Το... τρίτο ημίχρονο της Α2!!!



Ηρθε η ώρα για το... τρίτο ημίχρονο της Α2! Εδώ θα γράφουμε τα όσα είδαμε, ακούσαμε και θέλουμε να επισημάνουμε από τις αγωνιστικές που πέρασαν! Παράλληλα θα κρατήσουμε και κάτι για τα κουτσομπολιά (σ.σ. θα έχει την τιμητική του ο Μιχαηλίδης!) Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στις... επιτυχίες κάποιων και στις... αποτυχίες κάποιων άλλων!

Για πάμε λοιπόν!!!


  • Νιώθουμε απόλυτα... δικαιωμένοι, για τα... πουλέν μας! Ο Σταματούρος όχι απλά έβγαλε μόνο νίκες σε όσα παιχνίδια έπαιξε (τρία στα τρία), αλλά κέρδισε και τον καλύτερο παίκτη της κατηγορίας τον Σγουρομάλλη. Το άλλο πουλέν μας, ο Λιάσκος έκανε τέσσερις νίκες και μία ήττα από τον Κούνουπα! Μια χαρά για ρούκις δεν νομίζετε;

  • Μείναμε άναυδοι από το... ήθος του Σγουρομάλλη! Ούτε βεντετισμούς, ούτε δικαιολογίες στις νίκες και στις ήττες! Μακάρι όλοι οι παίκτες να το είχαν αυτό, αντί για να ψάχνουν πάντα μια δικαιολογία! Μπράβο σου!

  • Απογοητευτήκαμε με την εμφάνιση του Ράπτη στο παιχνίδι με τον Αντρέι της Ελευσίνας! Δεν είναι ο Σταύρος που ξέρουμε και αγαπάμε... Ισως φταίει κι ο... Μελισσανίδης για την απόδοσή του!!! Το καλύτερο, όμως, είναι με τον Σταμνίδη! Ο άνθρωπος θα... βγάλει μαλλιά με αυτά που βλέπει κι εμείς θα εκδώσουμε βιβλίο με αυτά που λέει!

  • Θεϊκή ατάκα από άγνωστο θεατή στο ΣΕΦ. Από τους λιγοστούς μάλιστα που είδαν τους αγώνες: "Ρε γαμώτο αυτός ο Παΐζης όλο παίζει, παίζει, παίζει και στο τέλος χάνει πως το κάνει αυτό";;;!!!

  • Επειδή είναι φίλος κι επειδή παραπονιόταν ότι τον είπαμε... παλτό (που δεν τον είπαμε) ο Ξουρίδας βάλθηκε να τρελάνει κόσμο με τις... 3 νίκες στο ματς με Ελευσίνα! Παλτό παραμένει, αλλά τώρα έγινε... burberry!!!! 

  • Ειχαμε γράψει ότι το Γυμνάσιο θα έμπαινε λογικά μπαράζ. Μετά μάθαμε ότι δεν θα παίξει ο Μπρισκόλας που είναι στην... Αγγλία (και δεν μας το είπε να μας φιλοξενήσει!! Ρε Γιώργο, που είσαι να μην πληρώνουμε και ξενοδοχεία!;) Τελικά κέρδισαν τα Μελίσσια... τι να πει κανείς;

  • Πολλά ωραία παιχνίδια έγιναν στην Α2. Αλλά οι κερκίδες άδειες! Πότε θα καταλάβουν στην ομοσπονδία ότι πρέπει η Α2 και η Α1 να μην γίνετε τις ίδιες ημερομηνίες με τα τοπικά πρωταθλήματα για να μπορεί ο κόσμος να τα παρακολουθήσει;


Αυτά για την ώρα και την ερχόμενη αγωνιστική θα έχουμε περισσότερα!!! Υ.Γ. Ηλία (σ.σ. Μιχαηλίδη αύριο στα παρασκήνια θα είσαι πρώτη μούρη! κάνε υπομονή!!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου