Η ερώτηση της ημέρας!!!

Ακούμε πολλά, βλέπουμε περισσότερα, διαβάζουμε, όμως τα πάντα! Είπα μία να μην ασχοληθώ, δεύτερη να μην ασχοληθώ, τρίτη φορά ασχολήθηκα κι απάντησα μέσω facebook, αλλά αυτός συνεχίζει!!! Ειλικρινά ρε παιδιά επιθέσεις μέσω του blog δεν έχω σκοπό να κάνω, αλλά ο άνθρωπος είναι για πολλά... γέλια! Ξέρει κανείς ποιος είναι ο... Γιάννης Σοκορέλης; Ασχολούμαι με το πινγκ πονγκ 7 χρόνια, πηγαίνω σχεδόν σε όλους τους αγώνες και νομίζω ότι ξέρω σχεδόν τους πάντες από την Αθήνα τουλάχιστον! Αυτός ο... προπονηταράς ο Σοκορέλης ποιος είναι ρε παιδιά γιατί θα... πηδηχτούμε από το παράθυρο με αυτά που γράφει!!!

Παλαιότερα έκραζε την Τόλιου, τον Μάκρα, τον Παπαγεωργίου, τον Λαγογιάννη και γενικότερα όποιον μιλάει ελληνικά! Μάλιστα έκραζε και τον... "άμπαλο" τον Γκιώνη!!! Σύσσωμο το ελληνικό πινγκ πονγκ τον είχε αποδοκιμάσει, αλλά μυαλό δεν έβαλε!

Και σήμερα επανήλθε!! Στο ρεπορτάζ που έβαλε ο φίλος ο Γιάννης Φάκαρος στο facebook και είχε φωτογραφία τον Ρηνιώτη και τον Μάκρα, έγραψε ο Λιου Γκολιάνγκ της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης: "Αυτός ο δεξιά κάνει λάθος κίνηση!!!" Ρε Λιου... δεν ξέρεις ότι ο... "αυτός" που αποκαλείς είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες; Εσύ βέβαια τον υποτιμάς γιατί έχεις βγάλει τον Μα Λονγκ, αλλά εντάξει ρε Λιου... για τα ελληνικά δεδομένα είναι καλός ο... "αυτός"! Μην του χαλάς την ψυχολογία παραμονές ντέρμπι!!

Και ρε Λιου, εσύ που έχεις βγάλει τόσους παίκτες γιατί δεν μιλάς και με το... "γατάκι" τον Βατσακλή μπας και φτιάξει κανέναν παίκτη στην Εθνική!!!

Και μία τελευταία ερώτηση ρε Λιου... ξέρουμε ότι είσαι υπερπροπονητάρας και σνομπάρεις τα πάντα και τους πάντες. Στο ΣΕΦ γιατί δεν έρχεσαι...; Πληρώνω άμα λάχει και λιμουζίνα για να έρθεις, γιατί το ταξάκι το σνομπάρεις κι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου