Το "πιροσκάδικο" κάνει σπιν στο... greektabletennis!!!



Για τρία πράγματα φημίζεται η Καλλιθέα… Για τα… πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου που κοστίζουν δύο κατοστάρικα, όπως λέει κι ο Καρβέλας στο γνωστό τραγούδι, την αγορά και τα πιροσκί! Κι όταν εννοούμε πιροσκί φυσικά αναφερόμαστε στο “πιροσκάδικο” στην Δημοσθένους 244! 


Η μεγαλύτερη ποικιλία που έχετε φάει ποτέ σε πιροσκί! Από πιροσκί… κοτομπέικον, πιροσκί κιμά και φιλαδέλφεια μέχρι πιροσκί σαντουιτσάρα με γαλοπούλες, μπιφτέκια ντομάτες! Να σου κόβετε η ανάσα! Αν βρεθείς στην Καλλιθέα αξίζει να δοκιμάσεις!
Τα πιροσκί!!!

Η συνταγή μυστική την ξέρω μόνο ο δικός μας άνθρωπος ο Νίκος ο Κοχύλης και η οικογένειά του! Παραδοσιακό μαγαζάκι και δεν σας το λέω, επειδή αποφάσισε να διαφημιστεί στο blog μας! Ψωνίζω από τότε που πήγαινα  γυμνάσιο! Πολύ πριν εγώ ή ο Νίκος ασχοληθούμε με το πιγκ πονγκ!!! Τέτοιο πιροσκί δεν έχω φάει από αλλού κι αν φάτε από τον άνθρωπό μας νομίζω ότι δεν θα ξαναφάτε κι εσείς από άλλο μαγαζί πιροσκί!

Οι πίτσες!!!
Όπως και να έχει… κάντε την αρχή! Επισκεφτείτε το μαγαζί με τα καλύτερα φαγητά της πόλης και δεν θα χάσετε!!! Όπως έλεγε κι ένας φίλος μου από τις Σέρρες στο φαγητό με εμπιστεύεται απόλυτα…


Οι σφολιάτες!!!
Όλα είναι χειροποίητα! Τόσο τα πιροσκί, όσο και οι σφολιάτες και τα πεϊνιρλί με τις πίτσες! Θα δείτε το εργαστήριο που τα φτιάχνει και το μόνο σίγουρο είναι ότι χθεσινό ή προκατασκευασμένο προϊόν δεν θα φάτε στο “Πιροσκάδικο”



Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο και το “Πιροσκάδικο” για την έμπρακτη στήριξη που μας δίνει σ την προσπάθεια που κάνουμε στο greektabletennis!

2 σχόλια:

  1. προς Νικ Κοχ: Νίκοοοοοοο μαρουλάκι είπαμε εεεεεε ? πως θα ξεφουσκώσω καλεεεε πως ? Ηλία τα γλυκά λεμε που ειναι ? μπαι δε γουεει ευχαριστω γαι τον μπραντ name μου !

    προς Ν.Λ. καλη δύναμη αγορίνα σε ευχαριστούμε για αυτό το βημα που εχουμε εδώ, ειναι πολυ καλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σαντουιτς με την ομελετα και την ντοματα ειναι ολα τα λεφτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή