Τα... κρυφά παρασκήνια του ντέρμπι!!!


Πλησιάζει λοιπόν η ώρα του ντέρμπι και τα βλέμματα πέφτουν πάνω στο... ντέρμπι! Ας ξεκινήσουμε εκ των... έσω! Ο Κωσταντίνος Κωστόπουλος δήλωσε ότι ο Ρηνιώτης θα φάει το τραπέζι... έτσι ρε Κωστό; Ξεροσφύρι; Να μην φάει τίποτα άλλο ή να μην πιει τίποτα το παιδί;

Ολοι σε ένα ντέρμπι έχουν ένα έξτρα κίνητρο, αλλά ο Ρηνιώτης έχει ένα περισσότερο, καθώς δεν έχει κατακτήσει κανένα πρωτάθλημα στην καριέρα του!!!

Μπορεί να μην το παραδέχονται, αλλά όλοι οι αθλητές έχουν άγχος! Εδώ κοντεύουμε να αποκτήσουμε εμείς με τόσα κείμενα!!!

Μπάτσελορ πάρτι ετοιμάζεται να πάει το κορίτσι μου το Σάββατο! Αν υποψιαστώ ότι εκείνη θα πάει σε μπάτσελορ κι εγώ θα περάσω το σαββατόβραδο με Μάκρα και Παρίδη… Θα… πετάνω (όπως έλεγε κι ο Λαζόπουλος!)

Οσοι δεν με πίστεψαν όταν έλεγα ότι ο Εσπερος κολλάει το μικρόβιο του… Πόντου ας προσέξουν και αυτό! ΚΑΙ ο Πέτρος Μαριόλης πήγε προπόνηση χωρίς την ρακέτα! Τρία χρόνια έπαιζε στον Έσπερο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!

Η Μαρία Αντωνιάδου!!!
Απορία του φίλου μας του Νίκου από Πάτρα! Γιατί η Μαρία που έγινε πρόσφατα μαμά (να χαίρεσαι το μωράκι σου κι από εδώ) κοινοποίησε έναν σύνδεσμο του greektabletennis, ενώ δεν ασχολείται με το πινγκ πονγκ; Ελα μου ντε!!!

Και κάτι τελευταίο! Επειδή η Μαρία Αντωνιάδου, (αδερφή του Βασίλη που γράψαμε τις προάλλες) μας έκανε ναζάκια και μας την είπε γιατί δεν βάλαμε γι αυτήν τίποτα! Κι επειδή δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα ιδιαίτερο βάλαμε μία φωτογραφία! Ούτως η άλλως ωραία είναι δεν πάει χαμένη η φωτογραφία!!!     Y. Γ. Εχει αγόρι μην με ρωτάτε αν είναι ελεύθερη!!!
 Υ.Γ.2 Επειδή τα αδέρφια Αντωνιάδη είναι πόντιοι... η Μαρία από πάνω είναι άλλη και άλλη η Μαρία Αντωνιάδου! Ετσι; Η δεύτερη δεν είναι έγκυος, μην πάθει κανένα έμφραγμα το αγόρι της!!!



ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

Εχουμε γράψει πολλά, πάρα πολλά για τις διάφορες «βλακείες» ή τις γκάφες που έχουμε κάνει, αλλά σαν αυτή που έκανε ο Γιώργος Σοφίλλας δεν ξανάγινε! Τον ρωτήσαμε για να μας σχολιάσει το ντέρμπι και μας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Παίζει εντός έδρας και με την βοήθεια του κόσμου θα πάρει τη νίκη! Παράλληλα έχει και την ψυχολογία στα ψύχη από τη νίκη επί της Μπενφίκα. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει για την ισοπαλία. Φάνηκε ότι στο Γιουρόπα Λιγκ έκανε συντήρηση δυνάμεων. Θα είναι ωραίο παιχνίδι». Μείναμε με το στόμα ανοιχτό! Ευχαριστούμε Γιώργο αλλά να σε ενημερώσουμε ότι την Κυριακή παίζει Ολυμπιακός – Πέρα… γι αυτό το ντέρμπι σε ρωτήσαμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου