Παρασκήνια με πολύ... Μουστάκα!!!

Η Χριστίνα Μουστάκα!!!
Ηρθε η ώρα για τα... αγαπημένα μας παρασκήνια! Αντε κάτι έχουμε να γράψουμε κι αυτή την εβδομάδα... Θα ασχοληθούμε φυσικά με τον Φώτη Αρβανίτη, τον Θοδωρή Μάρτο και τις πρωτότυπες ιδέες του Εσπέρου!!! Ενώ τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην... Χριστίνα Μουστάκα!




Οτι ο Φιλονίκης είναι μία καλή ομάδα με υψηλό ανταγωνισμό είναι γνωστό, αλλά ότι ο Θοδωρής Μάρτος θα δρούσε τόσο... υπόγεια για να εξασφαλίσει θέση στην τριάδα δεν το περιμέναμε! Τι έκανε και κάνει λοιπόν ο... "Τεό"; Κάθε Σάββατο, μία βδομάδα πριν τους αγώνες βγάζει για ποτό τον Κωσταντίνο Κωστόπουλο! Ετσι... πουλάκι μου εξασφαλίζεις θέση βασικού ε; Κι αφήνεις εκτός Μαριόλη και Γερόλυμο... Ντροπή σου!!! Και κάτι τελευταίο ρε Θοδωρή η Μουστάκα είναι καλή από κοντά;

Μεταλιούμπα εξασφάλισε ο... ρεπόρτερ μας Φώτης Αρβανίτης. Ο Φώταρος μας βοηθάει πολύ με τα αποτελέσματα της Α' Αττικής, ενώ μας έστειλε αναλυτικό ρεπορτάζ για το τουρνουά στην Δράμα! Αλλά ήταν τόσο χαρούμενος για το μετάλλιο που μας ρώτησε περισσότερες φορές, πότε θα βάλω το κείμενο, από τον Αντώνη Μαλινάκη που ρωτάει πόσα views έχουν τα θέματά του!!!Υ.Γ. Ρε Θοδωρή η Μουστάκα που διασκεδάσατε μαζί ήταν καλή;

Ο Εσπερος είναι... φιλόξενο σωματείο και αυτό είναι γνωστό! Μάλιστα στις περισσότερες ομάδες, αν όχι όλες, μετά τον αγώνα τους προσκαλούμε για... σουβλάκια! Επειδή υπάρχει, όμως το... ρητό ο χαμένος πληρώνει... κι επειδή στην ομάδα της Καλλιθέας αγνοούν την χαρά της νίκης έχουν αλλάξει το... ρητό! Προσκαλούν τους... αντιπάλους για σουβλάκια και λένε ο κερδισμένος πληρώνει! Οχι κερατάς και δαρμένος... Επομένως μετά τον Φιλονίκη, που κέρασαν πρωινό, προσκάλεσαν και τον Καρέα για σουβλάκια... Φυσικά ο κερδισμένος πληρώνει!!! Τουλάχιστον θα πέσουν που θα πέσουν, να το κάνουν με γεμάτο στομάχι!

Η Ερώτηση της ημέρας

Ποιος γνωστός πινγκπονίστας που βρέθηκε μαζί με τον Μάρτο και τον Κωστόπουλο, όταν έκανε πετυχημένο (βάση αποτελέσματος!) καμάκι σε μία κοπέλα και ήταν δίπλα τους η Μουστάκα από το Ράδιο Αρβύλα και η όμορφη κοπέλα του έλεγε: "Αυτή δεν είναι ωραία και την ομορφαίνει η τηλεόραση!!!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου