"Δραμινά"... παρασκήνια



Σεφτέ... στα αναπτυξιακά τουρνουά ετοιμάζονται να κάνουν στην Δράμα! Μάλιστα όσοι θα επισκεφτούν την φιλόξενη πόλη θα έχουν πολλά πρωτοποριακά πράγματα να δουν!!! Πρώτα από όλα για πρώτη φορά σε ελληνική επίσημη διοργάνωση θα υπάρχουν τραπέζια για... ζέσταμα, όσο γίνονται τα επίσημα ματς, επομένως κανείς δεν θα μπει... κρύος!

Από εκεί και πέρα... θα υπάρξει νέος τρόπος ανάρτησης των  αποτελεσμάτων και γενικότερα όσοι βρεθούν στην πανέμορφη Δράμα θα το ευχαριστηθούν με την καρδιά τους!!!

Μάλιστα οι άνθρωποι της Δράμας, επειδή ξέρουν ότι η πόλη είναι μακριά (από την Αθήνα),  σκέφτονται και θα πραγματοποιήσουν την πρωτότυπη πρόταση, ώστε να μπορέσουν οι μικροί αθλητές να συμμετάσχουν στην διοργάνωση. Θα προτείνουν λοιπόν, να νοικιάσουν πούλμαν οι Αθλητές και γονείς που θέλουν να ανέβουν στην πόλη, έτσι ώστε τα έξοδα να μειωθούν αισθητά!!!

Παράλληλα έχουν καταφέρει να βρουν τόσο χαμηλές τιμές στα ξενοδοχεία που ακόμη κι εμείς, που δεν μπορούμε να αγωνιστούμε σκεφτόμαστε να ανέβουμε μόνο για... διακοπές!!!

Η διάθεση, λοιπόν, υπάρχει λίγη οργάνωση και όλοι θα μπορέσουν να ανέβουν με μικρό κόστος και να συνδυάσουν αγώνες και διακοπές!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου