Ματσάρες στα προκριματικά με πολλές εκπλήξεις!!!


O Τσαρσιταλίδης
Το... μενού του Σαββατοκύριακου περιελάμβανε τα προκριματικά ανδρών! Μία διοργάνωση που έως τώρα δεν είχε πολλά σπουδαία ματς κι ωραίους αγώνες, αλλά φέτος ήταν διαφορετικά. Το γεγονός ότι περνούσαν μόνο 16 παίκτες από την Αθήνα και 12 από επαρχία (όχι 24 όπως λανθασμένα είχαμε μεταδώσει αρχικά), έφερναν μάταια πολύ καλούς παίκτες αντιμέτωπους. Με αποτέλεσμα να γίνουν σπουδαία ματς και φυσικά πολλές εκπλήξεις! Το greektabletennis θα σας αναλύσει τα καλύτερα παιχνίδια και θα σας πει ποιος ήταν ο MVP των προκριματικών, ποιος ήταν η... αποκάλυψη και φυσικά ποιο ήταν το πιο ωραίο ματς!! Θα το κάνουμε, όμως με... χολιγουντιανό στιλ! Θα δώσουμε όσκαρ για τον πρώτο αντρικό ρόλο (MVP), καλύτερο σενάριο (καλύτερο ματς), καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου και τέλος θα δώσουμε και το... χρυσό βατόμουρο!!!

Οι αγώνες που ξεχώρισαν: 

Τσαρσιταλίδης - Χυλομάτης

Ο "Τσάρσι" ήταν το φαβορί για την υπόθεση πρόκριση, αλλά είχε απέναντί του τον... πιο προπονημένο Ελληνα! Ο "Χι Λονγκ", όπως τον φωνάζουν στο Πέρα είχε κερδίσει λίγο νωρίτερα τον αμυντικό της Πεύκης Κατράδη και παίζοντας γενικότερα καλά με άμυνα ήθελε να πάρει την πρόκριση. Το πάλεψε γερά σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 3-1 και τα περισσότερα σετ να λήγουν στην παράταση!

Φιλιππακόπουλος - Γ. Μουχτούρης

O Γ. Moυχτούρης
Ο Μουχτούρης με το άγχος του φαβορί μπήκε μουδιασμένος στο... τάραφλεξ. Και βλέποντας την... δαιμονιώδη εμφάνιση του Πατρινού αθλητή στα δύο πρώτα σετ σίγουρα αγχώθηκε περισσότερο. Ο Φιλιππακόπουλος πραγματικά δεν την έχασε και τα κατέκτησε πολύ εύκολα με κάτω από 4 πόντους και προηγήθηκε με 2-0. Το ενδεχόμενο έκπληξης ίσως να τον... μάγκωσε λίγο ή από την άλλη ο κίνδυνος του αποκλεισμού έκανε τον Γιώργο να τα δώσει όλα και τελικά το γύρισε κερδίζοντας... "εύκολα" 3-2 και το κόντρα σετ να πηγαίνει 11-9!

Συμεωνίδης - Ελέζογλου

Για τον Συμεωνίδη θα διαβάσετε αναλυτικότερα στις... εκπλήξεις! Εμφανίστηκε μετά από καιρό, όπως μας ενημέρωσαν κι έδειξε ότι διαθέτει μεγάλη τεχνική! Πολύ ωραίο παιχνίδι με τον Ελέζογλου και τελικά να κερδίσει με 3-2.

Μητρόπουλος - Σ. Κανναβός

O Σ. Κανναβός
Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με πολλούς πόντους από πίσω ο Σωτήρης κέρδισε τον Μητρόπουλο με 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κανναβός έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του και γενικότερα... "έτρεξε" τον Αλέκο που δεν είχε λύσεις και κέρδισε σχετικά εύκολα!

Βρεττάκος- Χαρίδας

Είπαμε ότι ο Χαρίδας θα ήταν πρώτος στις καρδιές μας, αλλά παραλίγο να βγει και πρώτος στον όμιλο. Σε ένα παιχνίδι με μεγάλο σασπένς και ανατροπές ο Βρεττάκος πήρε τη νίκη με 3-2!! Στο πρώτο σετ ο παιχταράς μας είχε 4 σετ μπολ και επειδή είναι... ψυχή το έδωσε στον Σταύρο. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και το 4ο σετ! Εκεί όπου ο Χαρίδας προηγήθηκε με 7-1, ο Βρεττάκος το γύρισε και πέρασε μπροστά με 10-8, αλλά έχασε δύο σερβίς και εν συνεχεία το σετ! Το κόντρα ο Βρεττάκος προηγήθηκε 6-1, μείωσε κατευθείαν ο Χαρίδας σε  6-5, αλλά τελικά μέτρησε η εμπειρία του "μικρού" και το καθάρισε με 11-6.


Οι εκπλήξεις

Σγουρόπουλος - Κορδούτης 

Ο Γιαννάρας ήταν το φαβορί! Το έδειξε στο γήπεδο στα πρώτα σετ και προηγήθηκε με 2-0. Στη συνέχεια όμως ο Δημητράκης βρήκε τις λύσεις, την ηρεμία και την ψυχική δύναμη και σε ένα αμφίρροπο ματς που τα 4 από τα 5 σετ κρίθηκαν στην παράταση πήρε την νίκη- πρόκριση με 3-2, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη έκπληξη του διημέρου!

Μιχαηλίδης - Συμεωνίδης

Αυτή θεωρούσαμε ότι θα ήταν η έκπληξη του Σαββατοκύριακου, αλλά την Κυριακή μας περίμενε ακόμη μία πιο... τρανταχτή! Ο Μιχαηλίδης ήταν το φαβορί και ίσως να υποτίμησε τον Συμεωνίδη, ο οποίος έπαιξε φανταστικά και κέρδισε με 3-1 τον Ηλία και μάλιστα καθαρά!

Λιάσκος - Κορδούτης

O Zώνιος
Σε ένα πολύ ωραίο ματς με σασπένς και πολλές μπαλιές ο Κορδούτης κατάφερε να κερδίσει τον Λιάσκο με 3-2. Η ένθερμη αγκαλιά του μικρού με τον πατέρα του μετά το τέλος του αγώνα δείχνει πόσο σημαντική και δύσκολη ήταν αυτή η νίκη!

Ζώνιος - Β. Κανναβός

Η προετοιμασία στην Κίνα φαίνεται ότι απέδωσε κι ο Ζώνιος εμφανίστηκε πολύ καλός στο παιχνίδι με τον Βασίλη Κανναβό! Τον κοίταξε στα μάτια και μάλιστα τον κέρδισε με 3-2!



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΣΚΑΡ!!!!


ΟΣΚΑΡ πρώτου αντρικού ρόλου!

O Δ. Κορδούτης
Στο τουρνουά στο Πέρα είχε χτυπήσει το καμπανάκι με τις εμφανίσεις του ότι είναι επικίνδυνος και έχει ανέβει πολύ. Η ήττα με 3-2 τότε από τον Δαμιανή κάποιοι νόμιζαν ότι ήταν... τυχαίας. Χθες, όμως, βάλθηκε να τρελάνει κόσμο. Αρχικά κέρδισε τον Λιάσκο κι έπαιξε ματς πρόκρισης με τον  Γιάννη Σγουρόπουλο. Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0, τελικά κατάφερε να κερδίσει και να προκριθεί στην τελική φάση! Το όσκαρ του πρώτου αντρικού ρόλου πάει στον: Δημήτρη Κορδούτη!!







ΟΣΚΑΡ καλύτερου σεναρίου


Σας είχαμε προϊδεάσει ότι θα ήταν πολύ ωραίο ματς. Ο Σοφίλλας κι ο Λάκατας βρέθηκαν αντιμέτωποι το Σάββατο και κυνήγησαν την πρωτιά του ομίλου με νύχια και με δόντια. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι ο Σοφίλλας έδειξε την εμπειρία του στα κρίσιμα σημεία και κέρδισε με 3-1. Στο πρώτο σετ ο Λάκατας ήταν μπροστά 9-8 και χάνει, ως συνήθως, καρφί!  Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο σετ ο αθλητής του Εσπέρου είχε σετ μπολ για να κάνει το 2-2, αλλά τελικά έχασε με 16-14, χάνοντας εύκολες μπάλες στο τέλος. Ολο το Σεφ παρακολούθησε το ματς και είδαν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές μπάλες και μεγάλο σασπένς.


ΟΣΚΑΡ Δεύτερου αντρικού ρόλου


Ο Σγουρόπουλος
Δεν τον γνωρίζαμε και μας εξέπληξε με την τεχνική του και την ποιότητά του. Κέρδισε με 3-1 τον Μιχαηλίδη, πέταξε στην συνέχεια εκτός τον Ελέζογλου, αλλά δεν άντεξε στην πίεση του Σταματούρου κι έχασε στο ματς πρόκρισης. Πολύ καλός παίκτης με δοντάκι μας εντυπωσίασε! Και το όσκαρ πηγαίνει στον... Συμεωνίδη!!!!


Το χρυσό... βατόμουρο


Ο Γιάννης Σγουρόπουλος δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες... "γκέλες"! Βρισκόταν σε εξαιρετική φόρμα μιας και πρόσφατα είχε κερδίσει και τον Μαλινάκη, αλλά έδειξε ότι θέλει πολύ δουλειά για να σταθεροποιηθεί! Εχασε την πρόκριση από τον Κορδούτη κι ενώ βρισκόταν 2-0 μπροστά!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου