Οι Αετοί Πόλης πέταξαν στην... κορυφή του πίνακα!!!



Οι Αετοί Πόλης έκαναν την υπέρβαση και κέρδισε με 4-3 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας και έμειναν μόνοι στην κορυφή. Από εκεί και πέρα η Κάντζα συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο και κέρδισε τον Καρέα και πάει φουλ για μπαράζ!




Αετοί Πόλης - Παναθηναϊκός 4-3

Οι Αετοί Πόλης απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής μιας και κέρδισαν 4-3 τον Παναθηναϊκό. Σε ένα παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση και κράτησε πάνω από τρεις ώρες! Ο Βλοτινός κέρδισε 3-0 τον Σενσεβέν, ενώ ο Σιώκος έκαμψε έστω και δύσκολα την αντίσταση του Λέγκερης με 3-1. Ο Χυλομάτης το πάλεψε κόντρα στον Βασιλείου έχασε 3-2 από 2-0 μπροστά! Στο διπλό η εμπειρία του Βλοτινού μίλησε και με συμπαίκτη τον Χριστίδη επιβλήθηκε με 3-0 των Σιώκου και Βασιλείου. Ο "Βλο" καθάρισε 3-0 και τον Σιώκο κι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 3-2. Στη συνέχεια ο Χυλομάτης έχασε 3-1 από τον Σενσεβέν. Στο 3-3 έπαιζε ο Βασιλείου με τον Λέγκερη και τα προγνωστικά ήταν υπέρ του αλλά ο παίκτης των Αετών έκανε την έκπληξη κέρδισε με 3-1 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΕΚ - Εσπερος 4-1

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Εσπερο, ο οποίος είχε σε καταπληκτική μέρα τον Αϊβαλιώτη, αλλά στάθηκε άτυχος και είδε τον Λάκατα να τραυματίζεται και να μην μπορεί να αποδώσει. Στο πρώτο ματς ο Φωτόπουλος κέρδισε τον Σιφωνιό 3-0. Ο Ανδριόπουλος επιβλήθηκε 3-0 του Λάκατα, ενώ ο Αϊβαλιώτης κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Τσόπελα, ο οποίος έκανε μόλις την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα. Το διπλό το πήρε η ΑΕΚ και κάπου εκεί ήρθε κι ο τραυματισμός του Λάκατα. Στο τελευταίο παιχνίδι ο Φωτόπουλος κέρδισε τον Λάκατα 3-1 δύσκολα. Πολύ ωραία και φιλόξενη η αίθουσα της ΑΕΚ με... μουσική πριν το ματς και πολύ καλή παρουσία του κόσμου...

Καρέας - Κάντζα 2-4

Η Κάντζα συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για τα... μπαράζ και κέρδισε και τον Καρέα με 4-2. Ο Μαδέσης κέρδισε τον Παπαβασιλείου με 3-1, Ο Ράμμος νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ζαΐρη, ενώ ο Γαβριήλ κέρδισε 3-2 14-12 τον Βλαχάκη. Ο Σταμέλλος έπαιξε στο διπλό και μάλιστα πολύ καλά και κέρδισαν το διπλό. Μετά το διπλό ο Παπαβασιλείου κέρδισε 3-2 16-14 τον Ζαΐρη, ενώ στο έκτο παιχνίδι η νίκη ήταν δεδομένη για την Κάντζα καθώς ο Μαδέσης έπαιζε με τον Βλαχάκη και τον κέρδισε 3-1.

Μαγκουφάνα - Ζωγράφου 4-1

Χωρίς να δυσκολευτεί η Μαγκουφάνα κέρδισε με 4-1 το Ζωγράφου. Η μοναδική νίκη ήρθε στο διπλό. Από εκεί και πέρα δύο νίκες έκανε ο Ταντσούρας

Φιλονίκης - Αγία Βαρβάρα 4-2

Δεν έχουμε το πως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αλλά ο Φιλονίκης κέρδισε 4-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου