Παιχνίδια για όλα τα... γούστα στην Α2 Ανδρών




Το δεύτερο τριήμερο της Α2 ανδρών πλησιάζει… επικίνδυνα κι όλοι είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε ματσάρες! Το greektabletennis σας παρουσιάζει όλα τα παιχνίδια και κάνει και τα προγνωστικά!!




Αναλυτικά τα παιχνίδια

4η αγωνιστική

Λουτράκι – ΠΚΔΤ 2

Το Λουτράκι με τους Ξουρίδα, Ράπτη και Νικόπουλο θέλει να χτυπήσει στα ίσα το ΠΚΔΤ, αλλά το μόνο πιθανό είναι ο… Σταμνίδης να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο, καθώς ο Μακρής, Κιούφης και Τσεντεκίδης θα κερδίσουν εύκολα

Μελίσσια – Αρης Νικαίας 1

Τα Μελίσσια είναι το μεγάλο φαβορί και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν. Οι Αμερικάνος, Παπαδημητρίου και Σφακιανάκης θα πρέπει να αυτοκτονήσουν για να χάσουν από τους Μιχαηλίδη, Βρεττάκο και Αλεξανδρόπουλο.

Πρόοδος – Βόχα 1

Η Πρόοδος είναι γεμάτη ομάδα και για να χάσει θα πρέπει να γίνουν… θαύματα! Παράλληλα θα πρέπει να παίξει κι ο Γκεοργκίεφ, κάτι που είναι δύσκολο. Οι Αγγελάκης, Αντωνιάδης και Κούνουπας δύσκολα να χάσουν από Σιαπκαρά, Σιάχο και Σωτηρίου. Ωραίο ματς, ως συνήθως, θα γίνει ανάμεσα στον Αγγελάκη και τον Σιαπκαρά…

ΔΑΟΤ – Γυμνάσιο 2

Το… πουλέν μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται να το δείξει και στο παιχνίδι με τον Ταύρο. Ο Σταματούρος θα είναι το βαρύ πυροβολικό! Όμως από την άλλη οι Β. Κανναβός, Φιλιππακόπουλος, Σανίδας και Ζέρβας θα κυνηγήσουν τη νίκη και λογικά θα την πετύχουν.

Θα χάσει η Ελευσίνα!

Δύσκολα να κερδίσει η Ελευσίνα στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής,. Οι Λιάσκος, Παΐζης και Κοντουράρου, θα το παλέψουν, αλλά θα χάσουν σχετικά εύκολα!

5η αγωνιστική

Δύσκολα για το Λουτράκι!!

Η ομάδα του Λουτρακίου δεν έχει ελπίδες για τη νίκη, εφόσον οι αντίπαλοι τους αγωνιστούν πλήρεις. Επομένως το παιχνίδι θα είναι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Γυμνάσιο – Ελευσίνα 1

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει το Γυμνάσιο που θα κερδίσει 4-1 το πολύ 4-2. Η τριάδα της ομάδας της Πεύκης είναι πολύ δυνατή κι εκεί δύσκολα να κάνει ήττα ο Κανναβός.

Βόχα - Ταύρος 2

Συναρπαστικό ματς αναμένεται να γίνει! Αν για την Βόχα παίξει ο Λούμπο τότε θα κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα. Αντίθετα αν δεν παίξουν τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Το διπλό θα είναι το παιχνίδι κλειδί κι αναμένεται να έχει πολλά ωραία παιχνίδια.

Αρης Νικαίας – Πρόοδος 2

Η Πρόοδος δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να κάμψει την αντίσταση του Αρη. Είναι καλύτεροι σαν ομάδα κι έχουν καλύτερα τριάδα, επομένως για να γίνει η γκέλα θα πρέπει να γίνουν πολλές εκπλήξεις μαζί!

ΠΚΔΤ – Μελίσσια 2

Αν παίξει ο Κιούφης θα γίνει ματσάρα από τις λίγες και το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που δεν παίξει, όμως η πλάστιγγα γέρνει προς το μέρος της έμπειρης ομάδας των Μελισσίων.

6η αγωνιστική

Λουτράκι – Μελίσσια 2

Δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τα Μελίσσια να καθαρίσουν αυτό το παιχνίδι. Η διαφορά είναι μεγάλη και δεν μπορεί ούτε με … θαύμα να γίνει η έκπληξη!

Πρόοδος – ΠΚΔΤ 1

Σε όλα τα παιχνίδια του ΠΚΔΤ εξαρτάται αν θα παίξει ο Κιούφης. Το επίπεδο του είναι τέτοιο που θα κάνει σίγουρα 2 νίκες. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι ανοιχτά, αλλά και πάλι η πρόοδος είναι από πάνω…

ΔΑΟΤ – Αρης Νικαίας 1

Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι και δεν είμαστε σίγουροι ποιος θα κερδίσει. Αν ο Σταματούρος κάνει 2 τότε αποκτά προβάδισμα ο ΔΑΟΤ. Σε αντίθετη περίπτωση, όμως ο Αρης Νικαίας θα είναι το φαβορί για τη νίκη…

Ελευσίνα – Βόχα 2

Εύκολα ή δύσκολα η Βόχα θα κερδίσει το παιχνίδι και θα αφήσει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα την Ελευσίνα. Η διαφορά είναι μεγάλη και οι Πελοποννήσιοι θα κερδίσουν και χωρίς τον Λούμπο!

Ντέρμπι, αλλά το Γυμνάσιο μπορεί να πάρει τη νίκη!!

Ντέρμπι ανόδου με το Γυμνάσιο να θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά μπαράζ. Ο Βασίλης Καναβός αναμένεται και πάλι να είναι το βαρύ πυροβολικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου