Του... Καρέα έγινε στην Β' Εθνική Ανδρών Αττικής!!


Ο Καρέας έκανε την μεγάλη έκπληξη στην 5η αγωνιστική που επιβλήθηκε της Μαγκουφάνας με 4-2. Από εκεί και πέρα η Κάντζα βγήκε νικήτρια στο ντέρμπι με τον Φιλονίκη, ενώ την κούρσα οδηγούν οι Πέρα και Παναθηναϊκός.


Φιλονίκης - Κάντζα 1-4

Με κεντρικό πρόσωπο τον Ζαΐρη που κέρδισε τον Λιλή από 2-0 πίσω και 10-8 η Κάντζα έφυγε με τη νίκη από την Βούλα, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Οι άλλες νίκες βγήκαν από τους Μαδέση (σε Μάρτο και Δέση), ενώ και φέτος ο Γαβριήλ κέρδισε 3-1 τον Δέση. Η μοναδική νίκη για τον Φιλονίκη ήρθε στο διπλό.

Αγία Βαρβάρα - Παναθηναϊκός 2-4

Ολοταχώς για τα μπαράζ κινείται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κέρδισε με 4-2 εκτός έδρας την Αγία Βαρβάρα. Μεγάλη έκπληξη και οι δύο νίκες για την Αγία Βαρβάρα, καθώς ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος κέρδισε τον Βασιλείου με 3-2, ενώ ο Μπαλάφας επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ του Σενσεβέν. Για τους "πράσινους" δύο νίκες έκανε ο Σιώκος, μία το διπλό και την άλλη ο Βασιλείου.

Αετοί Πόλης - Εσπερος 4-0

Το Πέρα δεν υποτίμησε τον Εσπερο και μάλιστα ήθελε να τελειώνει νωρίς το παιχνίδι. Γι αυτό η εμπειρία του Βλοτινού μίλησε και στο στήσιμο. Ηξεραν ότι ο Λάκατας μπορεί να απειλήσει γι αυτό και ο Βλο μπήκε δεύτερος παίκτης. Ταυτόχρονα η τρίμπλα του Εσπέρου δεν έπιασε και από την στιγμή που ο Λάκατας έπαιξε τρίτος παίκτης, για να αποφύγει τον Βλοτινό έπεσε πάνω του και το 4-0 ήταν αναμενόμενο. Ωραίο ματς έγινε ανάμεσα στον Χριστίδη και τον Αϊβαλιώτη με τον πρώτο να κερδίσει 3-1. Πρώτη εμφάνιση και για τον Γραμμένο που κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό.

ΑΕΚ - Ζωγράφου 4-0

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΚ που κέρδισε 4-0 το Ζωγραφου. Ο Ανδριόπουλος κέρδισε 3-0 τον Μωραΐτη, ο Τσόπελας 3-0 τον Γιαννακούρη και ο Φωτόπουλος 3-11 τον Αναγνώστου. Η "ένωση" πήρε και το διπλό με 3-0 και τελείωσε νωρίς το ματς!

Καρέα - Μαγκουφάνα 4-2

Μεγάλη νίκη, την πρώτη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Καρέας που επιβλήθηκε με 4-2 της Μαγκουφάνας και την πέταξε εκτός διεκδίκησης μίας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. Ο Ταντσούρα κέρδισε τον Βλαχάκη, ο Ράμμος έκανε την έκπληξη και επιβλήθηκε του Χολή ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από εκεί και πέρα ο αμυντικός Παπαβασιλείου κέρδισε τον αμυντικό Κατράδη, ενώ ο Καρέας πήρε και το διπλό. Ο Βλαχάκης έκανε και δεύτερη ήττα, αυτή την φορά από τον Χολή, ενώ τη νίκη για τον Καρέα έδωσε ο έμπειρος Παπαβασιλείου που κέρδισε τον Ταντσούρα με 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μικρά του Καρέα πήραν το διπλό και ήταν η μεγάλη έκπληξη, καθώς πήραν ένα σετ από 10-4 πίσω κι ένα άλλο από 9-5 πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου