Ντέρμπι κορυφής στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής

Από αριστερά: Λέγγερης, Χρηστίδης,
Βλοτινός, Χυλομάτης, Γραμμένος
Πέρασε ήσυχα η εβδομάδα, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και πλέον επιστρέφουμε γερά στην αγωνιστική δράση! Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών Αττικής είναι τόσο καυτό που ψήνεις και... μπέικον! Στην 7η και 8η αγωνιστική υπάρχουν ματσάρες με ενδιαφέρον, αλλά ξεχωρίζει η... τιτανομαχία των πρωτοπόρων. Αετοί Πόλης και Παναθηναϊκός οι μοναδικές αήττητες ομάδες θα κονταροχτυπηθούν, αλλά στο τέλος μπορεί να μείνει μόνο ένας! Διαβάστε στο greektabletennis τις αναλύσεις των αγώνων και τα προγνωστικά!




7η αγωνιστική

ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1
O Σενσεβέν

Αν... ήταν ταινία θα επρόκειτο για το Χαϊλάντερ. Μπορεί ένας παίκτης μόνος του να δώσει τη νίκη... Ο Γιάννης Βλοτινός σίγουρα έχει τον τίτλο του Κόνορ Μακλάουντ. Είναι ο πιο παλιός, ο πιο έμπειρος και ο πιο... άχαστος! Κανείς δεν πρόκειται να του πάρει το "κεφάλι" κι έτσι το πέρα θα έχει τρεις νίκες στο τσεπάκι του. Από εκεί πέρα θα ψάξει να βρει τον... Ντάγκλας. Χυλομάτης, Χριστίδης, Λέγγερης και Γραμμένος ανήκουν στην σύνθεση της ομάδας, αλλά ποιοι θα παίξουν; Ο Χυλομάτης λογικά θα παίξει κι άλλη θέση είναι ανοιχτή. Ο "Χι λονγκ", όπως αυτοαποκαλείται έχει κερδίσει στο παρελθόν τον Σενσεβέν και είναι ο πιο προπονημένος Έλληνας!!!
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με τον Βασιλείου μπροστάρη, αλλά και τους Σιώκο και Σενσεβέν θέλουν τη νίκη, σε ένα ματς που δεν θα κρίνει τόσο τον τίτλο, αλλά ο νικητής θα εξασφαλίσει τα μπαράζ από το Σάββατο! Ο Βασιλείου λογικά θα κάνει 2 νίκες αν αποφύγει το διπλό κι από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί σε τι μέρα θα βρεθούν οι Σιώκος και Σενσεβέν. Αν ο πρώτος παίξει το 60% της πραγματικής του αξίας τότε θα πετύχει μία νίκη, ενώ ο Ακης έχει δείξει ότι στα κρίσιμα παιχνίδια δύσκολα χάνει!!!
Οπως και να έχει θα γίνει ματσάρα και δυστυχώς παίζουμε την ίδια ώρα και δεν θα το δούμε!!! Οσον αφορά τα προγνωστικά... με τις τρεις νίκες του Βλοτινού το παιχνίδι τείνει προς τον άσο, αν και ο Παναθηναϊκός έχει πιο "γεμάτη" τριάδα.

Φιλονίκης - Αγία Βαρβάρα 1

Πολύ δύσκολο παιχνίδι θα είναι κι αυτό. Ο Φιλονίκης θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Αγία Βαρβάρα θα επιδιώξει το... δίποντο για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία! Αμφίρροπο ματς, αλλά οι Λιλής, Μάρτος και Δέσης είναι φαβορί έναντι των Ν. Αλεξανδρόπουλο, Φλασκή, Κανιάκα και Μπαλάφα.

ΑΕΚ - Εσπερος 1

Μετά το... στραπάτσο από την Κάντζα η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για νέες ήττες. Βέβαια ο ουραγός Έσπερος δεν μπορεί να χτυπήσει την "ένωση", επομένως οι γηπεδούχοι θα έχουν ένα σχετικά εύκολα Σαββατόβραδο, αν και οι παίκτες του Αντωνιάδη θα τους κοντράρουν, αλλά ως συνήθως (μέχρι στιγμής) θα χάσουν!!

Καρέα - Κάντζα 2

O Ράμμος
Πάνω από 10' σκέφτομαι τα παιχνίδια και πιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα... Πολύ δύσκολη πρόβλεψη και αναμένεται να γίνει μεγάλο ματς! Από την μία οι μικροί του Καρέα με τους Βλαχάκη, Ράμμο και Παπαβασιλείου (σ.σ. τον βάζω στους μικρούς γιατί σε προηγούμενο άρθρο ήταν ο μοναδικός παίκτης που τον είχα αποκαλέσει κ. Ακη!! Επανόρθωσα;) κι από την άλλη ο Μαδέσης με συμπαίκτες τον Ζαΐρη και Γαβριήλ.
Τα προγνωστικά είναι δύσκολα κι όποιος πάρει το διπλό θα έχει μεγάλο προβάδισμα. Από εκεί και πέρα ο Γαβριήλ αναμένεται να εξελιχθεί σε παίκτη κλειδί, καθώς δεν ξέρουμε πως θα τα πάνε οι μικροί με το ιδιόρρυθμο δόντι του! Οπως και να έχει στο στοίχημα δεν θα το έπαιζα!

Μαγκουφάνα - Ζωγράφου 1

Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η Μαγκουφάνα που λογικά θα κερδίσει, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα το Ζωγράφου! Οι Ταντσούρας, Χολής, Κατράδης (λογικά δεν θα παίξει ο Πετρόχειλος), θα κάμψουν σχετικά εύκολα την αντίσταση των μαχητικών... Αναγνώστου, Γιαννακούρη και Μάγγου.


8η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Ζωγράφου 1

Μετά το μεγάλο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός θα έχει εύκολο απόγευμα! Ανεξάρτητα τι θα κάνει με τους Αετούς Πόλης θα κερδίσει το Ζωγράφου χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Κάντζα - Μαγκουφάνα 2

Πολύ ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι! Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά και πως να μην είναι άλλωστε! Αν ο Ταντσούρα παραμένει σε κακή αγωνιστική κατάσταση (σε σχέση με το επίπεδό του), τότε ο Μαδέσης θα κάνει τουλάχιστον δύο νίκες! Από εκεί και πέρα το διπλό είναι το πιο σημαντικό. Αν δεν παίξει ο Πετρόχειλος θεωρούμε ότι η Κάντζα έχει πάρα πολλές ελπίδες να κάνει ακόμα μία έκπληξη και να κερδίσει μετά την ΑΕΚ και την Μαγκουφάνα... Για να μην παρεξηγηθούμε το διπλό το έβαλα έτσι απλά γιατί έπρεπε να βάλω ένα αποτέλεσμα.

Εσπερος - Καρέας 2
Το... αγόρι μας. Ο Αϊβαλιώτης!!

Το τελευταίο τους χαρτί για να έχει ελπίδες για σωτηρία θα παίξει ο Εσπερος κόντρα στον Καρέα. Οι Καλλιθεάτες ξέρουν  ότι για να μην πέσουν θα πρέπει να κερδίσουν όπως και δήποτε την ομάδα του Γεβόν. Το μόνο δύσκολο είναι να το πετύχουν! Οι Λάκατας, Αϊβαλιώτης και Σιφωνιός θα πρέπει να κάμψουν την αντίσταση των Βλαχάκη, Παπαβασιλείου και Ράμμο. Εφικτό; Σίγουρα, απλά εμείς δεν βρίσκουμε τον τρόπο που θα γίνει! Σε κάθε περίπτωση όμως, είπαμε και στα παρασκήνια οι... νικητές κερνάνε κι ελπίζουμε να πέσει πολύ κουτσομπολιό μετά στα... σουβλάκια!!!

Αγία Βαρβάρα - ΑΕΚ 2

Θέλει προσοχή η έδρα της Αγίας Βαρβάρας, αλλά η ΑΕΚ έχει πολύ ποιοτική τριάδα για να χάσει. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη και θα συνεχίσει την πορεία της για τα μπαράζ.

Αετοί Πόλης - Φιλονίκης 1

Οταν σε ένα ματς έχεις μέσα τον Βλοτινό τα πάντα τελειώνουν εκεί! Ειδικά όταν οι άλλοι δύο παίκτες είναι πάνω - κάτω ισάξιοι με τους παίκτες του Φιλονίκη. Πολύ δύσκολα θα γίνει η έκπληξη σε αυτό το παιχνίδι!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου