Πρωτάθλημα Α΄ Αττικής Ανδρών (7η και 8η αγωνιστική)

Πολλά χαιρετίσματα σε φίλους, συμπαίκτες και αθλητές για μια ακόμα φορά.
Ακονίζοντας τις ράκέτες μας για το επερχόμενο αγωνιστικό διήμερο που είναι και το τελευταίο του φετινού φθινοπώρου, βλέπουμε τα εξής παιχνίδια:

Σάββατο 23-11-2013

ΑΦΟΑΝ - Ανθούπολη
Επειγόντως χρειάζεται τη δεύτερη φετινή νίκη της η Ανθούπολη σε αυτό το παιχνίδι και αναμένεται να την κατακτήσει.

Άρης 06 - Διόνυσος
Πολλοί νεαροί ταλαντούχοι παικτες πρόκειται να δώσουν συναρπαστικές μονομαχίες μέχρι να βγει ο νικητής της αναμέτρησης. Ιδιαίτερο παιχνίδι καθώς οι 2 ομάδες φέτος έχουν ανταλλάξει αρκετούς παίκτες. Ειδικά οι Τσαπόγας, Σκυβαλάκης και Κωσταντάς παρακαλούνται να προσέξουν μην πάνε στο λάθος πάγκο :)
Σαφές φαβορί η ομάδα της Βούλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι είναι ικανοί για όλα τα αποτελέσματα!

Κηφισιά - Αμοργός
Έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία η πολύ καλή ομάδα της Αμοργού, αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν θα κινδυνεύσει. Ο ταλαντούχος νεαρός Κοκκινίδης θα επιχειρήσει να κρατήσει ψηλά τη σημαία για την Κηφισιά.

Ν. Ιωνία - Ελληνικό
Το Ελληνικό, παρόντος του Γ. Κορδούτη, θα περάσει από την δυνατή έδρα της Ν. Ιωνίας, ώστε να αποκτήσει ένα λιγότερο συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Παλάσκας - Αγ. Βαρβάρα
Ντέρμπυ των μικρομεσαίων του πρωταθλήματος. Το γνωστό τριωράκι μας περιμένει! Ξέρετε...


Κυριακή 24-11-2013

Ανθούπολη - Αγ. βαρβάρα
Εδώ θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να καταρρίψουμε το ρεκόρ χρόνου (3,5 ώρες αγώνα) που έχουμε άπό τα παιχνίδια με Αμοργό και Άρη 06. Εντελώς αμφίρροπη αναμέτρηση, όπου το 'over 3 ώρες' θα έδινε 1,20 στο στοίχημα και το 'over 2,5 ώρες' θα είχε φραγή!!!

Ελληνικό - Παλάσκας
Οι πρωτοπόροι ετοιμάζονται να διατηρηθούν στην κορυφή με μια ακόμα νίκη.

Αμοργός - Ν. Ιωνία
Νίκη που θα φέρει πιθανότατα ισόβαθμους τους 2 αντιπάλους αναζητά η Αμοργός με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Η Ν. Ιωνία πάντως παραμένει επικίνδυνη.

Διόνυσος - Κηφισιά
Εύκολη μέρα περιμένει τους γηπεδούχους. Κάθε επίσκεψη στο Διόνυσο πάντως, παραμένει μια πολύ καλή ευκαιρία για να δοκιμάσει κανείς (ξανά) τα γευστικότατα πεϊνιρλί της περιοχής.

ΑΦΟΑΝ - Άρης 06
Εξίσου εύκολη μέρα περιμένει και τη Βούλα στην επίσκεψή της στον Άνω Κορυδαλλό.

Καλά spin σε όλους, και νεότερα από Δευτέρα με αποτελέσματα, βαθμολογίες, συνεντεύξεις, παραλειπόμενα και κουτσομπολιά (λέμε τώρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου