Και η... Θράκη παίζει πινγκ πονγκ!!!

Ο Νικολακάκης με δύο πανέμορφες
παίκτριες!!!
Αντε λοιπόν να ξεκινήσουμε και με την πανέμορφη Θράκη! Τι τον πήραμε τον… ανταποκριτή μόνο για να του κάνουμε διαφήμιση; Ας γράψει κι αυτός τίποτα για το πρωτάθλημα.

Ακόμη είναι… rookie γι αυτό λίγο… υπομονή! Θα μπει στο κλίμα, άλλωστε κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά ο Αντρέας Νικολακάκης είναι έτοιμος να σφίξει τα δόντια και να μας βοηθήσει…



Θα ξεκινήσουμε με μία… μικρή ανάλυση των ομάδων και την βαθμολογία, για να μπούμε στο θρακιώτικο κλίμα και σύντομα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ!

Στην βαθμολογία τελευταίος βρίσκεται ο Σπάρτακος με 3 βαθμούς κι ακολουθεί το Δημοκρίτειο με 4 βαθμούς. Οι δύο ομάδες κοιτάζουν το… μέλλον και χρησιμοποιούν αθλητές μικρής ηλικίας, έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.  Στη συνέχεια ακολουθούν οι Ατρόμητος Αβάντα και ο ΑΟ Ορεστιάδας που έχουν στην σύνθεσή τους έμπειρους αθλητές! Στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκονται πρώτοι οι Πετεινοί Κομοτηνής με 7 βαθμούς, αλλά έχουν περισσότερούς αγώνες.


Τέλος ο Εθνικός και ο Φάρος έχουν 6 και 4 βαθμούς αντίστοιχα. Αυτές οι δύο ομάδες είναι οι καλύτερες (θεωρητικά) και έχουν σαν στόχο το πρωτάθλημα. Αποτελούνται από ενεργούς αθλητές και θέλουν να κάνουν καλές εμφανίσεις στα προ μπαράζ κι αν τα καταφέρουν γιατί όχι να πάνε και στα μπαράζ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου