Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Κύπελλο Π.Ο.Φ.Επ.Α. στη Δυτική Ελλάδα

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (16-17/11) έλαβε χώρα με επιτυχία στην Πάτρα στην αίθουσα του  ΦΑΕΘΩΝ (4ο ΕΠΑΛ), το 1ο Κύπελλο του Π.Ο.Φ.Επ.Α. στην Δυτική Πελοπόννησο.

Το σύστημα των αγώνων έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παίξουν πολλαπλούς αγώνες και όλοι πραγματικά το ευχαριστήθηκαν. Στο αγωνιστικό μέρος το κύπελλο σήκωσε η ομάδα του ΒΕΛΟΥΣ με τους Βετεράνους Χατζηφώτη, Αθανασόπουλο και Μάργκα, που επικράτησε στον τελικό της ομάδος του Π.Κ.Ε. ΟΤΕ, η οποία καθοδηγούμενη από τον προπονητή των Φοινίκων Πάτρας Γιάννη Ξουρίδα αποτέλεσε και την έκπληξη των αγώνων, καθώς αποτελείτο μόνο από Ανεξάρτητους αθλητές και παρουσιάστηκε χωρίς τον καλύτερό της αθλητή (Πολυχρονόπουλο). Την τρίτη Θέση μοιράστηκαν οι ομάδες ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ενώ αγωνίστηκαν και οι ομάδες ΦΑΕΘΩΝ και ΑΕΤΟΙ.

Μάλιστα αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους τελευταίους, διότι πιστοί στο πραγματικό πνεύμα του αθλητισμού κατέβηκαν να αγωνιστούν ενώ είχαν στην διάθεσή τους μόλις 2 αθλητές και μάλιστα "κόντραραν" στα ίσια τον ΚΕΡΑΥΝΟ χάνοντας με 4-2 !
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί φίλοι του αθλήματος μεταξύ των οποίων ο επί πολλά χρόνια πρόεδρος της Τ.Ε. της ΕΦΟΕπΑ κ. Χατζηφώτης, ο πρόεδρος της ΠΟΦΕπΑ κ. Πλακαντωνάκης και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. του κλιμακίου Πελοποννήσου κ. Σωτήριος Ζήκος. Οι 2 τελευταίοι μάλιστα βοήθησαν και στις απονομές των μεταλλίων.
Στο τέλος των αγώνων ο κ. Πλακαντωνάκης έκανε και μία γενική ενημέρωση στους αθλητές πάνω σε διάφορα θέματα της λειτουργίας του Π.Ο.Φ.Επ.Α..
Σε όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν δωρεάν νερά, χυμοί και κάποια σνακς από έναν μπουφέ που είχε στηθεί στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου