Όταν ο Π.Ο.Φ.Επ.Α. συνάντησε την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ...

Ένα γεγονός με ιδιαίτερη ιστορική και συμβολική σημασία συνέβει χτες Κυριακή 10 Νοέμβρη στην αίθουσα του Α.Ο. Γαλήνη Πάτρας (στο κολυμβητήριο Πεπανός).
Στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της Β' Εθνικής Πελοποννήσου (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) η ομάδα της Γαλήνης υποδέχθηκε τον Αρίωνα Αμαλιάδας. Όμως την ίδια ώρα και σε διπλανό τραπέζι ο Κεραυνός Πατρών (ομάδα που απαρτίζεται από αθλητές της Γαλήνης) υποδεχόταν την ομάδα του Π.Κ.Ε. ΟΤΕ για την πρώτη αγωνιστική του νεοσύστατου πρωταθλήματος Βετεράνων-Ανεξαρτήτων Δυτικής Πελοποννήσου του Π.Ο.Φ.Επ.Α.. Παλιοί και νέοι αθλητές, βετεράνοι και ανεξάρτητοι, συναντήθηκαν μετά από καιρό και αντάλλαξαν νέα και μπαλιές σε ένα κλίμα ιδιαίτερα πανηγυρικό.

Οι ομάδες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ (μαύρη εμφάνιση) και του ΟΤΕ (μπλε). Διακρίνονται οι βετεράνοι αθλητές Τάκης Πολυχρονόπουλος (ΟΤΕ, 4ος από αριστερά) και Κώστας Ζήκος (Κεραυνός, 1ος από δεξιά) οι οποίοι επανήλθαν στα τραπέζια μετά από πολύχρονη απουσία και πρωταγωνίστησαν στην συνάντηση αυτή.

Τις συναντήσεις παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Α.Ο. Γαλήνη και Γ.Γ. της Τ.Ε. Δυτ. Πελοποννήσου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κ. Πολύκαρπος Ευθυμάκης, τα μέλη της περιφερειακής επιτροπής Δυτικής Πελοποννήσου του Π.Ο.Φ.Επ.Α. (μάλιστα 2 αγωνίστηκαν κιόλας) και αρκετοί συγγενείς των αθλητών και φίλοι του αθλήματος που έδωσαν το δικό τους χρώμα σε αυτό το γεγονός. Για την ιστορία η Γαλήνη νίκησε εύκολα τον Αρίωνα, ενώ ο ΟΤΕ επιβλήθηκε αρκετά δύσκολα του Κεραυνού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου