Που@*&να δημοσιογραφία!!!


Εχουμε καιρό να γράψουμε διάφορα κουτσομπολιά και ήρθε η στιγμή!!!

Ο Χαριδάκος μας ψάχνει την... Θεία
φώτιση για να γράψει τα άρθρα!!!
Το μικρόβιο του δημοσιογράφου, λοιπόν, το έχεις μέσα σου δεν το αποκτάς όταν μεγαλώσεις και ασκήσεις το επάγγελμα. Μάλιστα υπάρχουν και πολλές... παρενέργειες στον χώρο και στα 13 χρόνια που ασκώ το λειτούργημα του δημοσιογράφου το ξέρω πολύ καλά!!!

Αυτό που συμβαίνει όμως με τον Χαριδάκο μας δεν το έχω συναντήσει ξανά! Δύο-τρία ρεπορτάζ έχει γράψει και μονομιάς δεν έγινε αντικειμενικός! Διάβασα με λαχτάρα το ρεπορτάζ για την Α Αττικής και είδα μία σειρά για κάθε παιχνίδι και για το ματς της ομάδας του δυο-τρεις παραγράφους!!! Ε ρε τι σου κάνει η δύναμη της... πένας!!! Και αντικειμενικός όσο τίποτα άλλο! Πάμε Αγία Βαρβάρα... μόνο καπνογόνα δεν άναψε!!! Βάλε ρε Χριστιανέ κάτι περισσότερο και για τα άλλα παιδιά και θα σου διπλασιάσουμε τον μισθό...!!! (Δεν ξέρω γιατί έχω ανοίξει τέτοια βεντέτα με τον Χαριδάκο!!!)

Από εκεί και πέρα, ο Εσπερος ελέω του Μιχάλη Αντωνιάδη, που είναι στο κουμάντο της ομάδας είναι μία... ποντιακή ομάδα και κανείς από τον σύλλογο δεν θα ξεχάσει το συμβάν που είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια όταν ο ανιψιός του Μιχάλη, Βασίλης Αντωνιάδης είχε πάει στα Μέγαρα για επίσημο αγώνα να παίξει και αντί για την τσάντα του πινγκ πονγκ είχε πάρει του σχολείου! Και το χειρότερο είναι ότι ήταν αμυντικός κι έπαιξε με άλλη ρακέτα! Κάτι παρόμοιο έπαθε χθες κι ο Λάκατας! Πήγε για προπόνηση χωρίς ρακέτα! Ας είναι καλά κι ο... επαγγελματίας Χυλομάτης που είχε δύο και του δάνεισε την μία... Ανέκδοτο θα γίνουμε στο τέλος!!

Ο Μπουσούνης!
Οσον αφορά τους αγώνες που πλησιάζουν να θυμίσουμε στις... γυναίκες μας ότι θα πρέπει να μας ενημερώσουν για κανένα αποτέλεσμα, ειδάλλως πάλι θα μείνουν στην... αφάνεια! Το ίδιο συμβαίνει και για την Β' Αττικής- Γ' Αττικής...

Τέλος, μαθαίνουμε από τρίτους πως ο αγαπημένος μας φίλος και συναθλητής κύριος Μπουσούνης έχει γίνει τόσο... βεντέτα που σνομπάρει παίκτες που του λένε να παίξουν αγώνα! Δεν το πιστεύουμε αυτό, ο Γιώργαρος παίζει με όλους αγώνες, εκτός κι αν ο άλλος είναι τόσο καλύτερος που δεν έχει νόημα...!!!

Υ.Γ. Βλέπουμε τον Μπουσούνη σε πολλές φωτογραφίες με μετάλλια και κύπελλα να πανηγυρίζει στις απονομές. ΔΕΝ βρήκαμε όμως ούτε μία αγωνιστική του φωτογραφία... Ύποπτο ή είναι πιο γρήγορος και από τα φλας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου