Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη!!!



Αφού πέρασε το ντέρμπι, ήρθε η ώρα για τα παρασκήνια! Όχι του ντέρμπι, μιας και τα γράψαμε, αλλά γενικότερα όλα τα υπόλοιπα κι έχουμε να πούμε πολλά!




Ολοι γνωρίζουν ότι ο... πρώτος φίλος της αρραβωνιαστικιάς του Οβτσάροφ, ο Ζώνιος ντε, είναι από τους πιο πορωμένους Έλληνες πινγκπονίστες, αλλά από που έχει πάρει την τρέλα; Από την μητέρα του, που είναι ακόμη πιο φανατική με το πινγκ πονγκ! Είδαμε το ντέρμπι δίπλα - δίπλα και οι αναλύσεις της μας... τρέλαναν!!!!

Λίγο νωρίτερα είχα παίξει επικό ματς με τον Λιλή. Ηταν τόσο χαρούμενος που με κέρδισε που μετά κέρασε και τυρόπιτες! Κρίμα που δεν έγινε βράδυ να κεράσει και σουβλάκια... Τώρα που το θυμήθηκα οι Μάρτος και Τσοκανάς χρωστάνε ακόμη σουβλάκια από τα στοιχήματα που έχασαν!

Πήρα τον Λιάσκο τηλέφωνο, μετά το ματς με το Πέρα και του λέω: "Ρε μας καθάρισαν σε μία ώρα! Κάναμε ρεκόρ" και τι μου απαντάει ο Θεούλης; "Έβαλες κανα γκολ;"... Τι να πεις για τον μικρό ήρωα από την Ελευσίνα που φοιτεί στην Πάτρα;!!!

Οταν βλέπεις τον Λαγογιάννη, πραγματικά είναι απόλαυση! Εκτός από το γεγονός ότι παίζει καλά, έχει πλάκα να μαντέψεις για ποιον λόγο θα μουρμουρίσει στο τέλος του κάθε πόντου! Είτε τον πάρει, είτε όχι, θα γκρινιάξει! Δεν ξανάγινε... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο αγώνας του με τον Κώστα Κωσταντινόπουλο. Εκεί όπου στον τελευταίο πόντο κι ενώ το ματς είναι μεγάλο ντέρμπι, πάει να κάνει κοντή μπαλιά, σηκώνεται ψηλά, αλλά ο Κωστάκης την έχασε! Αντί να πανηγυρίσει ο "Λάγο" που κέρδισε το ματς, φώναζε νευριασμένος: μα είναι μπαλιά αυτή; Ελεος... Αυτό είναι να έχεις απαιτήσεις από τον εαυτό σου!!!

Στην Βούλα και πιο συγκεκριμένα ο Λιλής έχει καθιερώσει μία... ατάκα. Οταν ένα χτύπημα πάει πολλά μέτρα έξω... φωνάζει... παιδιά βρήκε; Κι όποιος είναι δίπλα του λέει: "ναι νομίζω ότι ακούμπησε!!" Στο παιχνίδι με τον Εσπερο έπαιζε ο Γιώργος με τον αμυντικό Σιφωνιό. Ενα χτύπημα του Λιλή πήγε 3 μέτρα έξω και ρωτάει το... γνωστό "βρήκε παιδιά;" Ο Μάρτος κι ο Λάκατας που γνωρίζουν αυτή τη συνήθεια είπαν με ένα στόμα ναι πρέπει να βρήκε και η αντίδραση του Σιφωνιού και του προπονητή της ομάδας του Εσπέρου Μιχάλη Αντωνιάδη ήταν η... καλύτερη. Ο Αντωνιάδης φώναξε δυνατά: "Τι βρήκε ρε;", ενώ ο Σιφωνιός μόλις του είπαμε ότι βρήκε χτύπησε το πρόσωπό του με την παλάμη του και είπε: "όχι ρε γαμώτο!!" Τα γέλια κράτησαν κανά λεπτό σίγουρα!!!! Δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου