Αυτός είναι ο... Κωστάκης!!!


Το θέμα του greektabletennis για τους 10 λόγους που αξίζει να παίζει κανείς πινγκ πονγκ. Εσπασε πραγματικά τα... κοντέρ! Είχε διπλάσια, ακόμα και τριπλάσια views από κάθε άλλο θέμα! Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο... Κωστάκης πουλάει! Κι ό,τι πουλάει, εμείς σας το παρουσιάζουμε!

Ψάξαμε, δουλέψαμε, αναζητήσαμε και βρήκαμε πράγματα για τον Ν.1 sex symbol  του ελληνικού πινγκ πονγκ! Πράγματα που ίσως δεν ξέρετε, αλλά θα θέλατε να τα μάθετε για το 10 το καλό του ελληνικού πινγκ πονγκ!!!

1ο μυστικό!!!

Ας ξεκινήσουμε από τα απλά! Τον χαρακτηρίζει η ζωντάνια, η σπιρτάδα και ότι είναι το... τρελό παιδί της παρέας!!!
Απλά μερικές φορές παίρνει δυνάμεις για να συνεχίσει πιο δυνατός!!! Η εξυπνάδα του πάντως, φτάνει σε τέτοιο σημείο που ενώ κοροϊδεύει τον φίλο του (φωτό αριστερά), τον αφήνει να νομίζει ότι αυτός τον κοροϊδεύει!!! Το γατάκι!!






2ο μυστικό 

Είναι απίστευτος γυναικάς! Και πως να μην είναι όταν όλες τρέχουν γύρω από τα πόδια του! Εχει τόσες κατακτήσεις που όταν έχει στο πλευρό του, λιγότερες από 4 γυναίκες απλά κοιμάται! Τις έχει για πρωινό ρε... Κάπως έτσι βγήκε το... ρητό: Κορίτσια ο... Κωστάκης!!!




3ο μυστικό

Oσοι βρίσκονται δίπλα του θέλουν να
κρυφτούν!!! ΛΟΓΙΚΟ!
Οταν είσαι sex symbol, είναι φυσιολογικό ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ να σε ζηλεύουν! Κάποιοι προσπαθούν να σου μοιάσουν κι άλλοι που δεν μπορούν, προσπαθούν να σε... μειώσουν! Σ' αυτή την κατηγορία μάλλον θα ανήκουν κάποιοι παίκτες της Εθνικής (σ.σ. ονόματα δεν θα πούμε, αλλά ο ένας ήταν ο 4ος παίκτης της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό, ενώ ο άλλος παίζει στο Πέρα και δεν χάνει ποτέ από αμυντικό). Αυτοι νομίζουν ότι αγγίζοντας το... σβέρκο του Κωστάκη θα του μοιάσουν, αλλά απέχουν έτη φωτός!!!

4ο μυστικό

Τα λέει έξω από τα δόντια!!! Δεν είναι από τους τύπους τους δήθεν που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους! Δεν χρειάζονται να προσποιηθούν γιατί είναι το απόλυτο αρσενικό! Αν έχει κάτι να πει σε κάποια γυναίκα το λέει στα ίσα! Για παράδειγμα δείτε τι έστειλε σε μία κοπέλα!










5ο μυστικό


Η... αχίλλειος πτέρνα του Κωστάκη!
Η Κατερίνα Τόλιου!!!!
Οπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι ο Κωστάκης έχει μία μεγάλη αδυναμία!!! Την Κατερίνα Τόλιου!! Η σχέση τους είναι... ιδιαίτερη και πέρα από τα... φυσιολογικά, πολύ στενή! Αμέσως πονηροί όλοι σας, δεν εννοούμε ότι τρέχει κάτι (σ.σ. αφού ο Κωστάκης είναι... ελεύθερο πουλί και δεν μπαίνει σε ένα κλουβί), αλλά πραγματικά δεν μπορεί χωρίς να της ανεβάσει 32 status την ημέρα!!!





6ο και τελευταίο μυστικό

Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του... χωρατατζή! Κάνει πλάκες με το... τσουβάλι και κανείς δεν την γλυτώνει! Ο Mr Bean είναι γατάκι μπροστά του! Να φανταστείτε μία φορά στο αεροδρόμιο, πείραζε τον Τζι (ο αδερφός του ντε) και καθώς περνούσαν τον έλεγχο τον... έπεισε ότι το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, είναι μόνο για τις γυναίκες! Ο καημένος ο Τζί πέρασε από δίπλα με τους... αστυνομικούς να τρέχουν να τον σταματήσουν, ενώ ο Κωστάκης να έχει λιώσει στα γέλια!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου