Με το δεξί ο Γκιώνης στο όπεν της Σουηδίας!

O Γκιώνης!

Η παρουσία του Παναγιώτη Γκιώνη στην Σουηδία ξεκίνησε νικηφόρα. O δευτεραθλητής Ευρώπης με την Εθνική και τρίτος στο ατομικό επέστρεψε σε μία μεγάλη διοργάνωση, μετά το πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κι έχει σαν στόχο την διάκριση.




Στο διπλό με συμπαίκτη τον Πολωνό Γιάκαμπ Κοζόφσκι επιβλήθηκαν με 3-2 χθες το βράδυ των Σεβτσένκο/Περούκιν.  Σήμερα στις 6:30 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Λε Μπρετόν και Σαλιφού με στόχο να μπουν στην 16αδα.

Στο ατομικό ο Παναγιώτης Γκιώνης θα μάθει αργότερα τον αντίπαλό του, που θα προκύψει από τα προκριματικά. Αν κερδίσει θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο (σ.σ. Κινέζος είναι) Βανγκ Μπόρα. Εναν παίκτη που όσοι είχαν δει τον τελικό με την Τουρκία στο ΣΕΦ για τον Λιγκ θα τον θυμούνται. Στο Λιγκ είχε κερδίσει δύο φορές τον Γκιώνη, ενώ ο δευτεραθλητής Ευρώπης τον είχε νικήσει στους Μεσογειακούς αγώνες στην Πεσκάρα, όπου και βγήκε πρώτος.

Οπως και να έχει θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν επιβληθεί του Τούρκου τότε αντίπαλός του θα βρεθεί ο Τσεν Τσίεν Αν από την Ταϊπέι.

Το δεύτερο σετ του Βανγκ Μπόρα με τον Γιώργο Κωσταντινόπουλο στους Μεσογειακούς αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου