Τα χειρότερα κουρέματα του ελληνικού πινγκ πονγκ!!!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα... χειρότερα κουρέματα που είχαν παίκτες που παίζουν πινγκ πονγκ! Αλλοι τα έκαναν για πλάκα, ή κάποιοι ήταν μικροί και τους τα έκαναν οι γονείς τους ή δεν τους ενδιέφερε, αλλά υπάρχει και η κατηγορία με αυτούς που τους... αρέσει το look τους! Οπως και να έχει διεκδικούν και μπαίνουν στη λίστα με τα χειρότερα μαλλιά στην ιστορία! Η σειρά που θα μπει είναι τυχαία!!!








Το κούρεμα του Αγγλου!


Ρε Ηλία με αυτό το μαλλί δεν πας πουθενά! Και το χειρότερα είναι ότι έχεις βρει και σε ανέχεται κάποια κοπέλα! Μα είναι δυνατόν να το... μοστράρεις κιόλας! Σας Άγγλος που ψάχνει τον... νέο έρωτα είσαι!!! Για συμμορφώσου σε παρακαλώ!!!






Το κούρεμα του... τσιγκούνη! 

Ρε Λιάσκος, δύσκολοι καιροί δεν υπάρχουν λεφτά, αλλά εντάξει δεν είναι και οδοντίατρος ο κουρέας! Μπορείς να πας δεν θα πάθεις και τίποτα! Δηλαδή σου άρεσε αυτό το μαλλί!!! Ακόμη κι ο Ηλίας που θα έψαχνε κανά τεκνό θα σου έριχνε πόρτα!!!




Το κούρεμα του... μαύρου!!! 


Παναγιώτη ένα έχω να σου πω: Μου έχει λείψει η μπουκλίτσα σου! Θυμάμαι την μάνα μου που προσπαθούσε να πετύχει στο κομμωτήριο την ίδια μπούκλα με σένα, αλλά δεν τα κατάφερνε... Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που ο ξάδερφος σου σε πήγε στο κομμωτήριο!








 Το κούρεμα του Λιάσκου...

Καλά ρε Σκουτέρη παιδί μου με τέτοια αφάνα όχι καμία ψείρα θα έβγαζες, αλλά εκεί θα ζούσε ολόκληρο ζωικό βασίλειο! Τι αφάνα είναι αυτή... Προσπάθησες να μοιάσεις στον Λιάσκο... αλλά θέλεις δουλειά



Το κούρεμα της δεκαετίας του... 80!

Καλό παιδί, χρυσό, άγιο, αλλά αν του ζητήσεις να αλλάξει κούρεμα μέχρι που θα σε σκοτώσει! Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η... χωρίστρα του Ξάνθου δεν χαλάει ακόμα κι όταν κάνει μπάνιο...






Το κούρεμα του... Πατρινού!!

Εχουμε καμαρώσει τα κουρέματα του Χατζηλυγερούδη, αλλά αυτό του Βασκαντήρα ξεπερνάει κάθε όριο!! Μάλιστα ο Κομνηνός από πίσω σηκώνεται στις μύτες για να... "ξεφύγει" από την αφάνα!!! Στην Πάτρα κουρέα δεν έχετε;;;




Τρία σε ένα...


Θέμα χωρίς... Κωστάκη δεν γίνεται!!! Θεούλης ο μικρός! Πολύ μπροστά... Αυτό είναι το λεγόμενο κούρεμα πυραμίδας!!!  Τα παίρνεις στο πλάι αρκετά για να φαίνεται ότι φοράς φυσικό καπέλο της magic de spell!!! Α ρε Κωστάκη!!

Κι ο Μητρόπουλος πολύ μπροστά.... Λίγο να έπεφτε η φράντζα στο μάτι θα ήταν... Θεά!!!


Το... χειροποίητο κούρεμα!


Το κούρεμα του Σοφίλλα ήταν γνωστό! Δεν πήγαινε στον κουρέα με τίποτα... Ελεγε ότι κουρευόταν, αλλά μάλλον τα έπαιρνε μόνος του!! Μετά έβαζε ζελέδες από εδώ, ζελέδες από εκεί... για να το πετύχει το αποτέλεσμα; Το έχετε δει όλοι! Υ.Γ. αυτό το μαγιό του... Γιαννάκη το πλήρωσες;


O τελευταίος των... Μοϊκανών! 


Ο Αντώνης από Αλεξανδρούπολη Μοϊκάνα τρελή και βαμμένη κόκκινη! Μόνο ο κύριος Καραουλάνης θα μπορούσε να είχε ένα τέτοιο αρχείο κι έστω καθυστερημένα βρήκαμε δύο νέες φωτό και τις βάλαμε!!! Και σαν δώρο έχουμε και μία φωτογραφία του Νάκου!!!






Χωρίς σχόλια....











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου