαρσιταλίδη κι αυτό γιατί οι παίκτες του Ηρακλείου παίζουν πολύ καλά με άμυνα. Παρόλα αυτά ο Τσάρσι έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Παντερή, ενώ ο Μητρόπουλος έχει κερδίσει Τσιόκα! Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση Νταλιάνης - Τσαχάκης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Από πάνω φαντάζει και στο διπλό το Ηράκλειο, αλλά όλα είναι ανοιχτά.

Πέρα - Αμφιθέα 1

Το Πέρα είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά θα πρέπει να μην σκέφτεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι είναι πάντα επικίνδυνοι και θα πρέπει να προσέξουν οι Πολίτες για να μην γκελάρουν. Υστερεί πολύ η Αμφιθέα σε τρίτο παίκτη και γι αυτό είναι από κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου