Η οικογένεια του greektabletennis... μεγαλώνει!!!!

Αμέσως μετά την υπογραφή των
συμβολαίων με τον Αντ. Μαλινάκη!!!
Από μία ιδέα γεννήθηκε ένα μεγάλο blog. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η δική σας ανταπόκριση, αποδοχή και φυσικά η δική σας ενεργή συμμετοχή στο greektabletennis. Εχουμε φτάσει μέρες που ta views ξεπερνάνε τα 1700 αποδεικνύοντας έτσι ότι αγαπάτε αυτή την προσπάθεια γι αυτό και εμείς σας το ανταποδίδουμε βάζοντας στο παιχνίδι τρεις νέους συμπαίκτες!





Είχαμε γράψει νωρίτερα ότι έχουμε... κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα... ελεύθερα! Δηλαδή δεν μπορούσαμε να μοιράσουμε ασίστ στην Βόρειο Ελλάδα γι αυτό κι ο Αντρέας Νικολακάκης σε ρόλο ελεύθερου επιθετικού θα δημιουργεί στην περιφέρεια της Θράκης και θα μας ενημερώνει για όλα τα γεγονότα, αγωνιστικά και μη που θα συμβαίνουν.

Δεξί χαφ αναμένεται να παίξει ο Στράτος Δαμιανής! Ο... μικρούλης μας θα μας βοηθήσει με την κατηγορία της Β' Αττικής ανδρών που μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία ενημέρωση και φυσικά η προσπάθειά του είναι υπερπολύτιμη.

Και η καλύτερη έκπληξη ήρθε για το τέλος!! Ο πρόεδρος έβαλε... "βαθιά το χέρι στην τσέπη" και αγόρασε ένα πολυεργαλείο! Εναν παίκτη που θα κάνει την διαφορά και θα προσπαθήσει να μας εξηγήσει πως το πινγκ πονγκ γίνεται πιο απλό, όταν θέλεις και δουλεύεις σκληρά! Θα είναι το δυνατό μας χαρτί και θα προσπαθήσει σε ρόλο επιστημονικού συνεργάτη να μας εξηγήσει τα τεχνικά μέρη του αθλήματος με αποτέλεσμα όλοι να τα διαβάζουμε κι εν συνεχεία να πηγαίνουμε να τα εφαρμόζουμε στην προπόνηση. Κυρίες και κύριοι είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ο επιστημονικός μας συνεργάτης, ο wizard (όχι μόνο του παιχνιδιού), ο άνθρωπος που θα κάνει το άθλημα να φαίνεται πιο απλό, ο Αντώνης Μαλινάκης είναι από σήμερα μαζί μας!!!

Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω και τους τρεις συμπαίκτες και φίλους που θα αφιερώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για το Blog μας και να θυμάστε η αναζήτηση για τους συνεργάτες συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου