Αυτοδυναμία... Γκιώνη στις... "ευρωεκλογές"!!!


Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις; Πόσα θέλεις να μας κάνεις να σηκωθούμε όρθιοι και να φωνάζουμε στον... υπολογιστή μας σαν... τρελοί; Πόσα θέλεις να μας κάνεις υπερήφανους και να μας ξανακάνεις να χαμογελάμε σαν μικρά παιδιά! Οσα και να θέλεις ρε... Γκιωνάρα σου αξίζουν! Είσαι παλικάρι από τα λίγα!

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟΥΣ "16" της Ευρώπης, σε ένα παιχνίδι που μόνο αυτός θα μπορούσε να γυρίσει.

Τι κι αν τα "exit poll" έβγαζαν νικητή τον Γκάρντος. Τι κι αν ο Γκιώνης είχε πολύ κακή παράδοση μαζί του, αυτό δεν μετράει την κρίσιμη στιγμή. Δεν μετράει όταν μιλάει η ελληνική ψυχή! Δεν μετράει όταν παίζει ο Γκιώνης! Τον κέρδισε για πρώτη φορά στην καριέρα του σήμερα και η τρελή πορεία του στο ευρωπαϊκό συνεχίζεται!

Η... μουράκλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 και τα πάντα ήταν εναντίον του, δεν φοβήθηκε κοίταξε τον αντίπαλο του στα μάτια και τον διέλυσε! Πήρε τα επόμενα τρία σετ, πέτυχε μία σπουδαία νίκη και χάρισε χαμόγελα στην ελληνική αποστολή!

Αύριο ο Γκιώνης αντιμετωπίζει τον Σκάτσκοφ και έχει βάλει πλώρη για οχτάδα. Ετσι όπως παίζει δεν χάνει με τίποτα από τον Ρώσο, που έχει πολύ καλή παράδοση εναντίον του!!!

ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου