Τρέλανε την Ευρώπη ο Γκιώνης!!!


Τρέλανε κόσμο η... ψυχάρα! Ο Παναγιώτης Γκιώνης κέρδισε με 3-2 τον Σαμσόνοφ και έκανε το 2-2 για την Εθνική μας. Ο έμπειρος αμυντικός δεν ήταν απλά... καλός, ήταν ακαταμάχητος και παίζοντας ονειρικά κέρδισε δίκαια τον Λευκορώσο με 3-2. Μας τρέλανε όλους ο Γκιώνης, ο οποίος δεν χώνεψε την ήττα από τον Πλατόνοφ και ξέσπασε στο Ν.3 της Ευρώπης.

Αυτή η ομάδα έχει πολλά καρύδια και με νίκη του Κρεάνγκα περνάμε... τελικό!

Γκιώνης - Σαμσόνοφ 3-2

Ο Γκιώνης μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στον Σαμσόνοφ και έπαιξε στα ίσα, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στην Εθνική μας να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό! Ο Έλληνας αμυντικός παίζοντας πολύ σταθερά τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση βρέθηκε να προηγείται με 10-8 και τελικά να παίρνει το σετ 12-10.
Στο δεύτερο σετ, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό ο Γκιώνης. Πίεζε πολύ τον Σαμσόνοφ με τις επιθέσεις στο ντράιβ και προηγήθηκε με 9-7. Ομως ο Λευκορώσος κατάφερε με 4 διαδοχικούς πόντους να κλέψει το σετ.
Αυτό επηρέασε αρνητικά τον Γκιώνη και ταυτόχρονα ανέβασε την ψυχολογία του αντιπάλου στα ύψη. Στο τρίτο σετ ο Σαμσόνοφ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 5-0 και το κατέκτησε με 11-7.
Στο τέταρτο σετ, ο Γκιώνης βρήκε την αυτοσυγκέντρωση που χρειαζόταν και πήρε κεφάλι με 5-2 στο σκορ και το διατήρησε έως το τέλος που το πήρε με 11-8, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα 2-2.
Στο κόντρα σετ, ο διεθνής μας μπήκε μόνο με ένα σκοπό: Να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κερδίσει τον Σαμσόνοφ. Το πίστευε, ήξερε ότι μπορεί και τα κατάφερε! Προηγήθηκε σε όλο το πέμπτο σετ. 8-4, 10-5 και τελικά έδωσε τη νίκη στην Εθνική.

Πλέον στο 2-2 ο Κρεάνγκα παίζει με τον Πλάτονοφ και το... θαύμα είναι πολύ κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου