Έγινε τελικά, ανεπίσημα, το top... 16!!!

Οι 13 αθλητές που αγωνίστηκαν στο ανεπίσημο τουρνουά!
Χωρίς την… αίγλη του επίσημου αγώνα και χωρίς κόσμο, πραγματοποιήθηκε τελικά ανεπίσημα το top 16 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! Με πρωτοβουλία του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Βατσακλή, από την στιγμή που έμαθε ότι ακυρώθηκε το τουρνουά, κάλεσε 13 αθλητές προκειμένου να αγωνιστούν!

Το σκεπτικό ήταν… απλό! Αντί για προπόνηση, που ήταν προγραμματισμένη έπαιξαν τα παιδιά παιχνίδια και οι νικητές κέρδισαν και… μπλούζες δώρο από τον Βατσακλή που της είχε φέρει από το Σβέσατ της Αυστρίας, ενώ μία μπλούζα χορήγησε το κατάστημα του Γιώργου Πετρόχειλου Gpsports!!!

Στο… τουρνουά συμμετείχαν 13 άτομα εκ των οποίων και δύο γυναίκες! Η Κατερίνα Τόλιου και η Γεωργία Ζαβιτσάνου! Παράλληλα συμμετείχαν οι Γκιώνης, Παπαγεωργίου, Γιώργος και Κώστας Κωσταντινόπουλος, Κανάσης, Παπαδάκης, Νταλιάνης, Αντωνιάδης, Β. Κανναβός, Ανδρέας Τσόπελας και Σταματούρος.

Οι νικητές του τουρνουά!


Εγιναν συναρπαστικά παιχνίδια και μάλιστα 4-5 τυχεροί κατάφεραν να τα παρακολουθήσουν! Δεν είχαν ενημερωθεί ότι ακυρώθηκε το top 16 και έφτασαν στο ΣΕΦ με… τα σνακ τους και τα αναψυκτικά και τελικά είχαν την ευκαιρία να δουν τους «Γκιώ», «Πάπα» και τα υπόλοιπα παιδιά!!!

 Στον μεγάλο τελικό έφτασαν, όπως ήταν αναμενόμενο οι Παναγιώτης Γκιώνης και Κώστας Παπαγεωργίου! Μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο «Πάπα» κέρδισε με 3-1 και κατέκτησε τον… ανεπίσημο τίτλο! Τρίτοι βγήκαν οι αδερφοί Κωσταντινόπολοι, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις!

Ο Κανάσης τερμάτισε στην 7η θέση και τον πέρασαν οι… συμπαίκτες του στην Πεύκη Παπαδάκης (5ος) και Νταλιάνης!!!



Ο Κώστας Βατσακλής μιλώντας στο greektabletennis για την πρωτοβουλία του, δήλωσε: «Από την στιγμή που ακυρώθηκε το top 16 θα κάναμε προπόνηση, αλλά προτίμησα να παίξουν τα παιδιά αγώνες για να το ευχαριστηθούν», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και με εμφανή την καλή διάθεση, ελέω τριημέρου μας πέταξε και την… σπόντα του, επειδή (πήγαμε κι εμείς ένα τριήμερο) κι αργήσαμε να ανεβάσουμε το ρεπορτάζ! «Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί, αλλά θα ήταν καλύτεροι αν ο αθλητής Νίκος Λάκατας είχε αποδεχτεί την 14η πρόσκληση και δεν έφευγε τριήμερο! (γέλια)», όπως και να έχει τα παιδιά έπαιξαν τους αγώνες τους και δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν εκεί να παρακολουθήσουμε παιχνίδια υψηλού επιπέδου! 

2 σχόλια: