Δέκα λόγοι για να παίζεις ή να βλέπεις πινγκ πονγκ!!!

Το greektabletennis ύστερα από μελέτη σας παρουσιάζει με... χαρά 10 σημαντικούς - σημαντικότατους λόγους για να παίξει κανείς πινγκ πονγκ! Θα ξεκινήσουμε από τον... θεωρητικά πιο "ασήμαντο λόγο" για να καταλήξουμε στο... 10 το καλό!!! Καλή απόλαυση!!!

1ος λόγος!!

"Κι αν... ξυπόλυτη χορεύω με σημαία μου μια ρακέτα" φαίνεται τραγουδάει η... φίλη μας, που σε δημόσιο χώρο δείχνει τις... χάρες της!


2ος Λόγος          

   Καλοκαιράκι με την ρακέτα στο χέρι! Ο,τι καλύτερο! Ειδικά όταν πρόκειται για την μικρή ρακέτα κι όχι της θαλάσσης!

3ος Λόγος 


Σας αρέσουν τα πιο... trendy; Το άθλημα μας τα έχει όλα... Γυαλάκι, υφάκι και πάμε για πολλά σπιν!

4ος Λόγος

Εχεις πάει το κορίτσι ρομαντική βόλτα με θέα τη θάλασσα και διαπιστώνει ότι δεν έχει τραπέζι να παίξει! Λογικό δεν είναι να κατεβάσει κάτι μούτρα ως το πάτωμα; 


5ος Λόγος

Οταν η γυναίκα σου έχει εξάρτηση με την μικρή ρακέτα, εσύ πως να μην κολλήσεις με αυτό το υπέροχο άθλημα;  

6ος Λόγος 

Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει! Η Iωάννα Παπαδημητρίου μας δίνει σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση, λόγους για να αγαπάμε αυτό το άθλημα!

7ος Λόγος

Οι κανονισμοί λένε ότι απαγορεύεται να φοράς άσπρη μπλούζα... Σε μία τέτοια περίπτωση δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά όπως και να έχει, είναι ένας τέλειος λόγος να ξεκινήσεις ή να παραμείνεις κολλημένος με το άθλημα!

8ος Λόγος 

Ολοι γνωρίζουμε ότι η Ασία είναι πολύ μπροστά στο πινγκ πονγκ! Το θέαμα που προσφέρουν είναι μοναδικό κι εμείς το απολαμβάνουμε!!!
9ος Λόγος

Πραγματικά όσο προχωράει η λίστα τόσο μεγαλύτερη αγάπη δείχνουμε γι αυτό το άθλημα!!! Ένα έχω να πω: I love this game!!!














10ος ΛΟΓΟΣ


Ο,τι είδατε έως τώρα ήταν απλά η... εισαγωγή! Είστε έτοιμοι να δείτε με τα μάτια σας γιατί όλη η Ελλάδα ασχολείται με το πινγκ πονγκ; Γιατί το άθλημα αναμένεται να πάρει τεράστια άνοδο και να μπει σφήνα στα μεγάλα αθλήματα; Αν όχι... Αν δεν μπορείτε να σκεφτείτε τα αυτονόητα ένα έχω να σας δείξω! Τον άνθρωπο που αγαπάνε οι γυναίκες και οι άντρες! Τον αθλητή-μοντέλο! Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον... Κωστάκη!!!! 




3 σχόλια:

  1. Τύφλα νά'χει η Espresso! Κιτρίνισα ολόκληρος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ "πίσω"ως χώρα στο άθλημα κ ειδικά στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν χώροι για εξάσκηση κ αερόβια γυμναστική έστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή