Το ντέρμπι... ποδοσφαιρικά!!!



Ο Ρηνιώτης

Οσο πλησιάζει η Κυριακή βλέπουμε μόνο τα... μπαλάκια να χτυπούν και τα πάντα γύρω μας γίνονται «ερυθρόλευκα» και «κιτρινόμαυρα»! Ολυμπιακός – Πέρα και δεν χορταίνουμε να γράφουμε για την τιτανομαχία που θα κλέψει την παράσταση στο ΣΕΦ. Το… άθλημα μας, όμως, είναι… «μικρό». Τι θα γινόταν αν αυτά τα… έξι μεγαθήρια αντί για πινγκ πονγκ έπαιζαν ποδόσφαιρο; Ποιοι θα ήταν και τι θα βλέπαμε από αυτούς; Το greektabletennis με την βοήθεια της… μπαλαδόφατσας που ακούει στο όνομα Αντώνης Μαλινάκης, έψαξε και βρήκε τους 6 ποδοσφαιριστές που «μοιάζουν» στους αθλητές των δύο συλλόγων και σας τους παρουσιάζει σε ένα ωραίο και συνάμα πρωτότυπο τρόπο. Και επειδή άθλημα χωρίς... προπονητές δεν γίνονται δεν γλύτωσαν οι Χριστοφοράκης και Βλοτινός!


Ολυμπιακός

Ο Μέντες
Τάσος Ρηνιώτης: Μόνο ένας παίκτης μας έρχεται στο μυαλό! O Νίκος Λυμπερόπουλος, μπορεί να έχει σταματήσει χρόνια το ποδόσφαιρο, αλλά ήταν ένας από τους καλύτερους της γενιάς του και μάλιστα έχει ένα μεγάλο κοινό με τον Τάσο. Και οι δύο παρά το γεγονός ότι είναι παιχταράδες (ο καθένας στον τομέα του) δεν έχουν πανηγυρίσει ένα τίτλο πρωταθλητή!!!

Ενιο Μέντες: Ηρθε στην Ελλάδα σαν το μεγάλο όνομα, αλλά πρέπει να το αποδίξει στο γήπεδο! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ο Σαβιόλα του πινγκ πονγκ! Το μόνο που πρέπει να αποδείξει είναι η αξία του και να μην μείνει πίσω από τον Τάσο… Μήτρογλου!

Ο Τσιόκα
Ντάνιελ Τσιόκα: Ο Ντάνιελ σίγουρα είναι… Ιμπαγάσα! Πλούσιο ταλέντο και κάποτε ήταν παιχταράς! Μπορεί σε ένα παιχνίδι να βγάλει την ποιότητα που είχε κάποτε.

Προπονητής ο Γιώργος Χριστοφοράκη: Ποιος έχει δει το σκηνικό με τον Αναστόπουλο που τον βγάζει έξω ο τέταρτος; Εγινε και διαφήμιση στην τηλεόραση; Δεν σας θυμίζει λίγο από… Χριστοφοράκη; Όταν τον αποβάλλουν οι διαιτητές λέει: Όχι τελευταία φορά ήταν!!! 



Ο Παπαγεωργίου
Πέρα

Κώστας Παπαγεωργίου: Ο «Πάπα» είναι φτυστός ο… Σαλπιγγίδης! Παρά το γεγονός ότι είναι παικταράς αιωρείται πάντα μία αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό του, αλλά εκείνος επειδή είναι μαχητής πάντα στο τέλος δικαιώνεται!

Ο Λαγογιάννης
Κώστας Λαγογιάννης: Όταν βλέπεις τον «Λάγο» να παίζει μάταια έρχεται στο μυαλό σου ο… Καραγκούνης! Είναι ψυχάρα, πωρώνεται στο παιχνίδι, τρελαίνεται, τρώει κάρτες, μιλάει μόνος του και πόντο όταν παίρνει δεν είναι ευχαριστημένος! Είμαστε σχεδόν σίγουροι πως αν υπήρχε σωματική επαφή στο πινγκ πονγκ, ο «Λάγο» θα… βουτούσε για να κερδίσει πόντο!!!!

Ο Μάκρας
Λευτέρης Μάκρας: Ψάχναμε έναν ωραίο άντρα του ποδοσφαίρου, αλλά τόσο ωραίο δύσκολα βρίσκεις!!! Πάντως για ποδοσφαιριστής μάλλον μοιάζει με τον Κατσουράνη! Μετά από κάθε ματς βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς να ιδρώσει, ενώ έχει κάνει την δουλειά του χωρίς πολλές φαμφάρες!!!

Προπονητής ο Γιάννης Βλοτινός: Ψάξαμε να βρούμε Έλληνα προπονητή, αλλά δεν βρήκαμε. Γι αυτό καταλήξαμε στον Λοράν Μπλαν. Νέος προπονητής με πολύ υψυλό επίπεδο σαν παίκτης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου