Οι γυναίκες που πέρασαν στην τελική φάση!



Από την Αττική:

H Παρίδη
Χωρίς εκπλήξεις πέρασαν τα φαβορί στην τελική φάση των γυναικών! Οι... ματσάρες δεν έλειψαν, αλλά στο τέλος η εμπειρία μίλησε. Η Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου παραλίγο να κερδίσει Φιλία Εμίρη, αλλά έχασε 3-2, ενώ και η αμυντικιά Δήμητρα Παϊρα, ζόρισε απίστευτα την Αγγελική Εικοσιπεντάκη, που είχε πρόβλημα στο χέρι, αλλά τελικά έχασε με 3-2. Οι γυναίκες που πέρασαν στην τελική φάση είναι οι: Δέσποινα Δάνδουλα (Ολυμπιακός), Κωσταντίνα Παρίδη (Φοίνικες), Φρόσω Τσαχάκη (Αρης Βούλας), Φιλία Εμίρη (Αθηνά), Θάλεια Κορδούτη (Φοίνικες), Νίκη Μπρισκόλα (Αθήνά), Αγγελική Εικοσιπεντάκη (Ρουφ 80). Παράλληλα πέρασαν και η Γεωργία Ζαβιτσάνου και η Ολγα Γεωργοπούλου!




Από την Βόρειο Ελλάδα

Τρεις αθλήτριες της ΧΑΝΘ πέρασαν στην τελική φάση από την Βόρειο Ελλάδα. Η Ελένη Γεωργιάδου, η Καλλιόπη Πεσιρίδου Σωτηροπούλου και η Ρόζα Χοβσεπιάν ήταν αυτές που πήραν το εισιτήριο πρόκρισης.

Από την Αν. Μακεδονία
H Χατζηλυγερούδη

Δύο φίλες και συμπαίκτριες βρέθηκαν στο ματς πρόκρισης στην Ανατολική Μακεδονία. Η Γεωργία Χατζηλυγερούδη και η Χριστίνα Κανάρη που παίζουν στην καβάλα αγωνίστηκαν για το μοναδικό εισιτήριο της τελικής φάσης και τελικά το κέρδισε η Πατρινιά αθλήτρια που επιβλήθηκε με 3-1.

Από την Θράκη

Ένα ήταν το... μαγικό χαρτάκι από την Θράκη κι αυτό το κατέκτησε η Παναγιώτα Μούρου από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, καθώς επιβλήθηκε στο ματς πρόκρισης της συμπαίκτριας της... Μαρίας Παπαρήγα (σ.σ. καμία σχέση με την γνωστή;)

Από την Πελοπόννησο
H πρωταθλήτρια...
πυγμαχίας
Χριστίνα Αθανασοπούλου
(καμία σχέση με το θέμα!!!)

"Οικογενειακή" υπόθεση ήταν η πρόκριση στην τελική φάση και στην Πελοπόννησο. Δύο αθλήτριες από τον Φοίνικα Πάτρας μονομάχησαν, αλλά στο τέλος επιβλήθηκε η Ιωάννα Γερασιμάτου της Χριστίνας Αθανασοπούλου με 3-1. Φαντάζομαι ότι η Χριστίνα Αθανασοπούλου δεν είναι η... πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία ε; !!!!

Από την Χίο

Ενα εισιτήριο και από την Χίο με την Αργυρώ Λαμπίρη από τον Παγχιακό να είναι η μεγάλη νικήτρια, καθώς στον τελικό επιβλήθηκε της Θεοδώρας Μικέδη από την Βοκαρία με 3-1.

Συγχαρητήρια σε όλα τα... κορίτσια!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου