Μεγάλος διαγωνισμός του greektabletennis!!!!

Οι Παπαγεωργίου, Κρεάνγκα, Βατσακλής και Γκιώνης
κρατάνε στα χέρια τις μπλούζες που θα κληρώσει το
greektabletennis!


Η μεγάλη ώρα έφτασε! Το greektabletennis αφού είδε τη... μεγάλη-μοναδική ανταπόκριση που είχε από εσάς και σε διάστημα περίπου 15 ημερών ξεπέρασε τα 10.000 views αποφάσισε να σας ευχαριστήσει με τον πλέον... εντυπωσιακό τρόπο!

O Γκιώνης
Εξασφάλισε για ΕΣΑΣ 5 μπλούζες των δευτεραθλητών Ευρώπης και θα τις μοιράσει εντελώς δωρεάν!!!

Ολοι μείναμε με το στόμα ανοιχτό από τις προσπάθειες των... τιτάνων μας! Μας έδωσαν πρωτόγνωρες χαρές! Τι θα λέγατε, λοιπόν, να είχατε κειμήλιο μία μπλούζα των: Κρεάνγκα, Γκιώνη, Παπαγεωργίου, Ρηνιώτη και του coach Βατσακλή;
Ο Κρεάνγκα

Το greektabletennis εξασφάλισε μία... εντυπωσιακή μπλούζα από το κάθε στέλεχος του... έπους της Αυστρίας και θα τις δώσει αποκλειστικά στους αναγνώστες του! Οσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να απαντήσουν στη μία και μοναδική ερώτηση κι εφόσον απαντήσουν σωστά θα μπουν στην κλήρωση!

Ο Παπαγεωργίου
Ο κάθε διαγωνιζόμενος θα έχει την ευκαιρία να μπει μία φορά στην κλήρωση, αλλά σε περίπτωση που δεν απαντήσει σωστά θα έχει την δυνατότητα να στείλει κι άλλες πιθανές απαντήσεις μέχρι να βρει την σωστή!!!

Οι απαντήσεις σας θα στέλνονται στο e-mail: pigassos3@gmail.com και μόνο από εκεί θα... πιάνονται σωστές! Οσοι στέλνουν στο facebook ή στο blog μας δεν θα μετρούνται!!!
Ο Βατσακλης

Υ.Γ. Μαζί με την απάντησή σας, παρακαλείστε να στέλνετε το ονοματεπώνυμο κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ εμείς θα σας απαντάμε για το αν είναι σωστή ή λανθασμένη η απάντηση!!

Υ.Γ.2 Ο Τάσος Ρηνιώτης για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπόρεσε να φωτογραφηθεί για το greektabletennis. Πάντως θα μας δώσει μία μπλούζα και γι αυτό και βάλαμε και το όνομά του στις μπλούζες που θα δώσουμε!!

Y.Γ.3 Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως την 1 Νοεμβρίου κι ώρα 12:00. Η κλήρωση θα γίνει στο ΣΕΦ το Σάββατο 2 του μηνός και θα την κάνει ο επιδιαιτητής που θα βρίσκεται στην γραμματεία κατά την διάρκεια των προκριματικών Ανδρών - Γυναικών!!!! Οι Νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου!!!



Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:

Πόσα σετ συνολικά (ομαδικό, ατομικό διπλό) έπαιξε ο Παναγιώτης Γκιώνης στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας;


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου