Κάντζα για... φίλημα!



Η έκτη αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών είχε πολλά ωραία παιχνίδια και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μαγκουφάνα, όμως η... ματσάρα ήρθε στο Ηράκλειο εκεί όπου η Κάντζα υποδέχτηκε την ΑΕΚ και τελικά την κέρδισε 4-2. Από εκεί και πέρα οι  "πράσινοι" ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι και πλέον η Μαγκουφάνα πολύ δύσκολα θα πάει στα μπαράζ!

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια!!!

Παναθηναϊκός - Μαγκουφάνα 4-1

Παρά το γεγονός ότι ήταν ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει εύκολα τη νίκη και παραμείνει στην κορυφή αήττητος. Ο Βασιλείου έκανε δύο νίκες σε Πετρόχειλο και Ταντσούρα (3-2). Ο Σιώκος κέρδισε τον Κατράδη 3-1, ενώ πήραν οι Σιώκος και Βασιλείου το διπλό με 3-2. Η μοναδική νίκη για την Μαγκουφάνα ήταν αυτή του Ταντσούρα επί του Σενσεβέν με 3-1

Κάντζα - ΑΕΚ 4-2

Στο... κάστρο του Ηρακλείου ο Μαδέσης έδωσε πάλι παράσταση για έναν ρόλο. Εδειξε ότι ξέρει πολλά καντάρια πινγκ πονγκ κι έβγαλε δύο νίκες σε Φωτόπουλο (3-1) και Ανδριόπουλο (3-1). Οι εκπλήξεις όμως ήρθαν από τον Ζαΐρη και τον Γαβριήλ που κέρδισαν τον Ανδριόπουλο (3-1) και Φωτόπουλο (3-2) αντίστοιχα. Η νίκες για την ΑΕΚ, που γνώρισε την δεύτερη ήττα ήρθαν από Τσόπελα σε Γαβριήλ (3-1) το διπλό (3-2)!

Ζωγράφου - Καρέας 1-4

Μετά τη νίκη του Καρέα από την Μαγκουφάνα ήταν... αδύνατον να χάσει από Ζωγράφου και τελικά πήρε τη νίκη με 4-1 κι έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Την μοναδική νίκη για την ομάδα του Ταύρου έβγαλε ο Μάγκος στον Ράμμο με 3-1. Ο Βλαχάκης έκανε δύο νίκες σε Μωραΐτη και Αναγνώστου. Μάλιστα το... ρεπορτάζ αναφέρει ότι το παιχνίδι του Βλαχάκη με τον Αναγνώστου ήταν πραγματικά φανταστικό με πολλά ράλι και πολύ ωραίους πόντους! Το διπλό έπαιξαν για πρώτη φορά οι Παπαβασιλείου και Βλαχάκης και κέρδισαν 3-2 τους Αναγνώστου - Μωραΐτη. Το καρέ με τις νίκες ήρθε από τη νίκη του Παπαβασιλείου επί του Αναγνώστου με 3-1 σε ένα ωραίο παιχνίδι με τον παίκτη του Ζωγράφου να μην έχει κανένα πρόβλημα με την άμυνα και τον Παπαβασιλείου να χρησιμοποιεί όλη την εμπειρία του για να κερδίσει!!!

Εσπερος - Φιλονίκης 1-4

Ο Φιλονίκης αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε με 4-1 του Εσπέρου κι έκλεισε με νίκη το Σαββατοκύριακο! Ο Λάκατας στο πρώτο ματς, αν και προηγήθηκε με 2-0 του Δέση τελικά κέρδισε με 3-2 κι έδωσε το προβάδισμα στον Εσπερο. Στη συνέχεια ο Λιλής κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό σε ένα παιχνίδι που ήταν οριακό στα δύο πρώτα σετ, ενώ ο Μάρτος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την άμυνα του Αϊβαλιώτη και κέρδισε εύκολα 3-0. Το διπλό του Λάκατα με τον Αϊβαλιώτη και του Μάρτου με τον Λιλή ήταν αμφίρροπο αλλά τελικά κέρδισαν οι παίκτες του φιλονίκη με 3-2. Εντυπωσιακό ήταν και το παιχνίδι του Λάκατα με τον Λιλή, αλλά η εμπειρία του τελευταίου μίλησε και τελικά κέρδισε δύσκολα με 3-2.

Αγία Βαρβάρα - Αετοί Πόλης 1-4

Χωρίς κανένα πρόβλημα οι Αετοί Πόλης κέρδισαν με 4-1 και παρέμειναν αήττητοι. Ο Βλοτινός κέρδισε τον Αλεξανδρόπουλο και με συμπαίκτη τον Γραμμένο το διπλό. Ο Λέγκερης νίκησε τον Μπαλάφα με 3-2, ενώ ο Γραμμένος επιβλήθηκε του Ν. Αλεξανδρόπουλου. Η μοναδική νίκη για την Αγία Βαρβάρα βγήκε από τον Κανιάκα που κέρδισε τον Γραμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου