Θαυμάσια η Εκδήλωση της ΕΦΟΕΠΑ για την Εθνική Ανδρών

Μία θαυμάσια εκδήλωση επεφύλασσε όλους τους αθλητές και φίλους της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σήμερα στις 19.00 στο ΣΕΦ. Η ΕΦΟΕΠΑ τίμησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές και προπονητές που συντέλεσαν στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχία της Εθνικής Ανδρών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά και την ΤΡΟΜΕΡΗ εμφάνιση του Γκιώνη στα ατομικά.

Ο κόσμος έδωσε το παρόν σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής


Πάνω από 500 άτομα παρευρέθηκαν στις εξέδρες (και καρέκλες :P ) της αίθουσας της ομοσπονδίας στο ΣΕΦ για να αποθεώσουν και να τιμήσουν το τιμ της Εθνικής Ανδρών, το οποίο εισήλθε στο χώρο στους ρυθμούς του "Συρτάκι" μπαίνοντας ένας-ένας τρέχοντας αλα NBA.

Ο Γκιώνης δέχεται την αποθέωση των φιλάθλων κατά την είσοδό του στην αίθουσα


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και διάφορα επίσημα πρόσωπα όπως ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου. Ο πρόεδρος της ΕΦΟΠΕΑ Μανώλης Κολυμπάδης έδωσε έναν μικρό λόγο που μεταξύ άλλων είπε: "πολλά χρόνια κυνηγούσαμε αυτή τη διάκριση, την οποία ο κόουτς είχε χαρακτηρίσει ανεκπλήρωτο πόθο. Είχαμε φτάσει κι άλλες φορές στην πηγή, αλλά δεν πίναμε νερό. Για λεπτομέρειες χάναμε το όνειρο. Ευχαριστούμε τον Θεό, που μας αξίωσε να ζήσουμε αυτό το όνειρο τώρα."

Η Εθνική Ανδρών μαζί με τον προπονητή Κ. Βατσακλή


Το greektabletennis ήταν εκεί και πάλι και θέλει να συγχαρεί την ΕΦΟΕΠΑ για την άριστη εκδήλωση που διοργάνωσε αλλά και για ακόμη μία φορά τους ΑΘΛΗΤΕΣ που μας έδωσαν αυτή τη μοναδική χαρά και μας έκαναν πέρα για πέρα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου