Προγνωστικά για την 3η και 4η αγωνιστική της Β' Εθνικής Ανδρών!!

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο στην Β Εθνική ανδρών πλησιάζει και το greektabletennis σας παρουσιάζει και σας αναλύει όλες τις αναμετρήσεις. Δύο παιχνίδια κλέβουν την παράσταση. Το μεγάλο ντέρμπι για τα μπαράζ ανάμεσα στην Μαγκουφάνα και την ΑΕΚ και το μεγάλο ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Εσπερο και την Αγία Βαρβάρα. Ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα είναι και η αναμέτρηση της Κάνζτας με την Αγία Βαρβάρα. Τέλος, έχουμε ένα περίεργο προαίσθημα ότι στο παιχνίδι της Κάντζας με τους Αετούς Πόλης θα γίνει μία μεγάλη έκπληξη! Οχι σε ομαδικό επίπεδο, μιας και θα κερδίσουν οι Αετοί, αλλά σε ατομικό!!!!

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2

Οι Σιώκος και Βασιλείου

Η μοναδική ελπίδα να κερδίσει ο Εσπερος είναι να μην... κατέβει ο Παναθηναϊκός! Οι "πράσινοι" είναι το απόλυτο φαβορί κι αν το σκορ δεν τελειώσει 4-0 θα είναι έκπληξη για την ομάδα της Καλλιθέας που αγωνίζεται με τους Λάκατα, Αϊβαλιώτη, Σιφωνιό, Κομνηνό. Από την άλλη, οι Σιώκος, Βασιλείου, Σενσεβέν φαντάζουν... βουνό μπροστά τους. Πάντως σύμφωνα με το... greektabletennis θα γίνει μεγάλη σουβλακομάχη μετά το ματς

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΦΕΣ ΚΑΝΤΖΑ 2

Ματσάρα από τις... λίγες! Ο Μαδέσης θα βγάλει εύκολα ή δύσκολα 2-3 νίκες με τους Ζαΐρη και Γαβριήλ να κυνηγάνε μία νίκη. Από την άλλη το έργο τους δεν θα είναι τόσο εύκολο, καθώς οι Ν. Αλεξανδρόπουλος, Φλασκής και Κανιάκας δηλώνουν έτοιμοι. Πάντως όταν ένας παίκτης κάνει 3 δύσκολα να χάσει η ομάδα. Γι αυτό θα το... παίζαμε διπλό!

ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
Χρειάζεται και συστάσεις ο Βλοτινός;

Ευκολο απόγευμα θα έχουν οι Αετοί. Με Βλοτινό στη σύνθεση κόντρα σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο τη σωτηρία. Το 4-1 είναι... το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα, καθώς θεωρούμε ότι ο Αναγνώστου μπορεί να βγάλει μία νίκη σε Λέγκερη ή Χριστίδη.

ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ 2

Η Μαγκουφάνα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, αλλά θα φτύσει αίμα για να κερδίσει την πολύ καλή ομάδα του Φιλονίκη, η οποία στερείται τις υπηρεσίες του Μάρτου λόγω παρατεταμένων... διακοπών (δουλεύει στα Χανιά!!!). Από εκεί και πέρα ο Λιλής είναι ικανός να κάνει δύο, αν αποφύγει Ταντσούρα κι αν συμβεί αυτό, τα πράγματα ίσως δυσκολέψουν για την Αθηνά. Πάντως εύκολα ή δύσκολα θα την βρει την άκρη η ομάδα της Πεύκης.

ΑΕΚ - ΚΑΡΕΑ 1

Τα... θαυματουργά μικρά του Καρέα (Βλαχάκη-Ράμμο), με τον... θαλασσόλυκο Παπαβασιλείου, λογικά δεν θα έχουν μεγάλη τύχη κόντρα στην ΑΕΚ που έχει σαν στόχο τα μπαράζ. Οι Ανδριόπουλος, Φωτόπουλος, Τσόπελας και Ξαρχάκος θα κερδίσουν.


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παναθηναϊκός - Καρέα 1

Ισχύει ότι και για την ΑΕΚ. Η ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που δεν θα αφήσει περιθώρια στους μικρούς του Καρέα να κυνηγήσουν τη νίκη. Αν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν σαν... σκυλιά και ότι θα φωνάξουν πολύ, γιατί είναι και φωνακλάδες!!

ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑ - ΑΕΚ 1


O Ανδριόπουλος

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστική. Η "ένωση" αντιμετωπίζει την Μαγκουφάνα σε ένα παιχνίδι όπου τα προγνωστικά είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα. Παίκτης κλειδί αναμένεται να είναι ο Ταντσούρας. Η αξία του δεδομένη, αλλά έκανε σοβαρή γκέλα, για το επίπεδό του, την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τους Αετούς Πόλης, όταν κι έχασε από τον Χυλομάτη στο 3-3. Από εκεί και πέρα ο Πετρόχειλος και Χολής θα κυνηγήσουν τα παιχνίδια με Φωτόπουλο και Τσόπελας. Δεν σας κρύβω ότι όσο γράφω το κείμενο έχω αλλάξει τρεις φορές το... τελικό αποτέλεσμα για το ποιος θα είναι ο νικητής και τελικά θα ποντάρω στον... άσο!

ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΦΙΛΟΝΙΚΗΣ 2
O Λιλής

Η ομάδα της Γλυφάδας εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει τον Ζωγράφου. Το μόνο που περιμένουμε να μάθουμε είναι το τελικό σκορ. Ο Λιλής σίγουρα βγάζει δύο κι από εκεί και πέρα το Ζωγράφου υστρεί πολύ στον τρίτο παίκτη, επομένως λογικά θα ηττηθεί.

ΚΑΝΤΖΑ - ΑΕΤΟΙ ΠΟΛΗΣ 2

Η ομάδα του Βλοτινού είναι το απόλυτο φαβορί. Και το λέμε αυτό γιατί είναι από τα λίγα παιχνίδια που ο Μαδέσης δεν μπορεί να κάνει τρεις νίκες. Παράλληλα δεν γνωρίζουμε και κατά πόσο η Κάντζα θα κυνηγήσει το παιχνίδι ή θα παίξει ο Σταμέλλος αντί του... χαζομπαμπά Ζαΐρη! Οπως και να έχει, όμως οι Αετοί θα κερδίσουν!

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ 1

Ο Εσπερος παίζει με την πλάτη στον τοίχο μιας και έχει δύο οριακές ήττες με 4-3 στο πρωτάθλημα. Αν δεν κερδίσει αυτό το παιχνίδι τότε ουσιαστικά αποχαιρετά την κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση μπαίνει ξανά στην υπόθεση παραμονής. Από την άλλη η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θέλει τη νίκη για να βάλει και τον Εσπερο από κάτω, μετά το Ζωγράφου. Οσον αφορά τα προγνωστικά στο πολύ απρόβλεπτο παιχνίδι δεν είναι πολύ αντικειμενικά, όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουν ματσάρες!!

Αντε και καλή επιτυχία σε όλους!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου