Προβλέψεις Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής!!!

Αφού ιδρώσαμε τις φανέλες στα προκριματικά των ανδρών ήρθε η ώρα να πιάσουμε την ρακέτα και να χτυπήσουμε το μικρό μπαλάκι για τις ομάδες μας αυτή τη φορά. Η 5η και η 6η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών πλησιάζει και τα μεγάλα ντέρμπι υπάρχουν στο μενού! Φιλονίκης - Κάντζα, Μαγκουφάνα - Παναθηναίκός και Κάντζα - ΑΕΚ ξεχωρίζουν. Το greektabletennis σας παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα παιχνία!

5η αγωνιστική

Αγία Βαρβάρα - Παναθηναϊκός 2

Στην... ιδιαίτερη αίθουσα της Αγίας Βαρβάρας οι γηπεδούχοι κάνουν πάντα ντέρμπι όλα τα ματς, αλλά όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα διευρύνει το αήττητο.


ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ - ΕΣΠΕΡΟΣ 1

Για να γίνει ντέρμπι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μην κατέβει ο Βλοτινός! Κάτι όμως που δεν πρόκειται να γίνει γι αυτό και οι Αετοί Πόλης θα πάρουν εύκολα λογικά τη νίκη. Με δεδομένο ότι ο "Βλο" κάνει τρεις μία ακόμη θα βγει για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.


Φιλονίκης - Κάντζα 1

Το δεύτερο μεγαλύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Κάντζα με τον Μαδέση στην σύνθεσή της θα πετύχει τουλάχιστον δύο νίκες και ίσως και τρεις! Από την άλλη οι Λιλής, Μαριόλης, Μάρτος έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν δύο νίκες σε Ζαΐρι και Γαβριήλ.

ΑΕΚ - Ζωγράφου 1

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ. Η "ένωση" πολύ δύσκολα θα χάσει κάποιο παιχνίδι και λογικά θα κερδίσει 4-0 τον Ζωγράφου.


Καρέας - Μαγκουφάνα 2

Ο Καρέας ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θα κονταροχτυπηθεί με την δυνατή Μαγκουφάνα. Σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο η Μαγκουφάνα θα κερδίσει. Πάντως τα... "μικρά" είναι επικίνδυνα κι αν δεν προσέξει η Αθηνά μπορεί να γίνει κάποια έκπληξη. 


6η αγωνιστική


Παναθηναϊκός - Μαγκουφάνα 1

Η Μαγκουφάνα παίζει το τελευταίο της χαρτί, όσον αφορά την υπόθεση μπαράζ! Εχει χάσει κι από Πέρα κι από ΑΕΚ κι αν χάσει και από Παναθηναϊκό τότε μόνο με θαύμα θα πάει στα μπαράζ. Από την άλλη οι "πράσινοι" αν και αήττητοι θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2 στα 2 στα ντέρμπι μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Δεδομένο ότι οι Ταντσούρας και Σιώκος βρίσκονται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ενώ δεν ξέρουμε αν ήρθε η στιγμή να χρησιμοποιηθεί για την ομάδα της Αθηνάς ο Κατράδης. Οπως και να έχει πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί.


Ζωγράφου - Καρέας 2

Μάλλον έφτασε η ώρα για την πρώτη νίκη του Καρέα. Στο... ντέρμπι παραμονής θα γίνει ωραίο παιχνίδι, αλλά λογικά στο τέλος θα κερδίσει ο Καρέας. Η εμπειρία του Παπαβασιλείου με συνδυασμό την απόδοση που πιάνει κυρίως ο Βλαχάκης δύσκολα να καταφέρουν να σπάσουν οι Αναγνώστου και Γιαννακούρης (παίζει καλά με άμυνα).


Κάντζα - ΑΕΚ 2

Ενα παιχνίδι ιδιαίτερα... δύσκολο για την ομάδα της ΑΕΚ. Αν ο Μαδέσης καταφέρει και βγάλει δύο νίκες και το διπλό το παιχνίδι θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Οπως και να έχει όμως ο δοντάκιας Γαβριήλ και ο Ζαΐρης είναι από κάτω από τους Τσόπελα και Φωτόπουλο. Η διαφορά, όμως, δεν είναι τόσο μεγάλη και η γκέλα μπορεί να γίνει! Το νου σας γιατί μπορεί να γίνει έκπληξη!


Εσπερος - Φιλονίκης 2

Ο Εσπερος ψάχνει απεγνωσμένα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά για να την πετύχει θα πρέπει να γίνουν όλα. Καταρχήν θα πρέπει να πάρουν το διπλό κι ο Λάκατας να πετύχει 2. Τώρα πόσο εύκολο είναι αυτό με τους Λιλή, Μάρτο, Μαριόλη και Δέση είναι ένα καλό ερώτημα. Πόσο μάλλον όταν όλοι παίζουν καλά με άμυνα και θα πρέπει να ζοριστεί ο Αϊβαλιώτης να βγάλει κάποια νίκη. Οπως και να έχει ο Λιλής, λογικά κάνει δύο και ο Φιλονίκης έχει μεγάλο προβάδισμα για τη νίκη!

Αγία Βαρβάρα - Αετοί πόλης 2

Οταν παίζει ο "Βλότι" με τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες του ομίλου τότε είναι δεδομένο ότι θα κερδίσουν οι Αετοί. Πολύ δύσκολα να κάνει την υπέρβαση η Αγία Βαρβάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου