Τα ονόματα των αθλητών που πέρασαν στην τελική φάση Ανδρών




Από την Αττική:


Στην περιφέρεια της Αττικής δεν έλειψαν οι εκπλήξεις! Ο Κορδούτης πέταξε έξω τον Σγουρόπουλο και πέρασε, ενώ ο Ανδρέας Τσόπελας τον Παντερή. Εκπληξη θεωρείται και η νίκη του Ζώνιου επί του Βασίλη Κανναβού: Αναλυτικά οι 16 παίκτες που πέρασαν από την προκριματική φάση στην Αττική


Αντώνης Μαλινάκης (Αρης Βούλας), Γιώργος Κανάσης (Πεύκη),  Μιχάλης Τσαχάκης (Αρης Βούλας), Κωστας Αγγελάκης (Πρόοδος), Κώστας Μουτσάκης (Χανιά), Σπύρος Κιούφης (ΠΚΔΤ), Νίκος Αντωνιάδης (Πρόοδος), Γιάννης Παπαδάκης (Πεύκη), Γιώργος Νταλιάνης (Ηράκλειο), Δημήτρης Κορδούτης (ΔΑΟΤ), Αρης Ζώνιος (Ταταύλα), Χρήστος Τσαρσιταλίδης (Αρης Βούλας), Ανδρέας Τσόπελας (Ολυμπιακός), Νίκος Αλεξανδρόπουλος (Αγ. Βαρβάρα), Αγγελος Ανδριόπουλος (ΑΕΚ), Γιώργος Σταματούρος (ΔΑΟΤ)


Από την Βόρεια Ελλάδα


Πέντε αθλητές πέρασαν στην τελική φάση από την περιφέρεια της Βορείου Ελλάδος και είναι οι: Παν. Σιαμίδης (Απόλλων Καλαμαριάς), Δημήτρης Καλαΐτζής (Αίας Ευόσμου), Γρηγόρης Οικονόμου (Αίας Ευόσμου), Αναστάσιος Γιοβάς (Αίας Ευόσμου), Αλέξανδρος Πίττας (Εχέδωρος)

Από την Θράκη

Χωρίς εκπλήξεις τα δύο μεγάλα φαβορί πέρασαν στην τελική φάση ανδρών από την περιφέρεια της Θράκης. Οι Γιάννης Γεωργαντάς και Ανέστης Καριοφυλλίδης από την Φιλία Ορεστιάδας πήραν την πρόκριση.  

Από την Πελοπόννησο

Δύο ήταν τα εισιτήρια για την τελική φάση των Ανδρών από την περιφέρεια της Πελοποννήσου. Το ένα το πήρε ο Πέτρος Σιαπκαράς που κέρδισε τον συμπαίκτη του Τάσο Δασκαλόπουλο πολύ δύσκολα με 3-2. Στο άλλο ματς πρόκρισης ο Χατζηλυγερούδης έχασε το εισιτήριο, καθώς ηττήθηκε με 3-0.

Από την Χίο

Ενας αθλητής πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση των Ανδρών από την περιφέρεια της Χίου κι αυτός ήταν ο Ευστράτιος Μακρής από την Χίο.


Από την Αν. Μακεδονία

Ο Κώστας Κώτσης από την Καβάλα ήταν αυτός που προκρίθηκε από την περιφέρεια, καθώς επιβλήθηκε στο ματς πρόκρισης του συμπαίκτη του Γιώργο Σαραντή με 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου