Οι αλήθειες για τα μόρια των σχολών!



Επειδή το τελευταίο διάστημα έχει προκύψει μεγάλος σάλος με τις φήμες που προέκυψαν ότι οι αθλητές που είχαν πανελλήνιες νίκες από το 2008 έως σήμερα θα μπουν χωρίς εξετάσεις σε σχολές το greektabletennis έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει την αλήθεια για τα μόρια!!!

Η συγκεκριμένη τροπολογία που έχει υπογραφεί από τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων κ.Κ. Αρβανιτόπουλο, Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Π. Παναγιωτόπουλο και Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κ. Μητσοτάκης, αφορά ένα... πρόβλημα που υπήρχε από το 2008 και φυσικά μία αδικία που είχε στοιχίσει σε αρκετά παιδιά.

Μέχρι τότε ίσχυε ότι αν μία ομάδα σημείωνε κάποια πανελλήνια νίκη και μέσα σ' αυτή έπαιζαν αλλοδαποί παίκτες, κανείς Ελληνας ή αλλοδαπός δεν έπαιρνε τα μόρια!!!

Επομένως η νέα τροπολογία διορθώνει αυτή την αδικία και επαναφέρει τα μόρια σε αυτούς τους αθλητές που δεν τα είχαν πάρει έως σήμερα!!!

Οσον αφορά τα... άνευ που κακώς βγήκαν στο φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν και δεν πρόκειται να μπει κανένας αθλητής με Πανελλήνια νίκη σε κάποια σχολή χωρίς εξετάσεις. Αυτό ισχύει μόνο για νίκες σε Ολυμπιάδα, Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή κύπελλο.

Τα μόρια που παίρνουν οι πανελληνιονίκες  είναι 20% για τα ΤΕΦΑΑ και από εκεί και πέρα ο πρώτος παίρνει 10% μόρια για τις άλλες σχολές ο δεύτερος 8% κι ο τρίτος 7%.

Ο,τι άλλο διαβάσετε θα είναι λάθος και παραπληροφόρηση.

ΝΙΚΟΣ ΛΑΚΑΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου