10+1 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις στο πινγκ πονγκ!!!




Λοιπόν έχουμε και λέμε το πινγκ πονγκ είναι το πιο δύσκολο και γρήγορο άθλημα στον κόσμο! Σε κανένα άλλο άθλημα δεν πρέπει να αντιδράσεις σε μερικά δέκατα του δευτερολέπτου γι αυτό και 'μεις σας παρουσιάζουμε του 10+1 λόγους για πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε όταν παίζετε πινγκ πονγκ!!! Μάλιστα όσο θα κατεβαίνουνε στην λίστα τα... "λάθη" θα είναι πιο σοβαρά!



1. Το σερβίς του... φωνακλά!!!! 

Τώρα είναι το σερβίς του φωνακλά, τις... προσευχής (Θεέ μου ας πάρω τον πόντο;) ή το σερβίς του... πεινάωωωω; Οπως και να έχει με τέτοιο ορθάνοιχτο στόμα τα πράγματα δεν είναι... θετικά!!







2. Γιατί δεν πρέπει να είσαι... φωνακλάς!

Σας είπαμε νωρίτερα ότι με το σερβίς του φωνακλά, μπορεί να υπάρχουν επιπτώσεις... Λίγο να φωνάξεις πιο δυνατά και να μην αντιδράσεις σωστά τα πράγματα μπορεί να είναι... επώδυνα για τον αθλητή! Παράλληλα, καλό θα ήταν να φοράς μία πιο... άνετη ενδυμασία!



3. Πριν πας να παίξεις να έχεις... ενεργηθεί!!!

Είναι σημαντικό πριν το παιχνίδι να έχεις πάει τουαλέτα, ώστε να έχεις... αδειάσει! Γιατί εκεί που παίζεις σε πιάνει ένα κόψιμο και την ώρα που κάνεις σερβίς αναγκαστικά κλείνεις τα μάτια και λες μόνο ένα... "ωωωω" όπως αυτός στην φωτογραφία!









4. Το πους απς στυλ δεν κάνει για το πινγκ πονγκ!

Εχεις γίνει... τούμπανο παίρνεις τα χαπάκια σου έχεις φουσκώσει, κάνεις διατροφή, έχεις γίνει ο Σιλβέστερ Σταλόνε τουλάχιστον κι έχει έρθει η ώρα να παίξεις πινγκ πονγκ! Μην προσπαθήσεις να κάνεις σπινόκαρφο κάνοντας πους απς δεν θα πιάσει!



5. Το... στιλ Λάκης Γαβαλάς απλά δεν κάνει...

Εχεις να προσφέρεις πολλά στην κοινωνία και στους συμπολίτες σου, αλλά ξάφνου θες να παίξεις πινγκ πονγκ; Εντάξει κάν' το αλλά όχι με στυλ του Λάκη που συμμετάσχει στο dancing with the stars! Δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα μέσα...






6. Αποφάσισε ότι όντως θες να παίξεις πινγκ πονγκ


Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι δεν είσαι επαγγελματίας και ότι μπορεί να θέλεις να παίξεις πινγκ πονγκ για το χαβαλέ σου! Δεκτό, εμείς θέλουμε όλοι να παίζουν πινγκ πονγκ, αλλά ρε άνθρωπε όταν το κάνεις αφιέρωσε πραγματικό χρόνο! Μην πας να παίξεις με... σκέιτ, σιγά μην παίξεις και με παγοπέδιλα!!! Για συγκεντρώσου!


7.  Αλλο πινγκ πονγκ, άλλο καράτε κιντ!

Ωπα μεγάλε! Είπαμε η τηλεόραση επηρεάζει τη ζωή μας, αλλά δεν θα πας να παίξεις πινγκ πονγκ, ενώ έχεις δει πρώτα το καράτε κιντ! Κι εντάξει να έχεις δει τον... Μιγιάκι, αλλά είναι διαφορετικό να δεις το χτύπημα του... γερανού από το να πας να το εφαρμόσεις στο πινγκ πονγκ... Χλωμό σε κόβω!





8. Πρέπει και τα δύο χέρια να είναι ελεύθερα!!!
Κατανοητό ότι έχεις κάψα να παίξεις πινγκ πονγκ! Οτι θέλεις όπως και δίποτε να χτυπήσεις το μικρό μπαλάκι, αλλά έστω να υπάρχουν οι προϋποθέσεις! Δεν μπορείς να παίζεις και να κρατάς, ομπρέλα, τα βαφτικά, το κινητό σου ή έστω τον καφέ! Αυτά τα κρατάς μόνο όταν οδηγάς, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι... επικίνδυνο!!!


9. Ο αθλητισμός της νέας γενιάς! 

Εντάξει ρε παιδιά είπαμε καλοί οι υπολογιστές, αλλά αφου έχετε μαζευτεί όλοι σε ένα σπίτι και θέλετε να παίξετε πινγκ πονγκ, αφήστε τον υπολογιστή! ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕ.... 








10. Το σταύρωμα των χεριών!! 

Δεν είμαι προπονητής και ίσως να μην κατανοώ όλες τις κινήσεις, πάντως σύμφωνα με τον Έλληνα Λιου Γκολιάνγκ το σταύρωμα των χεριών είναι τεράστιο λάθος... Καλό θα ήταν να μην το κάνετε! Ακούστε τον Λιου... κάτι θα ξέρει...




10+1. Αυτό δεν πρέπει να το κάνεις... ΠΟΤΕ!

Εντάξει όλοι πανηγυρίζουμε τους πόντους μας, αλλά πρέπει να έχεις κι ένα μέτρο... 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου