Υπάρχουν κι όρια...



Επειδή ορισμένοι έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα θα θέλαμε να τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Το greektabletennis το δημιούργησα, με σκοπό να προβάλω το άθλημα. Να προβάλουμε μικρές κατηγορίες, που δεν είχαν μέχρι στιγμής δημοσιότητα και φυσικά να ενημερώνουμε γρήγορα κι εύκολα τον κόσμο για τα αποτελέσματά κι όχι μόνο!


Αυτή την προσπάθεια την αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου! Δεν είπατε απλά καλά λόγια, αλλά μας βοηθήσατε και με το παραπάνω! Ο Μιχάλης Χαρίδας και ο Κώστας Χατζηλυγερούδης μάλιστα πήραν κι ενεργό ρόλο, βοηθώντας και στην γραφή κάποιων κειμένων, ενώ περιμένουμε κι άλλους συμπαίκτες.

Παράλληλα, υπάρχουν και οι… έμμεσοι συνεργάτες ή όπως θα λέγαμε αν ήμασταν σε εφημερίδα οι ανταποκριτές, που μας δίνουν όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά! Αυτή την προσπάθεια έχουν αγκαλιάσει όλες οι ομάδες της Β’ Εθνικής Ανδρών Αττικής, καθώς και αρκετές ομάδες από την Α’ Αττικής.

Δυστυχώς ακόμη στην Βόρεια Ελλάδα, στα νησιά και στις γυναίκες δεν υπάρχει η ίδια κινητοποίηση, αλλά ελπίζουμε να το φτιάξουμε κι αυτό! Παράλληλα έχουμε τονίσει δημόσια ότι οποιοσδήποτε θέλει να ανακοινώσει κάτι ή να βάλει ένα ρεπορτάζ δεν θα του το στερήσουμε. Για παράδειγμα ο κ. Σπύρος Ζορμπαλάς που μας έστειλε ένα ωραίο κείμενο το ανεβάσαμε κατευθείαν. Γιατί σκοπός μας είναι να ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ το άθλημα. Είτε πρόκειται για τους ενεργούς αθλητές είτε για τους παλαιμάχους!

Σκοπός μας είναι να μην προσβάλουμε κανέναν αθλητή-τρια και να γράφουμε τις αλήθειες, όπως τουλάχιστον τις βλέπουμε εμείς! Γι αυτό και στα… κουτσομπολιά ή γενικότερα αν γράφουμε κάτι κακό για κάποιον, πρώτα τον ρωτάμε, για να μην υπάρχει παρεξήγηση, εκτός κι αν έχει ξεπεράσει τα όρια, όπως ο Λιου Γκολιάνγκ της Ελλάδας. Για να τα πετύχουμε αυτά, έχουμε στερήθει προσωπικό κι επαγγελματικό χρόνο, αλλά τα καλά σας λόγια, μας έχουν βοηθήσει και μας δίνουν δύναμη.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Επειδή υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις, ευτυχώς είναι μόνο ένας άνθρωπος, που δεν εκτιμάνε ούτε την προσπάθειά μας, ούτε τον χρόνο που σπαταλάμε για να σας ενημερώσουμε όλους εσάς… ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ. Γιατί κυρίες και κύριοι δεν βγάζουμε ούτε ένα σεντς από την χρονοβόρα προσπάθειά μας και το ξέρετε όλοι αυτό!

Υπάρχει λοιπόν κάποιος που νομίζει ότι τον… πολεμάμε, νομίζει ότι όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από αυτόν και βλέπει… φαντάσματα. Ότι θέλουμε τάχα το κακό του και συνέχεια τον σνομπάρουμε. Γι αυτό πήρα αυτή την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ απόφαση και ενημερώνω δημόσια, ότι στο blog μου δεν πρόκειται να γράψει κανείς τίποτα για την ομάδα της Πελοποννήσου "Α.Σ. Ίφιτος Πατρών" που αγωνίζεται στην Α2 ανδρών.

Αφού ο συγκεκριμένος θεωρεί ότι του κάνουμε πόλεμο και ότι θέλουμε το κακό της ομάδας του και του συλλόγου του (σ.σ. γελάνε και τα τσιμέντα) δεν θα αναφέρουμε ξανά τίποτα τόσο για τον σύλλογο, όπως και για κανέναν αθλητή του συλλόγου, ακόμη κι αν κατακτήσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Ενημερώνω τον κόσμο και τους φίλους του αθλήματος ότι για μένα και για όσους βοηθάνε στο blog μου αυτή η ομάδα έχει τελειώσει. Φυσικά δεν γράφουμε το όνομά της ομάδας πλέον…

Και κάτι τελευταίο προς τον… προπονητή του συλλόγου! Γι αυτή την προσπάθειά, μας έχουν συγχαρεί ΟΛΟΙ! Από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας τον κ. Κολυμπάδη, τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Βατσακλή, τους διεθνείς μας, μέχρι και τον τελευταίο αθλητή-οπαδό του αθλήματος. Ακόμα και  γονείς… Μόνο εσύ βγάζεις… χολή (όχι τον παίκτη της Μαγκουφάνας!!!). Επομένως μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσεις κάτι;

Όχι ότι δεν δεχόμαστε κριτικές και τα λάθη μας, όταν γίνονται αυτά τα διορθώνουμε άμεσα κι αν έχεις απορίες ρώτα τους κ.κ. Γ. Παπαγεωργίου, Πετρόχειλο, Κατσαβριά και Παπαβασιλείου (αυτοί μου έρχονται τώρα στο μυαλό) που όταν μας ενημέρωσαν για κάποιο λάθος το διορθώσαμε αμέσως.

Το θέμα είναι διαφορετικό να κάνεις κριτική γι αυτά που γράφουμε, να μας διορθώνεις αν κάναμε κάποιο λάθος και διαφορετικό να μας επιτίθεσαι ή να ζητάς και τα ρέστα για αλήθειες και πολλές φορές πίσω από την πλάτη μας. Αυτό, κατά την γνώμη μου είναι άνανδρο, γι αυτό και στο blog μου δεν θα μπει ξανά για την ομάδα σου τίποτα! Ούτως ή άλλως δεν μένεις ευχαριστημένος με τίποτα...

Και στην τελική, πρόκειται για ένα Blog. Δηλαδή ένας προσωπικός ιστότοπος. Αν δεν σ’ αρέσει μην ξαναμπείς…

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου