Εκλεψε την παράσταση στην Α1 Ανδρών ο... "Γιαννάρας"!

Ο άγραφος νόμος που λέει ότι στις πρεμιέρες γίνονται εκπλήξεις  ίσχυσε και στην Α1 ανδρών. Το πρόσωπο των πρώτων αγωνιστικών δεν ήταν άλλος από τον… μικρό Γιάννη Σγουρόπουλο! Ο «Γιαννάρας», όπως αυτοαποκαλείται έκανε τέλειο ντεμπούτο στην Α1 κι έδωσε τη νίκη στα Ταταύλα στο ντέρμπι με τον Αρη Βούλας. Ο νεαρός διεθνής αθλητής έκανε τρεις νίκες και μάλιστα επιβλήθηκε 3-2 του Αντώνη Μαλινάκη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο πόδι. Στο συγκεκριμένο ματς, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μιχάλης Τσαχάκης κέρδισε με 3-0 τον Μανουσώφ! Με νίκες προχώρησαν Πέρα και Ολυμπιακός, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η νίκη του Κανάση επί του Κώστα Κωσταντινόπουλου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!!


Αρης Βούλας – Παγώνα Πάτρας 4-1

Ο Αρης Βούλας δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την αποδυναμωμένη Παγώνα. Οι Πατρινοί επιβλήθηκαν μόνο στο διπλό κι αυτό γιατί η ομάδα του Κωστόπουλου παρέταξε τους Βλασσά και Δίπλα.

Ταταύλα – Ολυμπιακός 2-4

Χωρίς τον Στέφανο Μανουσώφ παρατάχθηκαν τα Ταταύλα και ο ενισχυμένος Ολυμπιακός, όπου δεν είχε στη σύνθεσή του τον Πορτογάλο Μέντες δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει.Οι νίκες για την ομάδα του Λάμη ήρθαν από τον Στράτο Δαμιανή κέρδισε τον Τσόπελα και το διπλό, όπου αγωνίστηκε ο Σγουρόπουλος με τον Μανουσώφ.

Πεύκη – Χανιά 4-1

Η Πεύκη επιβλήθηκε 4-1 της ομάδας της Κρήτης, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα που έκλεψε την παράσταση είναι η καθαρή νίκη του Κανάση με 3-0 πάνω στον Μουτσάκη. Η μοναδική νίκη για τα Χανιά ήρθε από τον Μουτς με 3-0 κόντρα στον Κανναβό.

Ηράκλειο – Πέρα 1-4

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν δυσκολεύτηκαν να ξεκινήσουν με το δεξί! Στο εναρκτήριο παιχνίδι με το Ηράκλειο επιβλήθηκαν με 1-4. Η μοναδική ήττα ήρθε στο διπλό.

Ολυμπιακός – Ορεστιάδα 4-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 4-0 της Ορεστιάδας κι έκανε το 2 στα 2. Εντύπωση προκάλεσε η νίκη του Τσόπελα επί του Καρυοφυλλίδη.

Αρης Βούλας – Ταταύλα 2-4

Χάρη σ’ αυτά τα παιχνίδια, από παιδί, γίνεσαι… άντρας! Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, που εδώ και καιρό έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της φίλαθλης κοινής γνώμης, έδειξε ότι ίσως αποτελεί την πιο «χρυσή ελπίδα» της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Στο ντέρμπι με την Βούλα, ο «ρουκι» στην Α1 όχι μόνο κάλυψε την γκέλα του συμπαίκτη του Μανουσώφ, αλλά έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του!
Ο Γιαννάρας έκανε τρεις νίκες (μαζί με το διπλό). Αρχικά επιβλήθηκε του Τσαρσιταλίδη με 3-2 (από 2-0 πίσω) κι εν συνεχεία κέρδισε τον Αντώνη Μαλινάκη με 3-2, αποσπώντας το χειροκρότημα από τους θεατές που βρέθηκαν στο ΣΕΦ. Η Βούλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει, καθώς νωρίτερα ο Τσαχάκης έκανε την έκπληξη κι επιβλήθηκε με το εμφατικό 3-0 του Μανουσώφ.

Παγώνα – Χανιά 3-4

Τα Χανιά χαμογέλασαν στο ντέρμπι… παραμονής. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι νησιώτες επιβλήθηκαν 4-3. Ο Μουτσάκης έβγαλε 3 νίκες μαζί με το διπλό. (Οι άλλες δύο σε Νικολόπουλο, από 2-1 και 5-2 πίσω, σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι) και σε Τσοκανά, ενώ την τέταρτη νίκη έβγαλε ο Παντεράκης στον Τσοκανά με 3-1. Για την ομάδα της Πάτρας ο Χατζηλυγερούδης έκανε 2 νίκες σε Σοφίλλα και Παντεράκη, ενώ κι ο Νικολόπουλος συνέχισε την πολύ θετική παράδοση που έχει με τον Σοφίλλα και τον κέρδισε για μία ακόμη φορά.
  
Πέρα – Πεύκη 4-1

Το Πέρα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει και να πετύχει ακόμα μία νίκη. Από το παιχνίδι, όμως, ξεχώρισε το εντυπωσιακό ματς του  Παπαγεωργίου με τον Κανάση. Ο άσος της Πεύκης πάλεψε στα ίσα τον διεθνή αθλητή, αλλά τελικά λύγισε με 3-1. Η μοναδική νίκη για την ομάδα του Βατσακλή ήρθε στο διπλό.

Αμφιθέα – Ηράκλειο 4-0

Η ενισχυμένη Αμφιθέα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Ηράκλειο με 4-0. Οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι έκαναν το χρέος τους, ενώ ο Γιώργος Μουχτούρης κέρδισε τον Μητρόπουλο και διαμορφώθηκε έτσι το 4-0 (μιας και το διπλό ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα το έπαιρνε η Αμφιθέα).

Ταταύλα – Παγώνα Πάτρας 4-0

Η Παγώνα ήταν από την αρχή σε μειονεκτική θέση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά ο τραυματισμός του Νικολόπουλο τους… καταδίκασε. Ετσι τα Ταταύλα επιβλήθηκαν εύκολα με 4-0, με το μοναδικό παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον ήταν η νίκη του Σγουρόπουλου επί του Χατζηλυγερούδη.

Φιλία Ορεστιάδας – Αρης Βούλας 0-4

Μετά το σοκ από τα Ταταύλα ο Αρης Βούλας παρουσιάστηκε πιο… συγκεντρωμένος και επιβλήθηκε με 4-0 της Φιλίας. Μεγάλη έκπληξη η νίκη του Τσαρσιταλίδη επί του Γεωργαντά με 3-2 (11-9 το κόντρα)

Ηράκλειο – Ολυμπιακός 1-4

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να πάρει ακόμα μία νίκη και να συνεχίσει αήττητος την πορεία του προς τον τίτλο.

Πεύκη – Αμφιθέα 3-4

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που δεν έλειψαν οι… εκπλήξεις η Αμφιθέα κέρδισε με 4-3 της αξιόμαχης Πεύκης. Ο Κανάσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς κέρδισε τον Κώστα Κωσταντινόπουλο με 3-1! Μάλιστα η πίεση για τον νεαρό διεθνή αθλητή της Αμφιθέας ήταν τόσο μεγάλη, που μετά το τέλος του αγώνα πέταξε την ρακέτα από τα νεύρα του!!! Οι άλλες δύο νίκες για την ομάδα της Πεύκης ήρθαν επί του Μουχτούρη από τους Κανάση και Παπαδάκη. Στο διπλό που θα έκρινε το ματς η Αμφιθέα επιβλήθηκε με 3-2.  

Χανιά – Πέρα 1-4

Το Πέρα δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τα Χανιά. Η μοναδική νίκη για τους κρητικούς ήρθε στο διπλό, καθως η ομάδα του Βλοτινού δεν χρησιμοποίησε τους βασικούς της αθλητές (Παπαγεωργίου, Λαγογιάννη, Μάκρα.). 

1 σχόλιο: