Ματσάρες και εκπλήξεις στην Α1 Ανδρών


Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στο αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στο Πέρα και τον Ολυμπιακό, όμως και σήμερα έγιναν μεγάλες ματσάρες στην Α1' Ανδρών. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και γενικότερα έγιναν παιχνίδια που έκοψαν την ανάσα!! Πολύ ωραίο ματς της Αμφιθέας με το Πέρα!


Αναλυτικά τα παιχνίδια!

Αρης Βούλας - Ηράκλειο 4-1

Ο Αρης Βούλας με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Μαλινάκη κέρδισε με 4-1 το Ηράκλειο σε ένα από τα ντέρμπι της ημέρας. Ο Μαλίν έκανε 3 νίκες (Νταλιάνη, Παντερή, χωρίς να χάσει σετ) ενώ πήρε με συμπαίκτη τον Τσαχάκη το διπλό. Ο Τσαχάκης κέρδισε τον Μητρόπουλο με 3-1, ενώ η μοναδική νίκη για το Ηράκλειο ήταν αυτή του Νταλιάνη επί του Τσαρσιταλίδη με 3-0.

Αμφιθέα - Χανιά 4-1

Το σκορ μπορεί να φαίνεται άνετο, αλλά μόνο έτσι δεν ήταν. Εγιναν εντυπωσιακά παιχνίδια, αλλά τελικά μίλησε η εμπειρία! Ο Μουτσάκης έπαιξε αντίπαλος με τον Γιώργο Κωσταντινόπουλο, που πέρυσι τον είχε κερδίσει! Και φέτος έγινε ματσάρα. Το παιχνίδι πήγε 2-2 και τελικά ο Γιώργος κέρδισε 3-2 11-9. Μάλιστα ήταν αρκετά τυχερός γιατί έκανε πολλά σόρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο 9-9! Από εκεί και πέρα ο Σοφίλλας κέρδισε 3-1 τον Φίλιππο Μουχτούρη, ενώ μετά το διπλό έπαιξε με τον Γ. Κωσταντινόπουλο κι έχασε πολύ δύσκολα με 3-1, Μάλιστα έγινε πολύ ωραίο ματς και το ευχαριστήθηκαν όσοι το είδαν.

Ολυμπιακός - Πεύκη 4-1

Χωρίς κόπο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 4-1. Η μοναδική νίκη για την Πεύκη ήταν του Κανάση επί του Τσόπελα, ενώ και το διπλό ήρθε 3-2.

Ταταύλα - Ορεστιάδα 4-0

Τα Ταταύλα κέρδισαν 4-0 την Ορεστιάδα κι έκαναν μεγάλο βήμα για την παραμονή. Αξιοσημείωτη η νίκη του Δαμιανή επί του Γεωργαντά με 3-2, ενώ κι ο Σγουρόπουλος επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Μακρή

Παγώνα - Πέρα 1-4

Χωρίς να ιδρώσει το Πέρα επιβλήθηκε με 4-1 της Παγώνας. Η μοναδική νίκη ήρθε από τον Νικολόπουλο που επιβλήθηκε με 3-0 τον κεσκίνογλου. Στο διπλό έπαιξαν οι Ελέζογλου και Βασιλείου για το Πέρα και κέρδισαν 3-1 τους Τσοκανά - Χατζηλυγερούδη.

Ορεστιάδα - Παγώνα 4-2

Η Ορεστιάδα κέρδισε 4-2 την ουραγό Παγώνα με τον Μακρή να φέρνει το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς κέρδισε τον Νικολόπουλο.

Πέρα - Αμφιθέα 4-1

Το Πέρα πριν στραφεί στο δύσκολο παιχνίδι του Ολυμπιακού έπρεπε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμφιθέας που ήταν μεγάλο κι αποδείχτηκε και στην πράξη. Ο Παπαγεωργίου νίκησε 3-1 τον Μουχτούρη. Από εκεί και πέρα όλα τα παιχνίδια ήταν ντέρμπι. Ο Λαγογιάννης κέρδισε 3-1 τον Κώστα Κωσταντινόπουλο. Ο νεαρός αθλητής είχε 1-0 και 8-3 κι έχασε το σετ, ενώ και τα άλλα σετ πήγαν στην παράταση. Ο Μάκρας κέρδισε... "εύκολα" τον Γιώργο Κωσταντινόπουλο 3-2 15-13 το κόντρα! Το διπλό το πήραν τα αδέρφια, ενώ ο Γιώργος έπαιξε με τον Παπαγεωργίου. Ο Πάπα προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο αθλητής της Αμφιθέας ισοφάρισε, αλλά έχασε το κόντρα 11-3.

Ταταύλα - Ηράκλειο 4-0

Μεγάλη νίκη πέτυχαν τα Ταταύλα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζώνιο. Ο νεαρός αθλητής κέρδισε τον Νταλιάνη και δείχνει ότι η προσπάθεια που κάνει αποδίδει καρπούς. Μεγάλη νίκη και του Σγουρόπουλου επί του Παντερή με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου