Μικρές καθημερινές απορίες Ν.2


Ο Γκιώνης έτοιμος να... φάει το μπαλάκι
Είναι πολύ παλιά η φωτογραφία, αλλά είναι μία από τις... αγαπημένες μου που αφορά το πινγκ πονγκ. Κι επειδή ο Γκιώνης (και φυσικά οι άλλοι διεθνείς) έχουν τα... πάνω τους σας την παρουσιάζω!


Εχουμε παρακολουθήσει πολλές φορές αγώνες του Οβτσάροφ, αλλά κάθε φορά μας κάνει τεράστια εντύπωση το πως διπλώνει την πετσέτα, όταν σκουπίζεται! Τόσο πολύ τον έχει στρώσει η... φίλη του Ζώνιου και του Κερίμη; Φανταστείτε τι θα συμβαίνει στο σπίτι τους. Με το δίκαννο θα τον περιμένει αν πετάξει δεξιά κι αριστερά μία κάλτσα!!
Οι δύο "συνεργάτες" του blog Χαρίδας
και Λάκατας. Δεδομένη... αποτυχία!


Ο Μιχάλης Χαρίδας είναι κάτι παραπάνω από φίλος! Και δέχτηκε με χαρά να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε στο blog μας. Βέβαια, η σχέση του με την τεχνολογία δεν πρέπει να είναι και η... καλύτερη! Ηταν η ώρα 1.30 τα ξημερώματα, όταν μου είπε ότι έφτιαξε το κείμενο για την Α' Αττικής και γύρω στις... 3.00 που κατάφερε να το ανεβάσει!!! Τέλος καλό, όλα καλά, βέβαια σήμερα κοντεύω να κοιμηθώ στο γραφείο, αλλά καλή καρδιά!!

Πως φαίνεται ότι ο άνθρωπος που μόλις έχει μετακομίσει! Από το πολύ ψάξιμο για έπιπλα του σπιτιού έβαλε nickname Διάφανος (σ.σ. από το κατάστημα με είδη σπιτιού; μόνο ο Χαριδάκος ξέρει!!!) Πάλι καλά που δεν έβαλε και... ΙΚΕΑ!!!

Εγινε κι αυτό! Ζητήσαμε σ' ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού πινγκ πονγκ, τον Μιχάλη Χρήστου, να μας στείλει κάποια αγωνιστική φωτογραφία του για να την έχουμε και μας έστειλε βιντεάκι! Κι όταν του είπαμε ότι δεν μας κάνει, πήραμε την αφοπλιστική απάντηση: Τουλάχιστον δες το, να με θαυμάσεις! respect!!!
Για όσους επιθυμούν πάντως να τον δουν ορίστε το βιντεάκι που μας έστειλε: http://www.youtube.com/watch?v=IXB8Wsk9ozQ

Η Ερώτηση της ημέρας

Ποιος πινγκπονίστας, όταν ξεναγούσε κάποιους φίλους στα μέρη του, κατάφερε να βγάλει τον οδηγό δύο φορές σε αδιέξοδο; Και μάλιστα τη δεύτερη φορά όταν ο... driver του είπε ότι η πινακίδα λέει να στρίψει δεξιά είπε: Την πινακίδα θα ακούσεις ή εμένα; Η πινακίδα είναι λάθος... (μέχρι που τους οδήγησε σε αδιέξοδο!!!)

3 σχόλια: