Ο δεκάλογος του καλύτερου παιδιού του ελληνικού πινγκ πονγκ!!!

Ο... γόης Παναγιώτης

Οι υποσχέσεις είναι για να... σπάνε και σήμερα θα σπάσουμε μία δικιά μας υπόσχεση! Είπαμε ότι προσωπογραφίες δεν θα κάνουμε, αλλά η μέρα είναι... ξεχωριστή. Πριν από 20 χρόνια κι εννιά μήνες περίπου, ο κ. Χρήστος και η κα Χρυσούλα ύστερα από τις... ρομαντικές στιγμές έμελλε να αλλάξουν το ρου της ιστορίας! Να φέρουν (μετά από εννιά μήνες) ένα παιδί που δεν ήταν ούτε όμορφο, ούτε... έξυπνο (το διαπίστωσαν στη συνέχεια), αλλά όπως και να έχει ήταν το... δικό τους παιδί! Μάλιστα όπως λέει με το ευφυέστατο χιούμορ του κι ο... μεγάλος (έτσι αποκαλεί τον πατέρα του!), δεν ξέρει σίγουρα αν είναι δικό του παιδί, αλλά το έχει σαν παιδί του!
Ο χαρτοπαίκτης Παναγιώτης!

Η Μάιλι Σάιρους (αν την γράφω σωστά)
είδε αυτή την φωτό και πλέον βγάζει
την γλώσσα σε όλες της τις εμφανίσεις!
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τους στίχους του τραγουδιού "Σφεντόνα" του πολυαγαπημένου μου Βασίλη Παπακωνσταντίνου: "Πως είναι έτσι το παιδί και τι μεγάλη μύτη", τους έγραψε βλέποντας φωτογραφία του... σημερινού καλεσμένου μας κι όχι επειδή ο γνωστός τραγουδιστής αυτοσαρκάζεται!

Ο... χαζούλης Παναγιώτης!!
Θα σκεφτείτε, δικαίως, πως ένας "άσχημος", "χαζούλης", με μεγάλη μύτη γίνεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας; Η απάντηση είναι απλή και όλες σας οι απορίες θα σας απαντηθούν με τις παρακάτω δύο λέξεις: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΣΚΟΣ!!!!


Ολες οι... φίρμες του ελληνικού πινγκ
πονγκ θέλουν να φωτογραφηθούν
με τον Παναγιώτη!!!
Ο... μοναδικός Παναγιώτης, ο άνθρωπος μας, η ψυχή της παρέας, το... χαμόγελο στην ευτυχία μας, η νότα στην μουσική μας, το χρώμα στην... ζωγραφιά μας, έχει σήμερα γενέθλια! Εγινε αισίως 20 και δεν θα μπορούσαμε απλά να τον εκθειάσουμε!

Ο κοιμισμένος Παναγιώτης
Είναι από τα λίγα παιδιά που χαίρεσαι να τα κάνεις παρέα. Που είναι πάντα μες στο κέφι, πάντα χαμογελαστός και σου ανεβάζει ΠΑΝΤΑ την ψυχολογία. Αντίθετα όταν είναι στεναχωρημένος κλαίνε και τα... τσιμέντα γιατί δεν μπορείς να βλέπεις αυτή την... σκατόφατσα λυπημένη!

Ο... τρέντι Παναγιώτης!
Μπορούμε να γράφουμε ώρες για τον Παναγιώτη, αλλά πριν σας γράψουμε δέκα μυστικά, που δεν τα ξέρει ο πολύς ο κόσμος θα σας πούμε γιατί άλλαξε το... ρου της ιστορίας: Γιατί ο Παναγιώτης δεν είναι αχάριστος. Οταν τον χρειαστείς θα είναι πάντα δίπλα σου κι αν τον βοηθήσεις μια φορά θα είναι για πάντα στο πλευρό σου. Κοινώς είναι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Αν νομίζετε ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι τότε είστε τυχεροί, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεις!!!


Τα μυστικά του... Παναγιώτη!!
Ο... μαστούρης Παναγιώτης




  1. Μιλάει τόσο δυνατά που πραγματικά τον ακούνε και οι κουφοί!!!
  2. Οταν χάνει σε αγώνα πινγκ πονγκ παθαίνει... κατάθλιψη! Μία φορά τον είχα νικήσει σε ένα τουρνουά στην Πάτρα κι ευτυχώς δεν αυτοκτόνησε!!! Είχε όμως κατάθλιψη για δύο και βάλε μήνες!
  3. Τρώει τον... αγλέορα και δεν παχαίνει!!! Καλύτερα να τον ντύσεις παρά να του κάνεις το τραπέζι!
  4. Είναι πραγματικά τόσο ευαίσθητος και μόνο που σκέφτεται να κάνει κάτι... "κακό" τον πιάνουν οι τύψεις!!!
  5. Λέει συνέχεια ότι είναι πολύ ωραίος! Οταν τον ρωτήσεις ποιος το λέει αυτό θα σου απαντήσει (χαριτολογώντας) η μαμά μου!!! ΕΙΝΑΙ μεγάλο ψέμα! Έχουμε ρωτήσει την κα Χρυσούλα και δεν το έχει πει ποτέ της!!!
  6. Αγαπημένοι του ήρωες στα κόμικς είναι οι... Ντάλτονς!!! Γι αυτό και κάποιοι φίλοι του τον φωνάζουν Ρανταπλάν!!!!
  7. Είναι μεγάλος... ψαράς! Αν του κάνεις πλάκα θα την φάει με την μία!! Του έχω κάνει πάνω από 200 πλάκες και έχει τσιμπήσει σε όλες!!!
  8. Τον ξέρω δύο χρόνια. Είτε ήταν μόνος του, είτε σε σχέση, νευριάζει πολύ όταν ακούει την φράση: "χώρισε την/τον"! Ο άνθρωπος είναι... αγαπούλης θέλει όλοι να έχουν σχέση!
  9. Αν θες να τον κάνεις να γελάσει απλά πες του το ανέκδοτο με τον Νοε και το βατραχάκι!
  10. Μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να τον κάνει να κλάψει από τα γέλια και καπάκι να τον κάνει να κλαίει από στεναχώρια!!! 
    Ο... αφάνας Παναγιώτης

Κι ένα μήνυμα προς τον ίδιο: Παναγιώτη Λιάσκο: Αυτό είναι το σωστό!! Να σε χαιρόμαστε!!!!


Υ.Γ. Αυτά τα γράφουμε επειδή έχει γενέθλια κι έρχεται Αθήνα σήμερα μπας και κεράσει τίποτα!!! χαχαχα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου