Για να θυμούνται οι... παλιοί!


Δύο από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα
ο κ. Στάμου (αριστερά) κι ο Γερογιάννης
Μπορεί το... γατάκι ο Φαν Ζεντόνγκ να σήκωνε την... κούπα στο γερμανικό Όπεν, αλλά εμείς εδώ ξέρουμε το: παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι... μπαλωμένο! Γι αυτό κι ο κόσμος απόλαυσε δύο μεγάλα τουρνουά το σαββατοκύριακο που μας πέρασε! Το πρώτο έγινε στην Ελευσίνα και θα ασχοληθούμε σε αυτό το ρεπορτάζ, ενώ γι αυτό της Δράμας θα ασχοληθούμε σε νέο άρθρο... Γκεοργκίεφ, Ράπτης, Πετρόχειλος έδωσαν με την ποιότητά τους ένα ακόμα ωραίο θέαμα και σίγουρα απόλαυσαν όλοι οι συμμετέχοντες την ευκαιρία να παίξουν πολλούς αγώνες!




Μπουσουνάρα Θεέ...
Ας ξεκινήσουμε από τα... βασικά!!! Η γκρίνια και η κλάψα του Γιώργου Μπουσσούνη ήταν μόνο θεωρητική, καθώς έπαιξε κανονικά και μάλιστα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες του εν δράση! Δεν τον είδαμε στους... νικητές, αλλά αυτός είναι πάντα πρώτος στις καρδιές μας!!!

Ρε Κυριακό, μήπως έχεις μπερδέψει
τα αθλήματα;;
Από εκεί και πέρα, ο Κυριακόπουλος (σ.σ. μας έταξε κέρασμα για να αναφέρουμε το όνομά του!!) κέρδισε Χολή και Ξαρχάκο, ενώ έχασε από τον Γκεοργκίεφ, τον Γαβριήλ και Πετρόχειλο! Μπράβο Γιώργο και μην ξεχάσεις το... κέρασμα έτσι;

Οι νικητές της πρώτης κατηγορίας!
Από εκεί και πέρα στα καθαρά... αγωνιστικά ο Λούμπο έδειξε την αξία του και κέρδισε στην Α' κατηγορία τον... πολυαγαπημένο μας Σταύρο Ράπτη με 3-1. Δεν πειράζει Σταύρο κι εσένα αγαπάμε...!! Στην τρίτη θέση τερμάτισαν ο Πετρόχειλος και η Μαρία Καλογιάννη! (Συγχαρητήρια σε όλους).

Στην δεύτερη κατηγορία την πρώτη θέση πήρε ένας... Πτωχός, αλλά με πλούσια αισθήματα! Ο Ν. Πτωχός κέρδισε τον Δεβετζή, ενώ τρίτοι βγήκαν οι Καρατζάς και Χρυσίδης.

Από εκεί και πέρα στην Γ' κατηγορία πρώτευσε π Κουτσουμπάς και ακολούθησαν οι Κωνσταντινίδης, Νιάρχος και Χρήστος Στάμου! Μπράβο κύριε Χρήστο είστε η ψυχή της Ελευσίνας!!

Ο Δελαρόκας πανευτυχής
Στην Δ' κατηγορία ο Δελαρόκας ήταν ανίκητος και σήκωσε την κούπα κι ακολούθησαν ο Βίλλας κι ο Παύλου! Τρίτος βγήκε κι ο δικός μας Ηλίας Καράμπασης, ο οποίος ελπίζουμε να φέρει γλυκά για την επιτυχία του!

Στην Ε' Κατηγορία πρώτος βγήκε ο Βαγιάς, δεύτερος ο Σκάτζης και τρίτοι οι Μπαρμπέρης και Στεργίου!

Στην τελευταία κατηγορία των ανδρών πρώτος ήρθε ο Σταματιάδης που κέρδισε στον τελικό τον Μπικάκη. Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Βουλγαρέλης και Περγάλης.


Οι... "γυναίκες" μας με την
Βάκη (δεύτερη από δεξιά) να μην πιάνει
τα... ανάλογα στάνταρ της!!!
Τέλος στην κατηγορία των Γυναικών με... έκπληξη διαβάσαμε ότι το... πουλέν μας η Βάκη Στάθα πάτωσε! Ηρθε τελευταία, καθώς το... άγχος του "φαβορί" δεν την άφησε να αποδώσει με βάση την μεγάλη αξία της... Τα κοινότυπα τύπου είναι πρώτη στις καρδιές μας δεν χωράνε σ' αυτή την κατηγορία! Επρεπε να βγει πρώτη και θα υπάρχει πρόστιμο γι αυτή την εμφάνιση! Βέβαια, αν το δούμε από δύο διαφορετικές γωνίες, ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά! 1) είναι πρώτη από το τέλος, άρα αν γυρίσουμε τον πίνακα θα πάρει την κούπα και 2) αν ήταν Ολυμπιακοί αγώνες θα θεωρούταν ολυμπιονίκης! Με συνδυασμό ότι η Βάκη Στάθα είναι ψυχή λέμε να της χαριστούμε και να μην την κακολογήσουμε! Αλλωστε τα μετάλλια και οι χαρές που μας έχει χαρίσει είναι... αμέτρητες!!! Κeep playing Vaki...

Κατά τα άλλα η Πετράκη βγήκε πρώτη, η Κούκα δεύτερη και τρίτες οι Κουτσουπίδου και Φυλακούρη. Στην 5η θέση τερμάτισε η Παντελάκη και έκτη η... αδυναμία μας!!!

Συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ ωραία διοργάνωση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου