Παρασκήνια από το ντέρμπι!!!

O Τσιόκα!
Ο Ολυμπιακός έχει κάθε δικαίωμα να χαμογελάει από την μεγάλη νίκη επί του Πέρα. Το 4-1 μάλιστα τους δίνει και τεράστιο αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Το greektabletennis ήταν στο ΣΕΦ και παρακολούθησε το ματς και σας παρουσιάζει τα καλύτερα παρασκήνια...!!!



Πρόκειται για τον... τρελό του χωριού; Πίστευε πολύ στον Τσιόκα ή βλέπει πολύ πινγκ πονγκ! Μπορεί και τα τρία μαζί! Οπως και να έχει ο Γιώργος Χριστοφοράκης δικαιώθηκε απόλυτα! Παραμονές του ντέρμπι μας έλεγε το εξής: "Πως είναι δυνατόν όλοι να έχουν τελειωμένο τον Τσιόκα; Δεν μιλάμε για κανέναν τυχαίο παίκτη και να μου θυμηθείς ότι θα βγάλει νίκη!" Εδώ κολλάει το... έβλεπες το έπαιξες;

Ο Ρηνιώτης μπήκε με πολύ άγχος στο παιχνίδι με τον Λαγογιάννη, αλλά και στο διπλό! Η θέληση να κερδίσει ένα πρωτάθλημα δεν τον άφησε να παίξει ελεύθερα, αλλά τουλάχιστον είχε τα ωραιότερα παπούτσια! Τα κίτρινα παπούτσια έκαναν την διαφορά!!!

Οσοι ήταν το πρωί στο ΣΕΦ γέλασαν με την ψυχή τους! Μπαίνει στο γήπεδο ο Μέντες και ρωτάει στα αγγλικά τον Χριστοφοράκη: "Που να παίξω" (σ.σ. ζέσταμα) και του απάντησε στα ελληνικά: "Όπου θες μωρέ", με τον Πορτογάλο να τον κοιτάει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν κατάλαβε τι του έλεγε. Το καλύτερο, όμως ήταν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού γύρισε στον κόσμο που ήταν δίπλα του και είπε: "Τι με ρωτάει μωρέ; Όλα τα τραπέζια είναι άδεια"!!!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Ντανιέλ! Δεν είναι ότι κέρδισε έναν παιχταρά όπως ο Παπαγεωργίου, δεν είναι ότι έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αλλά γιατί το πίστευε! Γυάλιζε το μάτι του. Τι κι αν είναι απροπόνητος και έχει σταματήσει, ουσιαστικά το πινγκ πονγκ! Ηθελε τη νίκη και χρειαζόταν πολλά... καρύδια να πάρει κάποιες αποφάσεις ειδικά στους κρίσιμους πόντους! Οπως στο κόντρα σετ κι ενώ έχανε 10-9 να πάρει επίθεση! Το μάτι του γυάλιζε και ο κόσμος τον χειροκρότησε γι αυτή την επιτυχία!!! Οπως και να έχει έπαιξε το καλύτερο του πινγκ πονγκ την τελευταία δεκαετία και έδειξε σε όλους τους νέους, πως δεν είχε βγει τυχαία πρωταθλητής Ευρώπης στις μικρές κατηγορίες!

Μιας και λέγαμε για τον Ντάνιελ, μετά την ματσάρα που έπαιξε πήρε το... οξυγόνο του έξω από το ΣΕΦ! Δεν είχε πούρο για την επιτυχία του, αλλά το τσιγαράκι το άναψε!!!

Αν είχαμε κάποια στατιστική υπηρεσία θα θέλαμε να κοιτάξουμε πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Παπαγεωργίου έκανε 3 ήττες σε έναν ομαδικό αγώνα; Φαντάζομαι, χωρίς να το ξέρω, πως αν έχει γίνει ποτέ θα ήταν όταν ήταν... παιδάκι! Οπως και να έχει οι παιχταράδες αξίζουν συγχαρητήρια και στις νίκες και στις ήττες. Αλλωστε ποιος ξεχνάει την πορεία στο πανευρωπαϊκό, αλλά και ότι μέχρι φέτος ήταν το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα!!!

Δεν έχουμε την ευκαιρία στην Ελλάδα να βλέπουμε ξένους παιχταράδες, αλλά νομίζω πως ο Μέντες σε όλα του τα παιχνίδια δεν έκανε ούτε ένα μπλογκ...

Ο Ζαφείρης Πορφύρης ήταν στην διαιτησία του αγώνα και η ομοσπονδία έπραξε σωστά που έβαλε διαιτητή σε ένα τέτοιο ματς!!!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού με μερίδα
φιλάθλων μετά τη μεγάλη νίκη!
Απίστευτο κλίμα από τον κόσμο! Περίπου 30 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ και πανηγύριζαν τους πόντους των "ερυθρόλευκων". Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα έβγαζαν και φωτογραφίες με τους θριαμβευτές και τα κασκόλ που είχαν φέρει!

Ο Χριστοφοράκης μετά το τέλος του αγώνα αγκάλιασε τον... Λαγογιάννη! Αυτές είναι στιγμές που δεν βλέπεις κάθε μέρα στον αθλητισμό!!

Διπλό άγχος είχε ο Γιάννης Βλοτινός! Δεν φτάνει που έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στο απόλυτο ντέρμπι, έπρεπε να έχει το μυαλό του και στον αγώνα της ομάδας του (ως παίκτης) που αντιμετώπιζε την Αγία Βαρβάρα. Μάλιστα είχε πολλά νεύρα, και με το δίκιο του, καθώς ζήτησε από τους αντιπάλους να ξεκινήσει... λίγο αργότερα το παιχνίδι κι αυτοί αρνήθηκαν! Ο κανονισμός, βέβαια, λέει ότι δεν πρέπει να αλλάζει η ώρα των αγώνων, αλλά πριν απαντήσεις αρνητικά πρέπει να αξιολογήσεις τους λόγους που στο ζητάει κάποιος και πάνω από όλα το ποιος είναι αυτός που στο ζητάει... Οπως και να έχει δεν χρειάστηκε να αλλάξει η ώρα και ο "Βλότι" έπαιξε στο ματς (σ.σ. θα έπαιζε ούτως ή άλλως, απλά θα έφευγε από τον πάγκο του Πέρα).

Τέλος, το καλύτερο δώρο έκαναν οι Μέντες, Τσιόκα και Ρηνιώτης στον προπονητή τους Γιώργο Χριστοφοράκη, ο οποίος έχει σήμερα γενέθλια. Υπήρχε καλύτερο δώρο από αυτή την νίκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου