Ματσάρες με το καλημέρα στην Α2!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής
του πρώτου Σ/Κ Σταματούρος


Πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, με μεγάλη κερδισμένη την Πρόοδο... περιελάμβανε το πρώτο αγωνιστικό τριήμερο της Α2 Ανδρών. Στο ΣΕΦ έγιναν πολλές ματσάρες, έγιναν οι εκπλήξεις, μικρές και μεγάλες, αλλά στο τέλος χαμογέλασε η ομάδα της Προόδου που βρίσκεται στην κορυφή. Αντίθετα χαμένη της υπόθεσης η... Ελευσίνα, η οποία έχασε και τα δύο παιχνίδια με τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες: Λουτράκι και Ταύρο. To αποτέλεσμα που τρέλανε... κόσμο, πάντως ήταν η νίκη του Σταματούρου στον Σγουρομάλλη!!!

Αναλυτικά οι... σημαντικότερες αναμετρήσεις: 

ΔΑΟΤ - Λουτράκι 4-1

Ντέρμπι παραμονής, με την ομάδα του Ταύρου να πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη. Ενα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει, ενδεχομένως και σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τη μοναδική νίκη για την ομάδα του Ποσειδώνα πέτυχε ο Ράπτης, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-0 του Πετρόπουλου.

Ελευσίνα - Πρόοδος 0-4

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα η Πρόοδος επιβλήθηκε με 4-0 του ΓΑΣΕ σε ένα ματς που σχεδόν όλα τα παιχνίδια τελείωσαν εύκολα! Το μοναδικό παιχνίδι που ίσως άξιζε να παρακολουθήσει κανείς ήταν αυτό του Κούνουπα με τον Λιάσκο. Ο παίκτης της Προόδου, όμως, κέρδισε 3-1.

Ιφιτος - Πόντιοι Μελισσίων 3-4

Οταν σε ένα ματς βλέπεις παίκτες να αγωνίζονται, όπως οι Σγουρομάλλης, Τσεγγενές, Παπαδημητρίου και Αμερικάνος μόνο ενδιαφέρον μπορεί να είναι! Οι δύο ομάδες έχουν θέσει υψηλούς στόχους και το ντέρμπι θα έδινε άλλον αέρα στη συνέχεια. Το παιχνίδι, όμως, δεν ήταν εύκολο και κρίθηκε στο έβδομο ματς. Ο Σγουρομάλλης κέρδισε αρχικά πολύ δύσκολα τον Σφακιανάκη με 3-2. Ο Αμερικάνος δεν αντιμετώπισε ουσιαστικό πρόβλημα με τον Μπιθέλη, ενώ από νωρίς ήταν γνωστό ότι το ντέρμπι Τσεγγενέ- Παπαδημητρίου θα όριζε την έκβαση του αγώνα! Ο "Πάπα" με την εμπειρία του προηγήθηκε 2-0, αλλά ο Πατρινός αθλητής ισοφάρισε. Μάλιστα έδειχνε ότι ελέγχει και τον ρυθμό του αγώνα, αλλά τελικά κάμφθηκε με 3-2 και το τελευταίο να λήγει στην παράταση.
Στο διπλό οι Αμερικάνος/Παπαδημητρίου επιβλήθηκαν εύκολα με 3-0 των Τσεγγενέ- Σγουρομάλλη.
Στη συνέχεια τα αποτελέσματα ήταν... αναμενόμενα, αλλά το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί. Ο Σγουρομάλλης κέρδισε Αμερικάνο. Ο Τσεγγενές τον Σφακιανάκη και στο 3-3 ο εμπειρότατος Παπαδημητρίου επιβλήθηκε του Μπιθέλη κι έδωσε τη νίκη στα Μελίσσια.

Γυμνάσιο - ΠΚΔΤ 4-2

To Γυμνάσιο με τον Βασίλη Κανναβό... on fire  δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με το ΠΚΔΤ και κέρδισε 4-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντύπωση για το συγκεκριμένο ματς, μας έκανε η απόδοση του Αλεξανδρίδη, ο οποίος επανεμφανίστηκε μετά από πολλά χρόνια κι έδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται! Μπορεί να έχασε από τον Φιλιππακόπουλο με 3-2, αλλά κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου με την απόδοσή του.

Βόχα - Αρης Νικαίας 2-4

Ενας... κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Ο Σιαπκαράς πάλεψε μόνος του για τη νίκη, έβγαλε δύο νίκες, κερδίζοντας Μιχαηλίδη και Π. Αλεξανδρόπουλο, αλλά τελικά έχασε η ομάδα του με 4-2. Ο Βρεττάκος κέρδισε τον Σιάχο, ο Αλεξανδρόπουλος σε ένα ωραίο παιχνίδι τον Σωτηρίου και η ομάδα της Νίκαιας πήρε το διπλό. Στο 3-2 έπαιξε ο Μιχαηλίδης και κέρδισε δύσκολα 3-2 τον Σιάχο.


Λουτράκι - Αρης Νικαίας 0-4

Οι νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία κέρδισαν εύκολα το Λουτράκι και παρέμειναν αήττητοι. Δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και το τελικό 4-0 αποδεικνύει την διαφορά των δύο ομάδων.

Μελίσσια - Γυμνάσιο 3-4

Μεγάλη νίκη έκπληξη πέτυχε το Γυμνάσιο, που επιβλήθηκε με 4-3 των Μελισσίων. Φαίνεται πως οι Πόντιοι είχαν μείνει στο παιχνίδι με τον Ιφιτο. O Παπαδημητρίου κέρδισε 3-1 τον Β. Κανναβό, Ο Φιλιππακόπουλος επιβλήθηκε 3-1 του Σφακιανάκη κι ο Αμερικάνος κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Σανίδα. Στο διπλό χαμογέλασε η ομάδα της Πεύκης με 3-1, κάνοντας το 2-2. Ο Παπαδημητρίου κέρδισε τον Φιλιππακόπουλο με 3-1, ενώ ο Β. Κανναβός νίκησε τον Αμερικάνο με 3-1. Στο έβδομο και τελευταίο παιχνίδι ο Σανίδας έκανε... κατάθεση ψυχής στο τάραφλεξ και κέρδισε τον Σφακιανάκη με 3-1 κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!!!

Πρόοδος - Ιφιτος 4-2
Ο Ν. Αντωνιάδης

Ο Σγουρομάλλης στάθηκε στο ύψος του, έκανε δύο νίκες, αλλά από εκεί και πέρα η Πρόοδος έδειξε ότι είναι ανώτερη ομάδα και κέρδισε δίκαια. Ο Κρητικός πρώην διεθνής κέρδισε Αγγελάκη με 3-1 και Κούνουπα με 3-2. Στα... αξιοσημείωτα του αγώνα είναι οι δύο ήττες του Τσεγγενέ πάνω σε Αγγελάκη 3-1 και Αντωνιάδη 3-2. Ενώ η πρόοδος πήρε το διπλό κι ο Κούνουπας κέρδισε Μπιθέλη.

ΠΚΔΤ - Αρης Νικαίας 2-4

Τρεις νίκες πέτυχε ο Αρης Νικαίας σε ισάριθμους αγώνες και ουσιαστικά από πολύ νωρίς εξασφάλισε τον πρώτο στόχο που είχαν θέσει, δηλαδή την παραμονή. Οι νίκες για την Ομάδα του Ταύρου τις έκανε ο Μακρής.

Ελευσίνα - Λουτράκι 3-4

Ο Ξουρίδας

Το Λουτράκι πέτυχε την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ξουρίδας, ο οποίος έβγαλε δύο νίκες + το διπλό, ενώ η άλλη ήρθε από τον Νικόπουλο, ο οποίος κέρδισε τον Παΐζη. Για την Ελευσίνα δύο νίκες έβγαλε ο Λιάσκος σε Νικόπουλο και Ράπτη, ενώ μεγάλη έκπληξη έγινε όταν ο Κουντουράρου κέρδισε τον Ράπτη με 3-1!


Ιφιτος - ΔΑΟΤ 4-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι νεοφώτιστοι. Η ομάδα της Πάτρας κέρδισε με 4-2, ενώ το αποτέλεσμα που... παραλίγο να κάνει τη διαφορά ήταν η εξαιρετική εμφάνιση του Δ. Κορδούτη κόντρα στον Τσεγγενέ. Ο μικρός νικούσε 2-1, ενώ έχασε και πολλές ψηλές μπάλες που θα του έδιναν ενδεχομένως τη νίκη. Τελικά, όμως, η εμπειρία μίλησε και ο Τσεγγενές κέρδισε το ματς. Ομως, το καλύτερο το αφήσαμε στο... τέλος! Η μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η τεράστια νίκη του Σταματούρου, επί του πρώην διεθνή Σγουρομάλλη με 3-2!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου