Ποιοι είναι οι... γουρλήδες;;;


Εχουμε σπάσει κάθε... κοντέρ! Δεν έχουμε απλά το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Δεν έχουμε μόνο λαγοπόδαρο, δεν έχουμε στον κήπο μας τετράφυλλα τριφύλλια, αλλά τείνουμε να αποκτήσουμε το... άγγιγμα του Μίδα!!!!

Από τότε που βγήκε το greektabletennis έχει αλλάξει τις ζωές όλων όσων έχουμε ασχοληθεί!!! Ανοίξαμε το blog και η Εθνική κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην Αυστρία! Τυχαίο; Δείτε και την συνέχεια. Ο Γκιώνης βγήκε τρίτος στην Ευρώπη, που μέχρι τότε δεν είχε μπει 16αδα!

Ο Μιχαηλίδης βρήκε κοπέλα (!!!!!), τα πουλέν μας πάνε τρένο στην Α2 (Σταματούρος, Λιάσκος), ο Μάκρας μόνο από την κούραση χάνει στην Γαλλία και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε τελευταίο παράδειγμα!!!

Γράψαμε τις προάλλες για τον Γιώργο Φραγκούλη (σ.σ. σπάμε έναν γρίφο, αλλά δεν γίνετε να μην μάθει ο κόσμος). Μπήκε στον γρίφο της ημέρας και για πρώτη φορά ασχολήθηκε το blog μαζί του! Το αποτέλεσμα; Έπαιξε για πρώτη φορά στην Pro A και μάλιστα κέρδισε τον Τριστάν Φλορέ!!!

Λέω μήπως είμαστε γουρλήδες;;; Μήπως ό,τι πιάνουμε το κάνουμε χρυσάφι; Μήπως θα έπρεπε να τιμηθούμε για την βοήθεια που έχουμε κάνει; Αλλά δεν πειράζει ας πάρουν αυτοί την δόξα! Εμείς είμαστε οι αφανείς ήρωες!!

Υ.Γ. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αν τα πράγματα σας πάνε στραβά, με ένα λογικό αντίτιμο θα σας αναφέρουμε στο blog μας, προκειμένου να αλλάξει η τύχη σας!! Δεχόμαστε, επίσης, και προσφορές για... ποδαρικό την πρωτοχρονιάς, μιας και πλησιάζει!!! Σκεφτείτε το...!!!

1 σχόλιο:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή