Παρασκήνια για να έχουμε να λέμε

Ενα ακόμα Σαββατοκύριακο τελείωσε και πλέον είμαστε έτοιμοι να γράψουμε όλα τα τεκταινόμενα πίσω από τις κάμερες...!!!




Ας ξεκινήσουμε με τον... κολλητό Λευτέρη Μάκρα!!! Πρέπει να είναι ο μοναδικός άνθρωπος που δεν του αρέσει το... Παρίσι! Παράλληλα όταν καθυστέρησε η πτήση του και αναγκάστηκε να μείνει ένα βράδυ στην γαλλική πρωτεύουσα... αντί να χαρεί και να πάει σε κανά μουλέν ρουζ γκρίνιαζε!!!

Θέλω να ζητήσω επίσημα συγγνώμη από τους αναγνώστες για το γεγονός ότι δεν ανέβασα εγκαίρως την Α2 ο τραυματισμός μου στο πόδι (αποκόλληση συνδέσμων) δεν μου άφησε χρόνο να ψάξω να βρω τα αποτελέσματα της κατηγορίας! Πάντως τέσσερα ήταν τα αποτελέσματα που ξεχώρισαν: Η μεγάλη νίκη του Βασίλη Αντωνιάδη επί του Γκεοργκίεφ, η νίκη του Αλεξανδρόπουλου επί του Παπαδημητρίου, η νίκη του Νικόπουλου επί του Μακρή και τέλος η νίκη του Αγγελάκη επί του Κιούφη.

Από εκεί και πέρα τα πουλέν μας στην κατηγορία άρχισαν να... ταγαρίζουν; Πάντως φορτώθηκαν ήττες οι Λιάσκος και Σταματούρος!! Ελπίζουμε από άλογα κούρσας να μην μα βγουν... μουλάρια!

Εντυπωσιακή η έδρα της ΑΕΚ στο ζέσταμα έβαζαν και μουσικούλα και ωραία αίθουσα και έχει χώρο για προπόνηση...

Αυτός ο Αϊβαλιώτης θα μας τρελάνει τελείως! Κάναμε ζάπινγκ για να δούμε τι ταινίες παίζει και έχει το... Χαλκ! Λέω ωραία θα δούμε το Χαλκ!! Η κοπέλα μου όμως προτίμησε να δει μία... ρομαντική (γλυκανάλατη) ταινία! Αφου έχει περάσει καμια ώρα γυρνάει ο Γιάννης και λέει: Ρε παιδιά ποιος είναι ο Χαλκ;

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για έναν φίλο και συναθλητή! Του είχε υποσχεθεί ο συμπαίκτης του ότι αν έβγαζε 4 νίκες το Σ/Κ θα του έφερνε μία μοντέλα σαν δώρο... τελικά έχασε! Κρίμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου