Η 8η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής!


Με την Μαγκουφάνα να φεύγει νικήτρια από το ντέρμπι με την Κάντζα ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών Αττικής. Μεγάλη έκπληξη από τον Γαβριήλ που κέρδισε 3-0 τον Πετρόχειλο. Φυσιολογικά όλα τα αποτελέσματα! Επεσε ο Εσπερος!





Παναθηναϊκός - Ζωγράφου 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ζωγράφου κι επιβλήθηκε με 4-0. Σε κανένα ματς δεν απείλησε η ομάδα του Ταύρου και το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό!

Εσπερος - Καρέας 2-4

Ο Έσπερος από σήμερα βρίσκεται στην Α' Αττικής. Εχασε ακόμα ένα ντέρμπι οριακά και πλέον δεν έχει ελπίδες, παρά μόνο μαθηματικές, όχι όμως ουσιαστικές, για παραμονή. Από την άλλη ο Καρέας με την τρίτη του νίκη συνεχίζει την προσπάθεια για παραμονή. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, αλλά η ομάδα της Καλλιθέας είδε Λάκατα να επηρεάζεται από τον χθεσινό τραυματισμό του και να κάνει δύο ήττες. Στο πρώτο παιχνίδι ο Παπαβασιλείου έπαιξε με τον Λάκατα και ύστερα από ένα ωραίο ματς η εμπειρία μίλησε και ο αμυντικός κέρδισε με 3-1. Στο άλλο παιχνίδι, που αξίζει να σημειωθεί ότι έπαιξαν τρεις αμυντικοί (!) ο Ράμμος αντιμετώπιζε τον Αϊβαλιώτη! Αν και ο μικρούλης του Καρέα βρέθηκε 2-0 μπροστά τελικά έχασε 3-2. Στο τρίτο παιχνίδι ο Βλαχάκης, που δεν έβαλε ούτε μία φωνή (!!!) κέρδισε τον Σιφωνιό με 3-0. Στο διπλό ο Λάκατας με τον Αϊβαλιώτη (σ.σ. έκανε καλό διήμερο γενικότερα) κέρδισαν 3-1 τους Ράμμο και Βλαχάκη. Στο τέταρτο παιχνίδι και το πιο καθοριστικό για να πάει το ματς 3-3 ο Ράμμος κέρδισε στις λεπτομέρειες τον Λάκατα με 3-2 (13-11 το κόντρα) και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι ο Παπαβασιλείου κέρδισε 3-0 τον Σιφωνιό!

Αγία Βαρβάρα - ΑΕΚ 1-4

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ΑΕΚ κέρδισε 4-1 την Αγία Βαρβάρα. Περίοδο ντεφορμαρίσματος από τον Τσόπελα που έχασε 3-0 από τον Αλεξανδρόπουλο, (σ.σ. πέτυχε ακόμη μία σπουδαία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα). Από εκεί και πέρα ο Ανδριόπουλος κέρδισε 3-0 τον Κανιάκα, με το ίδιο σκορ ο Φωτόπουλος τον Μπαλάφα, ενώ η ΑΕΚ κέρδισε... αναίμακτα και το διπλό. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Ανδριόπουλος ο οποίος κέρδισε 3-1 τον Αλεξανδρόπουλο.

Αετοί Πόλης - Φιλονίκης 4-2

Οι Αετοί πέρασαν και το εμπόδιο του Φιλονίκη και παρέμειναν αήττητοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Βλοτινός πέτυχε τρεις νίκες, ενώ την τέταρτη σημείωσε ο Χυλομάτης που κέρδισε 3-0 τον Μάρτο. Από εκεί και πέρα ο Δέσης κέρδισε τον Λέγγερη 3-2 από 2-0 πίσω, ενώ η άλλη νίκη για τον Φιλονίκη βγήκε από τον Μάρτο που κέρδισε τον Λέγγερη 3-1.

Κάντζα - Μαγκουφάνα 3-4

Παιχνίδι για γερά νεύρα και πολλές εκπλήξεις ήταν αυτό της Κάνζτας με την Μαγκουφάνα. Η Αθηνά τελικά κέρδισε 4-3 σε ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος. Ο Μαδέσης κέρδισε 3-0 τον Πετρόχειλο στο εναρκτήριο ματς κι εν συνεχεία ο Ταντσούρα ισοφάρισε σε 1-1, καθώς κέρδισε τον Ζαΐρη με 3-0. Στο επόμενο παιχνίδι ο Κατράδης κέρδισε 3-0 τον Γαβριήλ. Στο διπλό χρησιμοποιήθηκε ο Σταμέλλος για την Κάντζα κι αν και βρέθηκαν 2-1 μπροστά τελικά έχασαν 3-2 από τους Ταντσούρα και Πετρόχειλο. Σε ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα ο Μαδέσης κέρδισε 3-1 τον Ταντσούρα. Η έκπληξη... μεγατόνων ήρθε στο έκτο παιχνίδι. Ο Γαβριήλ κέρδισε 3-0 του Πετρόχειλου κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Εκεί στο τέλος ο Κατράδης επιβλήθηκε με 3-1 του Ζαΐρη κι έδωσε την πολύ δύσκολη νίκη στην ομάδα του.


H Βαθμολογία (από τον φίλο Θοδωρή Τσόπελα!!)

1 ΑΣ ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ                8-0
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ                7-1
3 ΑΕΚ                                        6-2
4 ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ                        5-3
5 ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ   4-4
6 ΑΣ ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ                        4-4
7 ΑΟ ΚΑΡΕΑ                                3-5
8 ΑΟ ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΑΣ                2-6
9 ΑΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ                        1-7
10 ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ                        0-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου