Παρασκήνια από την προκριματική φάση!!!



Ενα Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ όπως και να έχει ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά και γενικότερα κάποιες από τις ιστορίες έβγαλαν πολύ γέλιο!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα... σοβαρά! Τόσα χρόνια στο ΣΕΦ οι λάμπες δεξιά όπως μπαίνεις στην αίθουσα είναι καμένες! Ειδικά στο τραπέζι 1 για να παίξεις πρέπει να είσαι κάτι παραπάνω από μάγος για να δεις την μπάλα. Τόσο δύσκολο είναι να τοποθετηθούν μερικές λάμπες και να υπάρχει ο σωστός φωτισμός;

Κι από εδώ και πέρα ξεκινάνε τα... αστεία!!

Η φράση καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς δεν είναι μόνο σλόγκαν διαφήμισης αλλά κι ένα ρητό που όλοι, φαντάζομαι το έχουμε ασπαστεί κάποια στιγμή στη ζωής μας! Δύο... παλιοί του αθλήματος μόλις είχαν τελειώσει τους αγώνες τους άλλαζαν στα αποδυτήρια κι έλεγαν: "Ρε φίλε (σ.σ. τη λέξη από... μ χρησιμοποίησαν, αλλά εμείς είμαστε ευγενικοί!!!) Αυτά τα μικρά το έχουν παρακάνει με το κλάμα και γυρίζουν και βλέπουν έναν μικρό από πίσω να κλαίει και να τους κοιτάει με το στόμα ανοιχτό!! Τα γέλια που έπεσαν μετά έκαναν τον μικρό να νιώσει ακόμα πιο άσχημα!!!"

Αυτό ήταν το πρώτο παράδειγμα! Κι έχει και συνέχεια... Ο Λιάσκος έπαιζε με τον Κορδούτη το σκορ ήταν 2-2 και 10-9 υπέρ του Δημητράκη. Ο Λιάσκος είχε σερβίς, θέλει να κάνει μικρό στο ντράιβ του βγαίνει έξω τρώει σπιν και χάνει! Ο Γιαννάρας δεν το πίστευε κι έλεγε γελώντας: Τι βλάκας έξω στο ντράιβ έκανε σερβίς κι έχασε... Μετά το δικό του ματς με τον Κορδούτη, μάλλον δεν θα είχε όρεξη για κριτική...!

Παράδειγμα νούμερο 3!! Ο Σοφίλλας έρχεται με υφάκι και μου λέει μετά το παιχνίδι μου με τον Κοκκινίδη. Ρε... φίλε (σ.σ. την γνωστή λέξη με το μ...) πως γίνεται να μαγκώνεις τόσο με τα πιτσιρίκια. Παίξε το παιχνίδι σου ελεύθερα έλεος... Την επομένη μέρα έπαιζε ο ίδιος με τον Κουλουριώτη... Μπάλα δεν έβαλε από το μάγκωμα και στο 1-1 και 7-7 αν ο μικρός δεν έχανε δύο σερβίς τα πράγματα θα ήταν δύσκολα!!!

Αν είσαι φίρμα δεν χρειάζεσαι να είσαι στο νούμερο 30 του ράνκινγκ λιστ! Και το ποιος είναι η φίρμα του... Εσπέρου θα φανεί κι από την παρακάτω ιστορία! Έπαιζε παιχνίδι ο Λάκατας με τον Σοφίλλα (κι αυτός παιδί του Εσπέρου είναι!!!). Ο πρώτος είναι στο 200 του ράνκινγκ κι άλλος στο 30. Οταν τελείωσε το ματς όλοι έδιναν συγχαρητήρια στον Λάκατα, ενώ φεύγοντας αγκαλιά οι δύο αθλητές από το ΣΕΦ σταμάταγαν τον Νίκο και τον ρωτούσαν: Τι έκανες με τον... Σοφί, Σόγι κάπως έτσι... Και σαν να μην έφτανε αυτό την Κυριακή ο μικρός Κουλουριώτης πανηγύριζε που έπεσε με τον Σοφίλλα, καθώς δεν τον ήξερε και νόμιζε ότι είχε καλή κλήρωση! Απλά Γιωργάκη για να λέμε ποιος είναι η φίρμα του Εσπέρου...


Η ερώτηση της ημέρας!!!

Ποιος φίλος και χομπίστας αθλητής του πινγκ πονγκ είχε πάει για ψώνια και όταν κοιτάχτηκε σε έναν περίεργο καθρέφτη (δεν είχε καταλάβει ότι είναι καθρέφτης!!!) λέει σοβαρά στην εντυπωσιακή ξανθιά που τον συνόδευε: "Ρε αυτοί οι δύο μας μοιάζουν!!!"

2 σχόλια: