Ένας υπέρτατος Γκιώνης

Για μία ακόμη φορά φέτος ο Γκιώνης μας εντυπωσιάζει και μας προσφέρει στιγμές χαράς και περηφάνιας...Παίζοντας καταπληκτικό πινγκ-πονγκ, συγκεντρωμένος και με αέρα πρωταθλητή επιβλήθηκε επί του 19χρονου Hung Tzu-Hsiang (TPE) με 4-1 και κατέκτησε, έτσι, σίγουρη θέση στο πόντιουμ των νικητών του Σουηδικού Όπεν.




Ήταν σταθερός καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κυριάρχησε στο παιχνίδι. Παίζοντας πολύ έξυπνα και αλλάζοντας τα φάλτσα στις μπαλιές του έκανε τη ζωή του μικρού Κινέζου από την Ταϊπέι δύσκολη. Η εικόνα του παιχνιδιού αντικατοπτρίζεται απόλυτα και στο σκορ 4-1 (11-7, 11-9, 10-12, 11-7, 11-9). Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και εις ανώτερα. Αύριο και ώρα 12:30 αντιμετωπίζει το 2ο φαβορί της διοργάνωσης, τον Κινέζο Yan An. Αν και έχει δύσκολο έργο, αναμένουμε να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να θαυμάσουμε τον "Γκιο".

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Xu Xin και ο Yan An επιβλήθηκαν εύκολα του Takakiwa Taku (JPN) και Shang Kun (CHN) με 4-1 αντίστοιχα. Από την άλλη, ο Fan Zhendong δυσκολεύτηκε πολύ έναντι στον συμπατριώτη του Zhou Yu και σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά μεγάλα ράλλι και πολλές εναλλαγές στο σκορ επιβλήθηκε με το "εύκολο" 4-3 (12-10 το κόντρα). Εδώ σημειώνουμε ότι στο 3-3 10-10 ο Zhou έχασε ένα καρφί και ένα σερβίς!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου