Αθλητές και προπονητές προβλέπουν για την ματσάρα της δεκαετίας!


Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται όλο το ελληνικό πινγκ πονγκ και ο χρόνος κυλάει αντίστροφα. Στις 13:00 την Κυριακή ο... διαιτητής αναμένεται να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα και αθλητές, προπονητές και φίλαθλοι αναμένονται να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο εγχώριο ντέρμπι της δεκαετίας! Το greektabletennis μίλησε με παίκτες και προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά το άθλημα κι έδωσαν τα προγνωστικά τους! Γι αυτό λοιπόν προσδεθείτε, διαβάστε το αφιέρωμα και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε την Κυριακή σ' αυτό το συγκλονιστικό ματς!


O Φραγκούλης
Γιώργος Φραγκούλης: Νομίζω ότι το Πέρα είναι φαβορί. Όλα τα παιδιά του Πέρα παίζουν πολύ καλά με άμυνα και ο Τσιόκα θα έχει δύσκολο έργο. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Τάσος. Αν βγάλει δύο νίκες ο Ολυμπιακός έχει πολλές ελπίδες. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ακριβώς τι μπορεί να παίξει ο Μέντες, γιατί δεν τον έχω δει! Πάντως θα είναι ωραίο παιχνίδι.

Γιώργος Κωσταντινόπουλος: Είναι ένα αμφίρροπο ματς και θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι 50-50. Οποιος πετύχει την κλήρωση θα έχει το προβάδισμα. Το πιο σημαντικό γι αυτό το ντέρμπι είναι η σωστή τοποθέτηση των παικτών. Εκεί νομίζω θα κριθεί το ματς. Οσον αφορά για το ποιος θα κερδίσει δεν είμαι καθόλου σίγουρος...

H Τόλιου
Κατερίνα Τόλιου: Πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και θα έχει μεγάλο σασπένς. Ο Παπαγεωργίου νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα κάνει δύο νίκες. Για να έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός θα πρέπει κάποιος να κερδίσει τον "Πάπα", αν γίνει αυτό όλα είναι ανοιχτά. Ο Τσιόκα αν και φανταστικός παίκτης, έχει μείνει καιρό εκτός αγώνων και υψηλού ανταγωνισμού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Πολύ σημαντικό παιχνίδι είναι το διπλό. Ολα μπορούν να συμβούν, αλλά νομίζω ότι το Πέρα έχει προβάδισμα.

O... αθλητής Χατζόγλου!!
Βαγγέλης Χατζόγλου: Το Πέρα έχει πολύ μικρό προβάδισμα λόγω Παπαγεωργίου. Αν είναι στην κατάσταση που τον είδαμε στο πανευρωπαϊκό τότε θα κάνει δύο νίκες. Από εκεί και πέρα σημαντικό παιχνίδι θα είναι το διπλό. Εκεί το Πέρα ξεκινάει με πλεονέκτημα γιατί Παπαγεωργίου - Λαγογιάννης έχουν παίξει πολλές φορές μαζί, αλλά στα διπλά όλα γίνονται! Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα βασιστεί στην Ρηνιώτη και στον Μέντες. Μπορεί να είναι από κάτω, αλλά αν παίξουν όπως ο Ρομπέρτο (σ.σ. τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, που είχε εξαιρετική εμφάνιση με την Μπενφίκα) όλα γίνονται (γέλια)! Πάντως θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι κι αξίζει ο κόσμος να το δει! Εύχομαι καλή επιτυχία στην πρώην ομάδα μου!

Η Μοίρου
Μαρία Μοίρου: Επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου, νομίζω ότι το σκορ θα εξαρτηθεί και από  από την τοποθέτηση των παικτών. Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος ,αλλά όλοι τους είναι παίκτες με εμπειρια!!!!!!!!!!!!Σκέφτομαι διάφορα σκορ και σενάρια!Δεν νομίζω ότι θα είναι κάτω από 4-2 για οποαδηποτε ομάδα.

O K. Σταμνίδης (αριστερά) παίζει πινγκ
πονγκ με τον δικό του... τρόπο!
Κώστας Σταμνίδης: Πιστεύω πως αν κι ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε σημαντικά, το Πέρα θα κερδίσει. Το ερώτημα με τον ολυμπιακό δεν είναι οι Ρηνιώτης - Μέντεζ, αλλά ο Ντανιέλ, ο οποίος αν δεν παίξει με Μάκρα (όχι πως θα κερδίσει σίγουρα), δύσκολα θα βγάλει νίκη. Επίσης σημαντικό είναι και το διπλό στο οποίο παίζει ένα ζευγάρι που βρίσκεται με κλειστά τα μάτια, με ένα που δεν έχει ανταλάξει μπαλιά! Πιστεύω λοιπόν πως θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα το Πέρα. Θα πάρω κι ένα ρίσκο και θα πω ότι θα κερδίσει το Πέρα με σκορ 4-2. Μία νίκη του Ρηνιώτη και μία του Μέντες.
O Βασιλείου

Διονύσης Βασιλείου: Ένα από τα πιο αμφίρροπα ντέρμπι των τελευταίων χρόνων στην Α1. Το Πέρα με την γνωστή πετυχημένη τριάδα, τον Παπαγεωργίου με φόρα από το Πανευρωπαϊκό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από ποτέ να πάρει τα σκήπτρα. Πρόβλεψη νικητή; Οποιος πάρει το διπλό έχει μεγάλο αβαντάζ για τη νίκη. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρεθούν στο ΣΕΦ θα είναι πραγματικά τυχεροί!


Γιώργος Νταλιάνης: Σίγουρα είναι αμφίρροπο ματς. Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη με σιγουριά, αλλά πιστεύω θα κερδίσει το Πέρα, γιατί ο Παπαγεωργίου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορούσε να κάνει δύο νίκες. Ο Λαγογιάννης παίζει πολύ καλά με άμυνα, σε περίπτωση που παίξει με τον Τσιόκα. Από την άλλη ο Μέντες έρχεται από καλά αποτελέσματα, αλλά ίσως να έχει λίγο άγχος στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα.
Ο Νταλιάνης

O... Κωστάκης
Κώστας Κωσταντινόπουλος: Θα ναι ένα σπουδαίο ματς και πιστεύω πως όλοι οι φίλοι του αθλήματος θα θαυμάσουν την ομορφιά του πινγκ πονγκ. Πιστεύω ότι όλα είναι θέμα κλήρωσης, καθώς επίσης παιχνίδι κλειδί θα είναι το διπλό. Παρόλα αυτά κατά την γνώμη μου το πλεονέκτημα το έχει το Πέρα.





Αντζελίνα Παπαδάκη: Νομίζω ότι νικητής θα είναι ο Ολυμπιακός. Αν όντως ο Μέντες βγάλει τα αποτελέσματα, όπως στην Ισπανία, μετά ο Τάσος το θέλει πολύ και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το διπλό. Θα πω ότι είναι 60-40 υπέρ του Ολυμπιακού.

H Παπαδάκη

Ο Γ. Μουχτούρης
Γιώργος Μουχτουρής: Το παιχνίδι που θα κρίνει το ματς είναι το διπλό! Όποιος το πάρει κερδίζει. Νομίζω ότι φαβορί είναι το Πέρα. Δεν γνωρίζω τον Μέντες, αλλά για να έχει ο Ολυμπιακός πιθανότητες θα πρέπει ο Τσιόκα να αποφύγει τον Λαγογιάννη που παίζει καλά με άμυνα!Μόνο έτσι θα έχει τύχη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου